Life Extension, Mega Green Tea Extract, Екстракт Зеленого Чаю, 100 капсул

Код: 2169
Основне фото товара Life Extension, Mega Green Tea Extract, Екстракт Зеленого Чаю,...
(5)
1052 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 03.05.2024, без передоплати
98% поліфенолів. Без ГМО сертифікації LE. Концентрований поліфенольний екстракт один на день. Харчова добавка. Green tea (Camellia sinensis) містить здоров'я-прототип поліфенолу складають так, як епігалlocatechin-3-gallate (EGCG), а сильний анти-агноз ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870954101
Вага: 0.14 кг

Life Extension Екстракт Зеленого Чаю 100 капсул

Life Extension, Mega Green Tea Extract, Екстракт Зеленого Чаю, 100 капсул

Опис

Green tea (Camellia sinensis) містить здоров'я-прототип поліфенолу складають так, як епігалlocatechin-3-gallate (EGCG), а сильний анти-агноз phytonutrient, що є предметом extensive scientific research. Наші розм'якшені Mega Green Tea Extract забезпечує більше цих міцних складів, аніж еквіваленти several cups of green tea.

Кожний аркуш відокремленого Mega Green Tea Extract забезпечує 725 мг extract standardized to 98% polyphenols.

Переваги екстракту мега зеленого чаю без кофеїну

Велика кількість поліфенолів 

На грандіозний заголовок green tea contains про 150 mg to 300 mg polyphenols. Кожна таблиця з цим компонентом забезпечує 725 мг green tea extraction, standardized to 98% polyphenols. Те, що ви маєте, щоб випити про 3 вирізати green tea, щоб отримати саму, за допомогою EGCG, як один аркуш нашого розбитого Mega Green Tea extraction.

Green tea packed with plant compounds називається polyphenols, most найбільш характерний з яких є EGCG. EGCG посідає величезну фізичну сприятливу власність. Вона має сприятливе здоров'я технологічного процесу, metabolic функцію і cardiovascular health. EGCG також допомагає захистити здоров'я здоров'я, benefits імунної системи функцій і сприяння сприяння здоровому організму.

Багатий поліфенолами та іншими фітонутрієнтами

На грандіозний заголовок green tea contains про 150 mg to 300 mg polyphenols. Кожна таблиця з цим компонентом забезпечує 725 мг green tea extraction, standardized to 98% polyphenols. Те, що ви маєте, щоб випити про 3 заголовки green tea, щоб отримати саму кількість polyphenols, як один аркуш для нашого розбитого Mega Green Tea extraction.

Користь зеленого чаю для здоров'я

Захисні проти oxidation: Green tea polyphenols є здатні безпосередньо нейтралізувати деструктивні вільні radicals і існують у тому, щоб позбавити тіла власних внутрішніх oxidative stress defenses. Вони's також been сприймають inhibit oxidative stress.

Підтримка здоров'я клітин: зелений чай підтримує здорове розмноження клітин. Фактично, поліфенол зеленого чаю EGCG має надзвичайно широкий спектр переваг для здоров’я клітин, надаючи позитивний вплив на здоров’я мітохондрій, внутрішньоклітинні сигнальні шляхи, внутрішньоклітинні месенджери, фактори транскрипції, здоровий ген.

Контроль рівня холестерину: зелений чай, екстракти зеленого чаю та EGCG можуть допомогти підтримувати вже здорові рівні холестерину в крові, ЛПНЩ і тригліцеридів.

Нейрозахист і метаболічний здоров’я: зелений чай і його поліфеноли, включаючи EGCG, допомагають захистити нервові клітини та функцію нервів, як було показано, допомагають зберегти здоровий метаболізм і допомагають підтримувати вже здоровий рівень глюкози.

Використання

Прочитайте вказівку наклейки і клацніть на прямих напрямках пріоритетно для використання.

Прийняти один (1) capsule днище безпомешкання, або, як і залежать від здоров'япрацівника.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), рисове борошно, стеаринова кислота, діоксид кремнію.

Botanical extract в Mega Green Tea Extract has been concentrated і dual standardized для забезпечення високої quality, consistency, і biological activity. Всі сервісні закладки мають невеликий обсяг кафена (max. of 3.6 mg).

Доповніть Факти
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% добової норми
Екстракт зеленого чаю без кофеїну (листя) [станд. до 98% поліфенолів, 45% EGCG]725 мг 
Добова норма не встановлена
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Екстракт Зеленого Чаю (Green Tea Extract)
Source Naturals, EGCG 350 mg 120, EGCG 350 мг, 120 таблеток
(5)
1854 грн.
Доставка