Dr. Berg, Liver Cleanse, Очищення печінки, 60 капсул

Код: 36859
Основне фото товара Dr. Berg, Liver Cleanse, Очищення печінки, 60 капсул
(5)
1138 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.05.2024., без передоплати
Підтримуйте відновлення та детоксикацію печінки за допомогою Dr. Berg Liver Cleanse, Detox Repair Support. Ця унікальна формула наповнена вісьмома неймовірними поживними речовинами, які сприяють природному процесу ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810110790162
Вага: 0.23 кг

Dr. Berg Очищення печінки 60 капсул

Dr. Berg, Liver Cleanse, Очищення печінки, 60 капсул

Підтримуйте відновлення та детоксикацію печінки за допомогою Dr. Berg Liver Cleanse, Detox Repair Support. Ця унікальна формула наповнена вісьмома неймовірними поживними речовинами, які сприяють природному процесу детоксикації вашого організму. Це ідеальна формула для вас, якщо ви хочете повністю перезавантажити печінку. Кожен флакон містить 60 сильнодіючих капсул.

Печінка є основним органом, який ваше тіло використовує для видалення токсичних відходів. Регулярний вплив пластику, пестицидів, гербіцидів, забруднення повітря та інших хімікатів змушує вашу печінку працювати понаднормово. Що ще гірше, середня західна дієта переповнена продуктами, які наповнюють вашу печінку жиром, уповільнюючи природний процес детоксикації та призводячи до накопичення токсинів у жирових клітинах. 

 

Уникнути щоденних токсинів практично неможливо. Ось чому важливо підтримувати детоксикаційні органи вашого тіла, особливо печінку.

 

ПРЕДСТАВЛЯЄМО: Д-Р. BERG ОЧИЩЕННЯ ПЕЧІНКИ, ПІДТРИМКА ВІДНОВЛЕННЯ ДЕТОКСУ

Liver Cleanse - це наше рішення для щоденного впливу токсинів. Він наповнений вісьмома неймовірними поживними речовинами, які діють синергетично, щоб дати вашій печінці повне перезавантаження. Якщо ви нехтували своєю печінкою і хочете надати їй необхідну підтримку, вам сподобається Liver Cleanse. 

 

На відміну від багатьох добавок для очищення печінки, наш продукт допомагає впоратися з корінням проблеми. Liver Cleanse підтримує природні процеси, які транспортують жир із вашої печінки, тому ваша система детоксикації працює належним чином. Це також допомагає мінімізувати вплив токсинів навколишнього середовища та стресових факторів, щоб дати вашій печінці час для відновлення природним шляхом. 

 

Форма: Капсули

Розмір порції: 2 капсули

Порцій в упаковці: 30

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули на день під час їжі.

УВАГА: не перевищуйте рекомендовану дозу. Вагітним і годуючим матерям, дітям віком до 18 років, а також особам із відомими захворюваннями слід проконсультуватися з лікарем перед використанням цієї або будь-якої харчової добавки.


ДОПОВНІТЬ ФАКТИ

 Кількість на порцію% від добової норми
   
Фолат (як 5-метилтетрагідрофолат)260 мкг DFE64%
Запатентована суміш845 мг 

Холіну бітартрат, екстракт розторопші (Силібум маріанум), екстракт бичачої жовчі, SAM-e (S-аденозилметіонін), екстракт кореня куркуми (95% куркумінів), коензим Q10, астаксантин, екстракт чорного перцю Bioperine (95% піперин)

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.
Денна цінність не встановлена.

 

Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, вегетаріанська капсула, діоксид кремнію

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Очищення печінки (Liver Detox)
Bioray, NDF Calm, Очищення печінки, 60 мл
(4.9)
1342 грн.
Доставка