Dr. Berg, Sea Kelp Enhanced Iodine, Ламінария, 90 капсул

Код: 35834
Основне фото товара Dr. Berg, Sea Kelp Enhanced Iodine, Ламінария, 90 капсул
(5)
2434 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.05.2024., без передоплати
Отримайте щоденний заряд натуральних вітамінів, мінералів і антиоксидантів за допомогою йоду Dr. Berg Sea Kelp Enhanced. Цей продукт поєднує в собі три потужні суперпродукти з водоростей, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810110790674
Вага: 0.45 кг

Dr. Berg Ламінария 90 капсул

Dr. Berg, Sea Kelp Enhanced Iodine, Ламінария, 90 капсул

Отримайте щоденний заряд натуральних вітамінів, мінералів і антиоксидантів за допомогою йоду Dr. Berg Sea Kelp Enhanced. Цей продукт поєднує в собі три потужні суперпродукти з водоростей, які можна знайти лише в незайманих водах Ісландії. Морська ламінарія є одним із найкращих природних джерел йоду, який необхідний для здорової роботи щитовидної залози та збалансованого гормонального фону. Кожен флакон містить 90 капсул, які легко проковтнути.

НОВА ПОКРАЩЕНА ФОРМУЛА - Sea Kelp Enhanced Iodine - це нова формула для зміцнення здоров'я, яка поєднує в собі три унікальні види водоростей, які зустрічаються лише в незайманих водах Ісландії. Ці водорості включають органічні морські водорості (також відомі як ламінарія), органічні синьо-зелені водорості та вирощені в дикій природі червоні водорості.

Оскільки морська ламінарія ефективно поглинає поживні речовини з навколишнього морського середовища, вона багата на вітаміни (вітаміни A, K, B1, B3, фолієву кислоту та пантотенову кислоту), мінерали (магній, кальцій, залізо та калій), мікроелементи ( йод, цинк, мідь, марганець і ванадій), клітковина, амінокислоти і омега-3 жирні кислоти.

Морська ламінарія особливо багата йодом, важливим мікроелементом. Йод має вирішальне значення для здорового рівня гормонів щитовидної залози — ці гормони впливають на ваш метаболізм, роботу мозку, клітинні процеси, репродуктивне здоров’я, метаболізм і рівень енергії.

 

МОРСЬКА ЛАМІНАРІЯ ПОСИЛЕНА ЙОДОМ:

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ МОРСЬКОЇ ЛІМАРІЇ З ПОСИЛЕНИМ ЙОДОМ

Форма: Капсули

Розмір порції: 1 капсула

Порцій в упаковці: 90

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі вранці незалежно від їжі.


ДОДАТКОВІ ФАКТИ ДЛЯ МОРСЬКОЇ ЛАМІНАРІЇ З ПОСИЛЕНИМ ЙОДОМ

 

 Кількість на порцію% від добової норми
   
Йод200 мкг133%
Запатентована суміш червоних морських водоростей (Porphyra umbilicalis), кламатських синьо-зелених водоростей (Aphanizomenon flos-aquae), морської водорості (Laminaria digitata)195 мг 
   

 

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.

Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (рослинні капсули), стеарат магнію (рослинні джерела)


КОРИСТЬ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я

 

Найкращий захист природи від дефіциту йоду

Ваш організм не може виробляти йод — ви повинні отримувати його зі свого раціону. На жаль, у сучасному світі це може бути дуже важко зробити. Понад 1,9 мільярда людей у ​​всьому світі мають недостатній рівень йоду. Ґрунт, на якому ми вирощуємо їжу, значною мірою збіднений на цей мінерал, що ускладнює його отримання з раціону.

Що ще гірше, звичайні забруднювачі, токсини та ГМО можуть перешкодити вашому організму отримати нормальний рівень мінералів. Насправді антагоністи йоду, такі як фтор, хлор, бром і соя, є практично у всій водопровідній воді та оброблених харчових продуктах. Ці речовини можуть сприяти дефіциту йоду, пригнічуючи нормальну функцію йоду в організмі.

Морська ламінарія є одним із найпотужніших і найчистіших джерел йоду у світі. Одна капсула Sea Kelp на день забезпечує 99% щоденної потреби в йоді. Це означає, що ви можете менше зосереджуватися на отриманні більшої кількості йоду, а більше на покращенні інших частин свого раціону.

 

Слідкуйте за цими ознаками дефіциту йоду:

Отримано з чистих, багатих поживними речовинами вод

Забруднення — це проблема не лише суші. Від постійних розливів нафти до радіоактивних катастроф до хімічних пестицидів і гербіцидів — забруднення майже скрізь і забруднює навіть величезні водойми. Морська ламінарія, як і багато водних рослин, може поглинати забруднюючі речовини. Чисті води Ісландії є найкращим джерелом морської водорості, оскільки вони багаті поживними речовинами та піддаються мінімальному впливу забруднюючих речовин.

 

Поживні речовини рослинного походження з високою біодоступністю

Вашому організму важко розщепити й засвоїти йод із кам’яних порід. Поживні речовини рослинного походження набагато менші й легше розщеплюються. Оскільки морська ламінарія добре засвоюється, це означає, що більше йоду використовується, а менше витрачається.

 

Підтримуйте здоров'я щитовидної залози природним шляхом

Низький вміст йоду є основною причиною збільшення щитовидної залози та її низької функції. Вашій щитовидній залозі для належного функціонування потрібен йод — йод підтримує вироблення гормонів щитовидної залози Т3 (трийодтироніну) і Т4 (тироксину). Недостатня кількість йоду з раціону може призвести до недостатньої роботи щитовидної залози. У свою чергу, це може викликати різні симптоми, включаючи низьку енергію, хронічну втому, сухість шкіри, м’язові болі, чутливість і скутість, біль, жорсткість суглобів, забудькуватість, поганий настрій і збільшення ваги.

 

Додавання морської водорості до вашого раціону сприяє нормальному та здоровому рівню йоду, щоб підтримувати оптимальне функціонування щитовидної залози. Морська ламінарія також багата на амінокислоту тирозин, іншу важливу поживну речовину для виробництва гормонів щитовидної залози.

 

Подолайте окислювальний стрес і запалення

Запалення та окислювальний стрес вважаються факторами ризику багатьох хронічних проблем зі здоров’ям. Морська ламінарія багата на потужні антиоксиданти, такі як фукоїдан з органічної морської ламінарії, фікоціанін із синьо-зелених водоростей, а також фікоеритрин і порфірин із диких червоних водоростей. Морська ламінарія також містить інші потужні антиоксиданти, такі як каротиноїди та флавоноїди. Разом ці сполуки допомагають зменшити окислювальний стрес, сприяють нормальному рівню запалення та підтримують здорову імунну систему.

 

Підтримка здорової серцево-судинної системи

Морська ламінарія містить певні корисні поживні речовини, які можуть допомогти підтримати здоров’я вашого серця та кровоносних судин. Усі три види ламінарії, які містяться в Sea Kelp, є чудовими джерелами клітковини та містять омега-3 жирні кислоти, обидва з яких чудово сприяють нормалізації рівня холестерину ЛПНЩ і підтримують здоров’я серця.

 

Сприяти нормальному рівню глюкози

Нормальний і збалансований рівень глюкози в крові є життєво важливим для здорового організму та оптимального рівня енергії. Морська ламінарія є чудовим джерелом ванадію, рідкісного мікроелемента, який може сприяти нормалізації рівня глюкози, імітуючи дію інсуліну в організмі.

 

Стимулюйте здорове схуднення та травлення

Було показано, що нерозчинна клітковина, що міститься в морській водорості, зокрема сульфатовані полісахариди, сповільнює спорожнення шлунка. Це допоможе вам довше відчувати ситість і може відстрочити відчуття голоду та бажання їжі. Клітковина також може сприяти здоров’ю кишечника, зберігаючи правильний баланс між «хорошими» та «поганими» кишковими бактеріями. Хороші бактерії у вашому товстому кишечнику використовують клітковину для росту.

 

Підтримуйте здорову репродуктивну систему

Знижена робота щитовидної залози, спричинена дефіцитом йоду, не впливає на нормальний рівень гормонів і репродуктивне здоров’я чоловіків і жінок. Підтримуючи функцію щитовидної залози, йод також підтримує репродуктивну систему, включаючи нормальний менструальний цикл у жінок і здорову функцію простати у чоловіків.

 

Dr. Berg Sea Kelp Enhanced Iodine підходить вам, якщо ви:

 

Кому не можна приймати збагачений йодом Sea Kelp?

Морська ламінарія вважається безпечною для більшості дорослих. Діти, матері, які вагітні або годують грудьми, або ті люди, які мають гіпертиреоз, алергію на йод, прогресуючу хворобу нирок або інші існуючі захворювання, повинні проконсультуватися зі своїм лікарем перед використанням будь-яких дієтичних добавок. 

Також не рекомендується приймати Sea Kelp з іншими добавками йоду.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ламінария (Kelp)
Nature's Answer, Kelp Thallus, Таллус, 100 капсул
(5)
612 грн.
Доставка