Thorne, ResveraСel 415 mg, Ресверацел, 60 капсул

Код 10259
Основне фото товара Thorne, ResveraСel 415 mg, Ресверацел, 60 капсул
(5)
3182 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.04.2024., без передоплати
Харчова добавка. Здорове старіння. Обмін речовин. Не містить глютену. Ексклюзивно. ResveraCel поєднує нікотинамід рибозид з ресвератролом та кофакторами для підтримки здорового старіння. Він забезпечує підтримку метаболічного синдрому і збільшує вироблення ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 693749006343
Вага: 0.08 кг

Thorne Ресверацел 60 капсул

Thorne, ResveraСel 415 mg, Ресверацел, 60 капсул

Опис

ResveraCel поєднує нікотинамід рибозид з ресвератролом та кофакторами для підтримки здорового старіння. Він забезпечує підтримку метаболічного синдрому і збільшує вироблення клітинної енергії.

Переваги

Здорове старіння, обмін речовин.

ResveraCel підтримує здорове старіння кількома способами. Нікотинамід рибозид (NR) підтримує множинні функції клітинних мітохондрій, допомагаючи регулювати клітинне старіння та забезпечуючи позитивну підтримку метаболічного синдрому. Ресвератрол імітує ефект обмеження калорій, активуючи групу білків сиртуїну, і виявив перспективу в клінічних дослідженнях, послаблюючи вплив кількох вікових станів. Фітосома кверцетину також посилює активність сиртуїну - дослідження показують, що він уповільнює розпад ресвератролу в організмі. Бетаїн забезпечує першочергову підтримку метилювання, важливого процесу в організмі, який сприяє здоров’ю серця, судин, мозку, нервової системи та печінки.

ResveraCel містить нікотинамід рибозид - найефективніший прямий попередник нікотинаміду аденіну динуклеотиду (NAD+). Мітохондрії не можуть виконувати свою найважливішу клітинну функцію без достатньої кількості НАД+. NR пропонує фундаментальну підтримку біогенезу мітохондрій, а також багатьох інших мітохондріальних дій - від виробництва енергії до регуляції обміну речовин та старіння клітин.

Ресвератрол у складі ResveraCel-це транс-ресвератрол-не розведений рослинний екстракт, що міститься у багатьох продуктах ресвератролу на ринку. Це збільшує активність сиртуїнів - SIRT1 та SIRT3, зокрема. В одному дослідженні було показано, що ресвератрол є найпотужнішим природним активатором білків сиртуїну.

Кверцетин у кверцетиновій фітосомі Торна зв’язується з фосфоліпідами, отриманими з соняшнику, для посилення поглинання. Дослідження показують, що окрім уповільнення розпаду ресвератролу, фітосома кверцетину діє як потужний антиоксидант.

Бетаїн, важливий донор метилу, забезпечує поживну підтримку стану, відомого як жирова печінка, а також сприяє метаболізму гомоцистеїну. Окрім забезпечення значної підтримки метилювання, оскільки він дарує три метилові групи, бетаїн забезпечує позитивну підтримку інших метаболічних функцій, пов’язаних з метаболічним синдромом.

Рекомендоване використання

Приймайте по 2 капсули один-два рази на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інші інгредієнти

Лейцин, капсула з гідроксипропілметилцелюлозою високої та низької в’язкості, цитрат магнію та лаурат кальцію (час-сорб † †), гіпромелоза (похідна целюлози), діоксид кремнію.

† † Інгредієнти цього продукту мають комплекс з Time-Sorb, матрицею вивільнення часу.

Попередження

Очевидний тампер: Використовуйте лише у тому випадку, якщо флакон закритий. Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Якщо ви вагітні, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Склад:
Розмір порції: дві капсули
Порцій в контейнері: 30
 Містять дві капсули%DV
Нікотинамід рибозид хлорид †300 мг*
Екстракт фітосоми кверцетину (Sophora japonica) (квітка) / комплекс фосфоліпідів із соняшнику)250 мг*
Транс-ресвератрол150 мг*
Бетаїн безводний (триметигліцин)50 мг*
*Щоденна вартість (DV) не встановлена.
† Цей продукт містить запатентований інгредієнт нікотинаміду рибозиду ChromaDex Inc., Ніаген. Niagen є зареєстрованою торговою маркою ChromaDex, Inc. Патент: Див. ChromaDexPatents.com.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Нікотинамід рибозид НАД+ (Nicotinamide riboside NAD+)
Alt: NAD+ Cell Regenerator and Resveratrol Elite, НАД 300 мг з ресв...
(5)
2583 грн.
Доставка
Alt: Life Extension, NAD+ 300 mg, НАД 300 мг, 30 капсул
(5)
2489 грн.
Доставка
Alt: Life Extension, NAD+ 100 mg, НАД 100 мг, 30 капсул
(5)
958 грн.
Доставка
Alt: Thorne, ResveraСel 415 mg, NAD+ з Ресвератролом, 60 капсул
(5)
2940 грн.
Доставка