Thorne, Basic Prenatal, Вітаміни для вагітних, 90 капсул

Код: 12503
Основне фото товара Thorne, Basic Prenatal, Вітаміни для вагітних, 90 капсул
(5)
1680 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 08.05.2024, без передоплати
Для вагітних та годуючих жінок. Харчова добавка. Жіноче здоров'я. Основний. Не містить глютену. Basic Prenatal розроблений таким чином, щоб бути щадним та ефективним для жінок, які намагаються завагітніти, вагітні або ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 693749015048
Вага: 0.16 кг

Thorne Вітаміни для вагітних 90 капсул

Thorne, Basic Prenatal, Вітаміни для вагітних, 90 капсул

Опис

Basic Prenatal розроблений таким чином, щоб бути щадним та ефективним для жінок, які намагаються завагітніти, вагітні або годують грудьми. Він не містить жодних добавок, що містяться в основних пренатальних добавках.

Доповнення мультивітамінною/мінеральною сумішшю до, під час та після вагітності та під час годування груддю може допомогти народити здорову дитину та принести користь матері. Наприклад, прийом фолієвої кислоти зменшує ризик народження дитини з вродженою вадою головного або спинного мозку. Thorne's Basic Prenatal забезпечує активні форми фолатів (5-MTHF) та вітаміну В12 (метилкобаламін) для оптимального використання у тканинах. Basic Prenatal також містить добре всмоктуваний бісгліцинат заліза, який задовольняє підвищену потребу вагітної жінки в залізі, при цьому він легкий для шлунка і не має запорів. Було продемонстровано, що деякі основні інгредієнти пренаталу (включаючи вітамін С, вітамін В6 та вітамін К) приносять користь від «ранкової нудоти». Basic Prenatal виготовляється з максимально чистих інгредієнтів та без добавок та покриттів, які зазвичай зустрічаються у звичайних допологових добавках.

Вагітність - це критичний період для оптимізації здоров'я та харчування жінки, важливий як для матері, так і для її дитини. Загальні потреби в їжі та калоріях значно зростають під час вагітності та годування груддю.

Центри з контролю та профілактики захворювань рекомендують добавку фолієвої кислоти всім жінкам дітородного віку, оскільки найбільша потреба виникає у першому триместрі, коли жінка може навіть не підозрювати про вагітність. Жінка, яка споживає здорову дієту, яка забезпечує достатню кількість фолієвої кислоти, може зменшити ризик народження дитини з вродженою вадою головного або спинного мозку. Високоефективна полівітамінна/мінеральна добавка іноді може бути важкою для жінки «шлунком», особливо під час першого триместру вагітності. Отже, Thorne не містить великої кількості поживних речовин, загальновідомо, що викликають розлад шлунка. Натомість менші кількості цих поживних речовин включені, але в їх найбільш готових до тканин та поглинальних формах для оптимального використання. Серед них активні форми кількох вітамінів групи В-піридоксаль 5'-фосфат (вітамін В6), рибофлавін 5'-фосфат (вітамін В2), L-5-MTHF (активна форма фолієвої кислоти) та метилкобаламін (вітамін В12) ). Оскільки у великих кількостях кальцій також може викликати розлад шлунка, використовується помірна кількість у формах цитрату та малату, що добре всмоктуються. Додаткові кальцій і магній можуть бути доповнені, як зазначено.

Рекомендоване використання

Приймайте по 3 капсули на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інші інгредієнти

Капсула з гіпромелози (отримана з целюлози), лаурат кальцію.

Попередження

Випадкове передозування залізовмісних продуктів є провідною причиною смертельного отруєння у дітей до шести років. Зберігайте цей продукт у недоступному для дітей місці. У разі випадкового передозування негайно зателефонуйте до лікаря або в центр боротьби з отрутами.

Очевидний тампер: Використовуйте лише у тому випадку, якщо флакон закритий. Зберігати щільно закритим у сухому прохолодному місці.

Якщо ви вагітні, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Склад:
Розмір порції: три капсули
Обслуговування в контейнері: 30
Три капсули містять:Сума на порцію%Щоденна вартість
Вітамін А (450 мкг з бета -каротину та 600 мкг у вигляді пальмітату)1,05 мг81%
Вітамін С (як аскорбінова кислота)150 мг125%
Вітамін D (як вітамін D3) (1000 МО)25 мкг167%
Вітамін Е (як d-альфа-токоферил)33,5 мг176%
Вітамін К (як вітамін К1)100 мкг111%
Тіамін (як тіамін HCl)5 мг357%
Рибофлавін (як рибофлавін-5'-фосфат натрію)5 мг313%
Ніацин (як ніацинамід)30 мг167%
Вітамін В6 (у вигляді піридоксалю 5'-фосфату)12 мг600%
Фолат (1 мг у вигляді L-5 метилтетрагідрофолату † з L-5 метилтетрагідрофолієвої кислоти, солі глюкозаміну)1,7 мг DFE283%
Вітамін В12 (як метилкобаламін)200 мкг7 142%
Біотин50 мкг143%
Пантотенова кислота (у вигляді пантотенату кальцію)18 мг257%
Кальцій (90 мг у вигляді цитрату кальцію та 90 мг у вигляді малату кальцію)180 мг14%
Залізо (як хелат бісгліцинату заліза Ferochel) † †45 мг167%
Йод (у вигляді йоду калію)150 мкг52%
Магній (45 мг у вигляді цитрату магнію та 45 мг у вигляді малату магнію)90 мг23%
Цинк (як TRAACS Хілат бісгліцинату цинку) † † †25 мг192%
Селен (у вигляді L-селенометионіну)50 мкг71%
Мідь (як хелат бісгліцинату міді TRAACS) † †∗2 мг154%
Марганець (як хелат бісгліцинату марганцю TRAACS)5 мг192%
Хром (як хелат ніцинату гліцинату хрому TRAACS) † † †100 мкг222%
Бор (як комплекс борорганічного гліцинату бору) † †∗∗1 мг*
*Щоденна вартість (DV) не встановлена. † Цей продукт використовує L-5 метилтетрагідрофолієву кислоту Gnosis SpA, сіль глюкозаміну (Quatrefolic). † † Цей продукт використовує хелат чорного бісгліцинату заліза Albion. † †CD Цей продукт використовує хелат бісгліцинату цинку, альбіону TRAACS, бісгліцинат міді, хелат бісгліцинату марганцю, хлат нікотинат гліцинату хрому † † †† Цей продукт використовує комплекс альбіонів Bororganic з бором гліцинатом.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни для вагітних (PreNatal Multivitamins)