Mucos Pharma, Wobenzym PS, Вобензим PS, 180 таблеток

Код: 19471
Фото товару Mucos Pharma, Wobenzym PS, Вобензим PS, 180 таблеток
Фото складу Mucos Pharma, Wobenzym PS, Вобензим PS, 180 таблеток
Фото використання Mucos Pharma, Wobenzym PS, Вобензим PS, 180 таблеток
Основне фото товара Mucos Pharma, Wobenzym PS, Вобензим PS, 180 таблеток
(4.9)
Відсутній у постачальника, уточнити
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua
описІноді легко забути, що тіло продовжує змінюватися після статевого дозрівання. Фактично, з настанням старості ми можемо почати відчувати біль або дискомфорт у суглобах, до яких ще...
Міжнародний код товару: 310539037560
Вага: 0.18 кг

Mucos Pharma Вобензим PS 180 таблеток

Mucos Pharma, Wobenzym PS, Вобензим PS, 180 таблеток

опис


Іноді легко забути, що тіло продовжує змінюватися після статевого дозрівання. Фактично, з настанням старості ми можемо почати відчувати біль або дискомфорт у суглобах, до яких ми не звикли. Хрящі можуть зношуватися, суглоби можуть з’єднуватися, рухи можуть ставати жорсткими. Ці симптоми іноді ускладнюють, а то й унеможливлюють, продовжувати вести той спосіб життя, який нам подобається.

Лабораторії Douglas Labs розуміють цей дискомфорт, тому вони пропонують Wobenzym PS, харчову добавку, яка містить суміш інгредієнтів, які можуть полегшити людям, які страждають від болю та/або дискомфорту в суглобах.

Wobenzym PS містить бромелайн, фермент, отриманий з ананасів. Дослідження та докази свідчать про те, що бромелайн може сприяти виробленню в нашому організмі певних хімічних речовин, які потенційно можуть пригнічувати запалення. Це було б корисно для тих, хто страждає від болю в суглобах, оскільки набряк суглобів може призвести до тривалого дискомфорту або легкого болю.

Іншим потенційно корисним інгредієнтом Wobenzym PS є рутин. Цей інгредієнт є біофлавоноїдом‚ який є хімічною речовиною, отриманою з фруктів і овочів. Рутин може бути корисним, оскільки він може володіти деякими антиоксидантними властивостями, що означає, що він може викорінювати та усувати вільні радикали.

Вобензим ПС також містить трипсин. Тепер комбінація трипсину, бромелайну та рутину може виявитися корисною; тому що деякі дослідження показують, що, поєднуючи ці три інгредієнти, вони діють синергетично один з одним для підтримки здоров’я суглобів.

Отже, якщо ви готові почати підтримувати свої суглоби, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, щоб дізнатися, чи підходить вам Wobenzym PS.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 таблетки
Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Бромелайн 1‚350 FIP-одиниць* Ananas comosus 270 мг / *
Тригідрат рутозиду (рутин) Софора японська 300 мг / *
Трипсин 4‚320 FIP-одиниць (підшлункова залоза) Sus scrofa 144 мг / добова норма не встановлена.
З висушених очищених водних екстрактів.
*FIP — це вимірювання активності ферментів відповідно до методів Міжнародної фармацевтичної федерації. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, фосфат кальцію, гідроксипропілцелюлоза, кишковорозчинна оболонка на рослинній основі, рослинний стеарат, діоксид кремнію, натуральний ароматизатор ванілі, очищена вода.
(Цей продукт не містить молока/молочних продуктів, кукурудзи, дріжджів, глютену, сої, натрію, цукру, штучних барвників або консервантів).

Дозування

Приймайте по три (3) таблетки два (2) рази на день принаймні за 45 хвилин до їди або за рекомендацією вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, страждаєте на порушення кровотечі або пошкодження печінки, або якщо ви приймаєте антикоагулянти (наприклад, варфарин), проконсультуйтеся з медичним працівником перед використанням цього продукту.
Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в сухому прохолодному місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вобэнзим (Wobenzym)
Вобензим