Thorne, Magnesium Bisglycinate, Бісгліцінат магнію, 237 г

Код: 10924
Основне фото товара Thorne, Magnesium Bisglycinate, Бісгліцінат магнію, 237 г
(4.9)
2520 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 09.05.2024, без передоплати
Харчова добавка. Підтримка кісток. Основний. Серце/судини. М'язи/сухожилля. Сертифікований NSF спорт. Не містить глютену. Бісгліцинат магнію Торна сертифікований NSF для Sport. Магній необхідний для здоров’я серця і судин, мозку, кісток, скелетних м’язів, легенів ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.36 кг

Thorne Бісгліцінат магнію 237 г

Thorne, Magnesium Bisglycinate, Бісгліцінат магнію, 237 г

Опис

Бісгліцинат магнію Торна сертифікований NSF для Sport. Магній необхідний для здоров’я серця і судин, мозку, кісток, скелетних м’язів, легенів і підшлункової залози. Як кофактор більш ніж 600 ферментів, магній підтримує численні механізми дії; наприклад, він знімає бронхіальні спазми, розслаблює гладкі та скелетні м’язи, підвищує чутливість до інсуліну та є супутником численних ферментативних реакцій, необхідних для вироблення енергії. Інші механізми дії магнію включають модуляцію внутрішньоклітинної електричної активності та покращення ендотеліально-залежної вазодилатації, які підтримують здоров’я серця та легенів. Бісгліцинат магнію Торна створений для оптимального поглинання. Його молекулярна структура також зменшує проносний ефект, який зазвичай спостерігається у добавках магнію. Злегка підсолоджений фруктами -ченцями та ноткою цитрусових. Низький рівень магнію пов'язаний із збільшенням рівня С-реактивного білка.

Бісгліцинат магнію демонструє краще засвоєння, ніж інші добавки магнію. Перехресне дослідження показало, що сироватковий рівень магнію протягом восьми годин був найвищим для бісгліцинату магнію, а потім - димагнезію малату та оксиду магнію.

Гліцин, що входить до складу цього інгредієнта, підвищує його розчинність і всмоктування за рахунок зниження рН кишечника. Гліцин, який займає місце в молекулі магнію, також зменшує схильність магнію до комплексу з фітатами рослинного походження, які в іншому випадку перешкоджали б його поглинанню.

Оскільки спортсмен повинен знати, що його або її добавки є надійними та сумісними, кожна партія продукції NSF, сертифікованої для Sport, перевіряється на відповідність вимогам етикетки та гарантує відсутність більше 200 речовин, заборонених багатьма великими спортивними організаціями, включаючи стимулятори, наркотичні засоби, стероїди, діуретики, агоністи бета-2 та маскувальні засоби.

Рекомендоване використання

Змішайте 1 ложку з принаймні 8 унцій води один-два рази на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інші інгредієнти

Лимонна кислота, концентрат плодів ченця (фрукти) (siraitia grosvenorii). † †

† † Цей продукт використовує Tate and Lyle's Purefruit Select (концентрат плодів ченця).

Попередження

Очевидний фальсифікат: Використовуйте лише у тому випадку, якщо флакон закритий. Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Якщо ви вагітні, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем. Ca Prop 65 Попередження: Використання цього продукту призведе до свинцю, речовини, відомого штату Каліфорнія, що викликає вроджені дефекти або інші пошкодження репродуктивної системи.

Склад:
Розмір порції: одна ложка (3,95 г)
Обслуговування в контейнері: 60
 Одна ложка (3,95 г) містить:%Щоденна вартість
Магній (як TRAACS Хелат бісгліцинату магнію без смаку) †200 мг48%
Щоденна вартість (DV) † Цей продукт використовує хелат бісгліцинату магнію бісгліцинату магнію компанії Albion без смаку.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній Бісглицинат (Magnesium Bisglycinate )