Life Extension, AMPK Metabolic Activator, Активатор метаболізма AMPK, 30 таблеток

Код: 19771
Основне фото товара Life Extension, AMPK Metabolic Activator, Активатор метаболізм...
(5)
1307 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 04.05.2024, без передоплати
1 Щодня . Не містить глютену . Сертифікат LE без ГМО. Бореться з жиром на животі†. Харчова добавка. Дослідження показують, що підвищення активності AMPK може спонукати клітини припинити накопичувати жир і почати ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870220732
Вага: 0.08 кг

Life Extension Активатор метаболізма AMPK 30 таблеток

Life Extension, AMPK Metabolic Activator, Активатор метаболізма AMPK, 30 таблеток

Опис

Дослідження показують, що підвищення активності AMPK може спонукати клітини припинити накопичувати жир і почати спалювати його для отримання енергії. Ось як ми розробили наш метаболічний активатор AMPK, щоб допомогти боротися з небажаним жиром на животі.

Є фермент під назвою AMPK, який міститься в кожній клітині вашого тіла. З часом зниження рівня AMPK може спричинити накопичення абдомінального жиру. Ми створили AMPK Metabolic Activator, щоб стимулювати молодість AMPK, допомагати спалювати жир і сприяти здоровому клітинному метаболізму.

AMPK повідомляє вашим клітинам припинити накопичувати жир і почати спалювати його для отримання енергії, особливо навколо живота.

Переваги метаболічного активатора AMPK

Цю добавку слід приймати в поєднанні зі здоровою дієтою та регулярною програмою фізичних вправ. Індивідуальні результати не гарантуються, і результати можуть відрізнятися.

Що таке G. pentaphyllum? 

G. pentaphyllum (Jiaogulan) — лазаюча ліана, що походить з Азії. Його екстракт сприяє молодості та активності ферменту AMPK.

Чому ми додали гесперидин?

Гесперидин — цитрусовий флавоноїд, який також активує AMPK. Він також підтримує вже здоровий рівень холестерину та здорову роботу судин.

Націлювання на жир на животі — не весь жир однаковий 

Жир на животі є одним із найгірших видів жиру. Саме тут на допомогу приходить AMPK: він не тільки сприяє здоровій вазі, але й справді може націлюватися на абдомінальний жир, тип жирової тканини, якого нам слід уникати.

Деталі продукту

Жир на животі може прискорити процес старіння у вашому тілі. Знижена активність AMPK спостерігалася в жировій тканині. Ось тут і виникає активність ферменту AMPK.

Підвищення активності AMPK 

Підвищення активності ферменту AMPK повідомляє клітинам припинити накопичувати жир і почати використовувати його для створення АТФ. Ваше тіло використовує АТФ для клітинної енергії. А наш новий метаболічний активатор AMPK поєднує цитрусовий флавоноїд гесперидин з екстрактом Actiponin G. pentaphyllum, двома рослинними інгредієнтами, які активують AMPK і сприяють зменшенню абдомінального жиру.

Здорова клітинна активність AMPK є важливою частиною програми контролю ваги. Але зверніть увагу: активація AMPK буде ефективнішою в поєднанні зі здоровою дієтою та регулярними фізичними вправами.

Інші переваги гесперидину для здоров'я

Гесперидин також допомагає підтримувати вже здоровий рівень холестерину та сприяє здоровій роботі судин. Спробуйте AMPK Metabolic Activator і перенесіть боротьбу з жиром на животі на клітинний рівень.

† Цю добавку слід приймати разом зі здоровою дієтою та регулярною програмою фізичних вправ. Результати можуть відрізнятися.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) таблетку щодня або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, кроскармелоза натрію, гідроксипропілцелюлоза, водне плівкове покриття (гіпромелоза, гліцерин, очищена вода), діоксид кремнію, рослинний стеарат.

Доповніть Факти
Розмір порції: 1 вегетаріанська таблетка
 Сума на порцію% добової норми
Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)130 мг10%
Гесперидин [з екстракту апельсина (фруктів)]500 мг 
Актипонін екстракт гіностемми (листя)450 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка метаболізму жирів (Lipid Metabolism)
Garden of Life, Keto Meal Chocolate, Кето коктейль, 700 г
(4.9)
3315 грн.
Доставка