Life Extension, Cran-Max Cranberry, Журавлина 500 мг, 60 капсул

Код: 2648
Основне фото товара Life Extension, Cran-Max Cranberry, Журавлина 500 мг, 60 капсул
(4.9)
889 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 03.05.2024, без передоплати
Сприяє здоровій функції сечовипускання. Не містить глютену. Без ГМО сертифікації LE. Харчова добавка. Їх capsule складається з повним грандіозом концентрується з OPCs, anthocyanins, і антиоксидантами, які забезпечують ті ж ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870862062
Вага: 0.08 кг

Life Extension Журавлина 500 мг 60 капсул

Life Extension, Cran-Max Cranberry, Журавлина 500 мг, 60 капсул

Опис

Їх capsule складається з повним грандіозом концентрується з OPCs, anthocyanins, і антиоксидантами, які забезпечують ті ж самі боєприпаси, як drinking 56 ounces of ranberry цибуля коктейль, але без calories.

Anatomy of female urinary tract differs greatly from its male counterpart, в результаті потреби для додаткового nutritional support. З огляду на публікувані літератури, що показують, що грандіоні polyphenols можуть допомогти в здоровому урінарі tract.

Cranberries складається з потужних proanthocyanidins, які можуть допомогти inhibit oxidative stress and support urinary tract health.

Переваги Кран-Макс

Користь журавлини для здоров’я

Це been known for decades, що грандіози promote a healthy urinary tract. The proanthocyanidins в craberries є потужні antioxidants, які можуть сприяти запобігання oxidative stress. У fact, у двосторонньому ближньому comparison study confirms що Cran-Max helps support a healthy urinary tract.

Anatomy of female urinary tract differs greatly from that of men, що в результаті потребує спеціального nutritional support for women. Cranberry helps support a healthy urinary tract. З особливої ​​важливості є грандіоні proanthocyanidins, які мають unique molecular features, що specifically promote urinary system ealth, plus bring whole-body ealth benefits.

Концентрат плодів цільної журавлини Кран-Макс

Clinical studies показує, що грандіозні прилади супроводжуються здоровим уринарним трактом. Cranberry also protects against oxidative stress. A patented manufacturing process ensures that each capsule of Cran-Max supplies complete nutritional profile of whole cranberry.

Їх Capsule of Cran-Max містить сильні polyphenols, органічні оксиди і антиоксиданти, виконуючи ті ж самі боєприпаси, як drinking 8-ounce glasses of cranberry juice коктейль, але без calories.

Користь журавлинного морсу без калорій

Cran-Max є зроблений з повної гранді, використовуючи інноваційні extraction process і patented delivered system, що дозволяє для високої концентрації всіх активних поживних речовин у всій грандіоні, щоб отримати bloodstream. No sugar is added.

Їх Capsule of Cran-Max містить сильні polyphenols, органічні хімічні речовини і антиоксиданти, виконуючи ті ж самі боєприпаси, як drinking cranberry juice коктейль, але без calories. Life Extension's Cran-Max also only requires once-a-day dosing!

Використання

Прочитайте вказівку наклейки і клацніть на прямих напрямках пріоритетно для використання.

Отримайте один (1) capsule daily, або як і recommended by healthcare practitioner.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, стеаринова кислота.

Доповніть Факти
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% добової норми
Концентрат цільних плодів журавлини500 мг 
Добова норма не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Журавлина (Cranberry)