Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol Spray 10 ppm, Cпрей, 59 мл

Код 6152
Основне фото товара Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol Spray 10 ppm, Cпр...
(4.9)
739 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.04.2024, без передоплати
Компанію засновано в 1999 році. The Ultimate Refinement of Colloidal Silver. Щоденна підтримка імунітету. Лідер продажів серед продуктів зі сріблом у США. Дрібнодисперсний спрей. Дієтична добавка. Має реєстрацію належної виробничої практики (GMP). Без ГМО — Сертифіковано NSF. Веганський продукт. Без глютену. Чому ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 684088232357
Вага: 0.23 кг

Sovereign Silver Cпрей 59 мл

Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol Spray 10 ppm, Cпрей, 59 мл

Опис

Чому срібло використовують для підтримки імунної системи?

Срібло більше 2400 років використовується для захисту здоров’я людини. Цей природний елемент міститься в цільнозернових продуктах, їстівних і лікарських грибах, молоці ссавців, джерельній, морській і водопровідній воді.

З часів Гіппократа корисні властивості срібла були добре відомі й широко використовувалися. Срібло застосовувалося для очищення та збереження придатності питної води в усіх стародавніх цивілізаціях.

Не знаєте, що краще? 10, 50, 250 або 500 част./млн?

Виробники деяких продуктів з більш високою концентрацією (част./млн) колоїдного срібла заявляють, що одна чайна ложка їхнього продукту дорівнює кільком чайним ложкам нашого продукту з концентрацією 10 част./млн. Однак статті, опубліковані в рецензованій науковій літературі, свідчать про те, що срібло корисно, тільки коли воно має позитивний заряд (біоактивне). Засіб Bio-Active Silver Hydrosol з біоактивністю більше 98 % у 8 разів більш ефективний, ніж колоїдне срібло з концентрацією 250 част./млн. Більш висока концентрація частин на мільйон також збільшує ризик токсичності. Просто немає сенсу використовувати більш високу концентрацію частин на мільйон.Засіб Bio-Active Silver Hydrosol від Sovereign Silver, що випускається з 1999 року, — це колоїдне срібло найвищого ступеня очищення, і ми пишаємося тим, що воно є лідером продажів колоїдного срібла в США з 2005 року.«Наша технологія дозволяє отримувати найдрібніші частинки, які будь-коли існували, з майже ідеальною дисперсією й абсолютно безпечною концентрацією, ефективність якої перевершує дію продуктів з набагато більш високою концентрацією», — вважає Стівен Л. Квінто, засновник компанії.

Переваги Bio-Active Silver Hydrosol.

Безпека. Завдяки своєму крихітному розміру частки мають велику площу поверхні та більшу ефективність, що робить наш продукт з концентрацією 10 част./млн кращим, ніж продукти конкурентів, які містять до 500 част./млн срібла. Навіть якщо ви будете приймати його 7 разів на день протягом 70 років, ви все одно не перевищите добову пероральну безпечну референтну дозу (RfD) срібла Sovereign Silver, установлену EPA (Агентством з охорони навколишнього середовища)†.Чистота. В Sovereign Silver усього два інгредієнти: 99,999 % чистого срібла й очищена вода фармацевтичного ступеня чистоти. Спрей не містить доданих солей або білків, які знижують ефективність інших продуктів зі сріблом. Крім того, його упаковують в стійкі до вилуговування флакони зі скла, а не з пластику.Ефективність. Якщо срібло не має позитивного заряду, то воно не є біоактивним. Чим менше розмір часток, тим вище біоактивність срібла, і тим легше організму поглинати та виводити його. Sovereign Silver відрізняється безпрецедентним розміром частинок, що становить усього 0,8 нанометра, у результаті чого виходить продукт, що містить більше 98 % біоактивних іонів і нанокластерів срібла. Це робить його у рази більш ефективним, ніж продукти інших виробників. Продукти більшості інших брендів містять лише 10 % позитивно зарядженого срібла.† Виходячи з концентрації 10 част./млн і добової пероральної безпечної референтної дози (RfD) срібла, установленої EPA (CASRN 7440-22-4), можна безпечно прийняти 178 850 порцій на протязі 70 років.

Використання

Дорослим: 30 розпилювань, потримати під язиком 30 секунд, потім проковтнути.†

Дітям від 4 років: 15 розпилень.†

Рекомендації

Профілактика: один раз на день.

Зміцнення імунітету: 3 рази на день.

Довгострокова підтримка імунітету: 5 разів на день.

Короткострокова підтримка імунітету: 7 разів на день.

† Виходячи з концентрації 10 част./млн і добової пероральної безпечної референтної дози (RfD) срібла, установленої EPA (CASRN 7440-22-4), можна безпечно прийняти 178 850 порцій протягом 70 років.

Склад

Очищена вода фармацевтичного ступеня чистоти (USP-NF).

Поживна цінність
Розмір порції: 30 розпилень (5 мл)
Порцій в упаковці: 11,5
30 розпилень = 1 чайна ложка
 Дорослим (30 розпилень)Дітям 4 років і старше (15 розпилень)
 Кількість в 1 порції% від добової нормиКількість в 1 порції% від добової норми
Срібло50 мкг*25 мкг*
* Добову норму не визначено.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колоїдне срібло (Colloidal Silver)
Alt: Kids Bio-Active Silver Hydrosol Daily Immune Support Spray Age...
(5)
739 грн.
Доставка
Alt: Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol, Спрей, 59 мл
(5)
718 грн.
Доставка
Alt: Natural Path Silver Wings, Colloidal Silver, Колоїдне срібло 2...
(5)
779 грн.
Доставка
Alt: Natural Path Silver Wings, Colloidal Silver 250 ppm, Колоїдне ...
(5)
1436 грн.
Доставка
Добавки для підвищення імунітету