Source Naturals, Wellness Transfer Factor, Трансфер Фактор 125 мг, 30 капсул

Код: 18117
Основне фото товара Source Naturals, Wellness Transfer Factor, Трансфер Фактор 125...
(5)
666 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.05.2024., без передоплати
Імунна система вашого тіла повинна бути у чудовій формі, щоб протистояти всім стороннім впливам, які проникають у ваше оточення. материнське молоко». Переваги молозива добре документувалися ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 021078018155
Вага: 0.23 кг

Source Naturals Трансфер Фактор 125 мг 30 капсул

Source Naturals, Wellness Transfer Factor, Трансфер Фактор 125 мг, 30 капсул

Імунна система вашого тіла повинна бути у чудовій формі, щоб протистояти всім стороннім впливам, які проникають у ваше оточення. материнське молоко». Переваги молозива добре документувалися протягом десятиліть, але що робить Wellness Transfer Factor унікальним, так це його здатність виявляти та концентруватися на специфічних імунних факторах у молозиві та робити ці фактори доступними для використання вашим організмом, активізуючи вашу імунну систему для виконання своїх функцій. найкраща робота для вас!

Що таке трансфер фактори?
Фактори переносу є хімічними посланцями вашої імунної системи. Ці хімічні сполуки передають важливу інформацію від певних лейкоцитів, вироблених у тимусі, до інших Т-клітин вашого організму. факторів імунного перенесення з 1940-х років, але нещодавно розробили технологію масового виробництва фактора перенесення.

Молозиво та імунне здоров'я
Фактор перенесення доброго здоров'я отриманий з молозива корови, який є першим молоком, яке дають новонародженим ссавцям їх матері. харчової добавки процвітали лише з 1970-х та 1980-х років.

Комплексна підтримка Wellness Family
Wellness Transfer Factor є новітнім учасником лінійки продуктів Wellness Family, що розширюється, від Source Naturals, розробленої для підтримки імунної системи вашого організму в умовах стресу. бактеріальних ендотоксинів у кровотік, викликаючи запалення, що може збільшити ризик виникнення хронічних проблем зі здоров'ям, включаючи аутоімунні захворювання.

Здоровий кишечник
Показано, що лактоферин у Wellness Transfer Factor діє як пребіотик у вашому кишечнику, стимулюючи зростання корисних бактерій та стимулюючи здорове зростання клітин у кишечнику, знімаючи запалення та допомагаючи вам зцілити шлунково-кишкові ушкодження. Це також допомагає підвищити імунітет до Т-к природним лейкоцитам, щоб допомогти вам підтримувати природний захист організму від патогенних мікроорганізмів, ефективно зміцнюючи загальний імунітет.

Передова запатентована технологія
. Молозиво великої рогатої худоби в Source Naturals Wellness Transfer Factor проходить процес молекулярної ультрафільтрації, який збагачує вміст фактора перенесення. , лактоза і стероїди. Потім матеріал сушать виморожуванням і аналізують на активність. Аналіз вимірює активність трансфер-фактора, гарантуючи, що продукт досить потужний, щоб викликати імунну відповідь у вашому тілі, як до, так і після інкапсуляції. Якщо ви хочете отримати прогресивну добавку для вашого імунітету та загального стану здоров'я, замовте Source Naturals Wellness Transfer Factor на LuckyVitamin.com сьогодні та насолоджуйтесь перевагами для себе!

Source Naturals Wellness Transfer Factor - це технологічно просунутий підхід до цілісності імунної системи. Wellness Transfer Factor - це низькомолекулярна фракція бичачого молозива. одного виду до іншого.

Природа і наука: філософія формулювань
Source Naturals поважає розум природи. Наші тіла постійно шукають рівноваги та здорового балансу. , і що ретельно підібрані поживні речовини можуть підтримувати цю здорову рівновагу. Вони вивчають науку. клітинному рівні, щоб привести в рівновагу взаємозалежні системи організму. Вони називають цю унікальну стратегію формулювання, біо-вирівнювання.

Якісне
джерело Naturals поважає довіру своїх клієнтів до них з непохитною прихильністю до найвищих стандартів якості. Їх команда контролю якості ретельно тестує свої продукти, щоб переконатися, що вони відповідають специфікаціям. всієї їхньої діяльності в рамках процесів Good Manufacturing.

адвокація
Source Naturals виступає за оздоровчу революцію. Вони закликають до радикальних змін у тому, як їхні співтовариства думають і діють щодо здоров'я. , які можуть впливати на самопочуття. Ця нова модель під назвою SystemiCare охоплює корисну для здоров'я цінність поживних речовин, які організм вже розпізнає. Нові наукові дослідження продовжують підтверджувати переваги харчування, здорового способу життя та дієти. Все більше споживачів відіграють активну роль у своєму здоров'ї.Лідери в медицині відстоюють нову інтегративну модель, що поєднує серйозне харчування з кращими з інших дисциплін для забезпечення оптимального здоров'я.


Джерело інновацій Naturals сприяє інноваціям. Їх бачення здоровішого світу надихає їх шукати і виводити на ринок інноваційні нові сполуки, щоб просунути революцію у сфері здоров'я та запропонувати клієнтам кращу якість життя.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Трансфер Фактор (Transfer Factor)