MitoQ, Pure MitoQ 10 mg, Пьюр, 60 капсул

Код: 24576
Основне фото товара MitoQ, Pure MitoQ 10 mg, Пьюр, 60 капсул
(5)
3396 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.05.2024., без передоплати
Потрапивши в мітохондрії, MitoQ допомагає утримувати вільні радикали під контролем*, підтримуючи нашу природну здатність боротися з тією шкідливою шкодою, яку вони можуть завдати нашому організму.Наша ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 9421031780982
Вага: 0.23 кг

MitoQ Пьюр 60 капсул

MitoQ, Pure MitoQ 10 mg, Пьюр, 60 капсул

Потрапивши в мітохондрії, MitoQ допомагає утримувати вільні радикали під контролем*, підтримуючи нашу природну здатність боротися з тією шкідливою шкодою, яку вони можуть завдати нашому організму.

Наша новаторська клітинна наука дозволяє MitoQ поглинатися у ваші мітохондрії в сотні разів ефективніше, ніж звичайні добавки CoQ10.

Ми пропонуємо вам випробувати 5 мг MitoQ протягом мінімум 3 місяців, щоб дати продукту час, щоб змінити істотну різницю.

Основні інгредієнти

MitoQ

Скорочена форма антиоксиданту убихінолу (CoQ10) з додаванням іона під назвою трифенілфосфоній, що дає йому позитивний заряд.Ці дві модифікації дозволяють MitoQ проходити через мембрану мітохондрій, де він забезпечує корисний захист від вільних радикалів і допомагає оптимізувати процес виробництва енергії.

Список інгредієнтівНаші інгредієнти містять значні дані, що підтверджують їх якість та безпеку.По можливості, наші інгредієнти були відібрані та сформульовані таким чином, щоб забезпечити найвищий рівень біодоступності/поглинання.Усі наші інгредієнти та продукти виготовляються відповідно до стандартів належної виробничої практики (GMP).НапрямкиПриймайте дві капсули щоранку з водою за тридцять хвилин до сніданку.Не перевищуйте, якщо це не призначено лікарем.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Коензим Q10 (Coenzyme Q10)
Bluebonnet, Ubiquinol 100 mg, Коензим Q-10, 60 капсул
(5)
2523 грн.
Доставка
Thorne, Q-10 Plus 90, Q-10 Плюс, 90 капсул
(5)
1995 грн.
Доставка