Bob's Red Mill, Organic Flaxseed Meal Whole Ground, Льон, 453 г

Код: 11934
Основне фото товара Bob's Red Mill, Organic Flaxseed Meal Whole Ground, Льон,...
(4.9)
657 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Закривається пакет. Компанія, що належить співробітникам. За ваше здоров'я – Боб Мур. Не містить глютен. Ви можете побачити нашу якість. Джерело застави без ГМО. Міністерство сільського господарства США. K-PARV. Сертифікований органічний QAI. Дорогі друзі, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.56 кг

Bob's Red Mill Льон 453 г

Bob's Red Mill, Organic Flaxseed Meal Whole Ground, Льон, 453 г

Опис

Дорогі друзі, Подрібнення лляного насіння схоже на відкриття скрині зі скарбами. Насіння льону містить велику кількість поживних речовин, але як цілі насіння більшість цих поживних цінностей замкнені. Подрібнення насіння в їжу дає вашому тілу доступ до дивовижного харчування, що зберігається всередині. Щоб зберегти цілісність корисних поживних речовин у лляній олії, насіння має бути подрібнене з великою обережністю. Ось чому ми не йдемо на компроміс із нашими кутами. Наше запатентоване обладнання для подрібнення льону забезпечує охолодження страв, зберігаючи свіжість цих дорогоцінних олій. Це не найшвидший спосіб, але це правильний шлях, і він абсолютно коштує часу та зусиль.

За ваше здоров'я, Боб Мур

Мудрість віків

Льон цінувався з давніх часів. Його латинська назва Linum usitatissimum означає «найкорисніший». Гіппократ, батько медицини, призначав льон пацієнтам із проблемами кишечника. Король Карл Великий був настільки переконаний у його користі, що ухвалив закони, що вимагають, щоб його піддані споживали лляне насіння.

Наука сьогодні

Сьогодні дані про харчування підтверджують мудрість давніх. Існує спільна згода серед експертів усіх видів, що люди повинні споживати більше омега-3 жирних кислот для зміцнення здоров'я. Дві столові ложки лляного насіння Боба Red Mill пропонують 2430 мг омега-3. Більше того, кожна порція містить 3 г кожного волокна і білка. Не дивно, що лляне насіння є чудовим доповненням до вашої щоденної дієти.

Спосіб застосування:

Веганське яйце замінити

Змішайте 1 столову ложку лляного насіння та 3 столові ложки води на кожне яйце

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Льон (Flaxseed)