Pure Encapsulations, P5P 50, Піридоксал-5-фосфат, 60 капсул

Код: 10989
Основне фото товара Pure Encapsulations, P5P 50, Піридоксал-5-фосфат, 60 капсул
(5)
1029 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.05.2024., без передоплати
Підтримує здорову роботу нервової системи. Він сприяє виробленню в організмі антитіл, які допомагають боротися з хворобою. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 766298002101
Вага: 0.05 кг

Pure Encapsulations Піридоксал-5-фосфат 60 капсул

Pure Encapsulations, P5P 50, Піридоксал-5-фосфат, 60 капсул

Існує багато причин, чому вживання вітаміну В6 має важливе значення. Він сприяє виробленню в організмі антитіл, які допомагають боротися з хворобою. Піридоксин також підтримує здорову роботу нервової системи. Це необхідно для обміну амінокислот і розщеплення білків, які ви їсте. Можливо, найголовніше, що добавка вітаміну В6, така як P-5-P 50 чистих інкапсуляцій, допомагає вашому організму виробляти гемоглобін, що дозволяє еритроцитам переносити кисень до тканин, які цього потребують.

Вітамін В6-це водорозчинний вітамін групи В, що означає, що ваш організм не може його тривалий час зберігати; натомість, залишки виводяться з сечею. Тому вам потрібно щодня забезпечувати достатнє споживання. Хороші дієтичні джерела піридоксину включають банани, авокадо, м’ясо, горіхи, бобові, птицю та цільні зерна. Проте, якщо ви отримуєте вітамін В6, він може підтримувати синтез нейромедіаторів, таких як норадреналін та серотонін, які сприяють зняттю стресу та розслабленню. Він також допомагає формувати мієлін, речовину, яка ізолює нервові клітини і дозволяє їм швидше проводити електричні імпульси

Можливі ознаки дефіциту вітаміну В6 включають анемію, оскільки недостатній рівень гемоглобіну може перешкоджати нормальній роботі еритроцитів. Інші симптоми можуть включати ослаблений імунітет, «розгубленість» або смуток. P-5-P 50 може допомогти вам уникнути цих симптомів, а також полегшити менструальний дискомфорт у жінок. Нарешті, піридоксин сприяє кращому засвоєнню та використанню магнію та вітаміну В12.

Приймати по дві капсули на день, розділеними дозами під час їжі. Одна рослинна капсула містить 50 міліграм піридоксалю 5 'фосфату, активованої форми вітаміну В6. Кожна пляшка 60 капсул P-5-P 50 за допомогою чистої інкапсуляції повинна зберігатися протягом рекомендованої дози протягом одного місяця.

прагне сформулювати та виготовити високоякісні гіпоалергенні дієтичні добавки. Контроль якості під час формулювання та виробничого процесу є першочерговим. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Ці заяви не були оцінені Управлінням з контролю за продуктами та ліками (FDA). Ці продукти не призначені для діагностики, лікування або лікування будь -якої хвороби чи медичного стану. Будь ласка, проконсультуйтеся зі своїм лікарем перед початком будь -якої програми фізичних вправ або харчових добавок або перед використанням цих чи будь -яких продуктів під час вагітності, або якщо у вас серйозне захворювання.Розмір порції: 1порція капсули в контейнері: 60штук на порцію / вітаміну В6 (у вигляді піридоксалю 5 'фосфату) (активований В6) 50 мг / 2, 500 %Інші інгредієнти: гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), вегетаріанська капсула (целюлоза, вода), аскорбілпальмітат.Джерело та виробництво, щоб уникнути: штучні добавки, алергени, ГМО, забруднювачі навколишнього середовища або додані допоміжні речовини.Гіпоалергенний.Як харчову добавку, приймати по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі.Якщо ви вагітні або годуєте груддю, маєте якісь захворювання або приймаєте будь -які ліки, перед використанням проконсультуйтеся з лікарем.Зберігати в недоступному для дітей.Зберігати у герметичному вигляді в сухому прохолодному місці.Стійкість до несанкціонованого доступу: Використовуйте лише у тому випадку, якщо запобіжна ущільнювач цілий.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Піридоксал-5-фосфат (P-5-P Pyridoxal-5-Phosphate)
Вітамін В6 50 мг