Solgar, Vitamin C with Rose Hips, Вітамін C з шипшиною 1000 мг, 100 таблеток

Код: 21583
Основне фото товара Solgar, Vitamin C with Rose Hips, Вітамін C з шипшиною 1000 мг...
(5)
859 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.05.2024., без передоплати
Антиоксидантний захист. Імунна підтримка. Не містить глютену, пшениці та молочних продуктів. Підходить для вегетаріанців. Вітамін С – це важливий водорозчинний вітамін, який необхідно отримувати з їжею чи добавками. Це одна ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 033984024007
Вага: 0.59 кг

Solgar Вітамін C з шипшиною 1000 мг 100 таблеток

Solgar, Vitamin C with Rose Hips, Вітамін C з шипшиною 1000 мг, 100 таблеток

Вітамін С – це важливий водорозчинний вітамін, який необхідно отримувати з їжею чи добавками. Це одна з найпотужніших антиоксидантних поживних речовин, яка відіграє важливу роль у функціонуванні білих кров'яних тілець, які є життєво важливими компонентами імунної системи. Крім того, він сприяє утворенню колагену (сполучної тканини), який важливий для здоров'я нігтів, шкіри, волосся та суглобів. Вітамін С сприяє здоров'ю дихальних шляхів та кровообігу, а також корисний для здоров'я ясен. Ця формула містить чистий вітамін C разом із плодами шипшини, рослинним джерелом, що містить природну кількість вітаміну C, антоціанів та біофлавоноїдів.

В якості харчової добавки для дорослих приймайте по одній (1) таблетці на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря. Безглютен, пшениця, молочні продукти, соя, дріжджі, цукор, натрій, штучний ароматизатор, підсолоджувач, консерванти та барвник.

* Ці твердження не були оцінені Управлінням з контролю за продуктами та ліками. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яким захворюванням.

Склад: Розмір порції: 1 таблеткаПорцій в упаковці: 100 Кількість на порцію% Денна вартість Вітамін С1000 мг1,667% Шипшина (фрукт)62,5 мг* * Добова доза не визначена. рослинний магнію стеарат, рослинний гліцерин.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)
Emergen-C, 1000 mg Vitamin C, Вітамін C, 9.1 г
(5)
1006 грн.
Доставка