Earthtone Foods, Organic Gelatinized Maca Powder, Мака, 454 г

Код: 22313
Фото товару Earthtone Foods, Organic Gelatinized Maca Powder, Мака, 454 г
Фото складу Earthtone Foods, Organic Gelatinized Maca Powder, Мака, 454 г
Фото використання Earthtone Foods, Organic Gelatinized Maca Powder, Мака, 454 г
Основне фото товара Earthtone Foods, Organic Gelatinized Maca Powder, Мака, 454 г
(5)
1062 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.05.2024., без передоплати
Традиційний перуанський супер корінь. Завжди органічні та без ГМО . Поверніть собі моджо за допомогою цього легендарного кореня, що заряджає енергією . USDA Organic . Перевірений проект без ГМО . Органічний продукт сертифікований CCOF. Життєво ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 760488373859
Вага: 0.85 кг

Earthtone Foods Мака 454 г

Earthtone Foods, Organic Gelatinized Maca Powder, Мака, 454 г

Опис

Життєво важливі поживні речовини в кольорах ЗемліЇжа — це життя. Ми залежимо від нього для існування, для задоволення, для культури та добробуту. І все ж через наш сучасний спосіб життя та індустріалізовану їжу іноді здаються недосяжними найпростіші, зміцнюючі душу поживні речовини нашої планети. Earthtone foods тут, щоб повернути ці дивовижні інгредієнти у ваше життя. Ми знаємо, що найкраще живлення походить прямо з серця природи, а не з наукових лабораторій. Ми також надаємо перевагу чудовому харчуванню над дорогими маркетинговими кампаніями. Роблячи природні поживні речовини доступними для всіх, ми тут, щоб переконатися, що сучасне життя також може означати чудове життя. Корінь усієї енергії, шанований інками за його поживні властивості, легендарний корінь маки є потужним природним ресурсом для всіх речей пов'язані з енергією. Як адаптоген, він допомагає збалансувати організм і підтримує стійкість. Наш органічний порошок маки представляє цей життєво важливий корінь у клейстеризованій формі, видаляючи крохмаль, щоб зробити його легшим засвоюваним. Спробуйте, щоб відчути силу натуральних суперпродуктів.

Використання

Застосування: порошок маки є універсальним інгредієнтом, який додає тонку солодкість. Спробуйте його в смузі на 12 унцій та інших напоях, випікайте з ним як замінник борошна або посипайте ним свої улюблені страви. 

Композиція

Чистий органічний корінь маки. Інформація про алергени: цей продукт не містить усіх поширених алергенів, включаючи пшеницю, глютен, молочні продукти, арахіс, горіхи та сою.
Поживна цінність
Розмір упаковки: 454 г (16 унцій)
151 порція в упаковці
Розмір порції: 1 ч. л.  3 г
 Кількість в 1 порції% від добової норми*
Калорії10
Усього вуглеводів2 роки1 %
Клітковина function save(b,callback){ var decuk = encodeURIComponent(tinymce.get('edecuk').getContent({format: 'raw'})); $.ajax({ type: "POST", url: env.sys.mods + "dec/update.php", dataType: "json", data: "edecukhtml=" + decuk + "&id=" + env.sys.id, beforeSend: function () { b.html('Ожидайте'); }, success: function (data) { if (data.code == "200") { if(callback !== null){ callback(b); }else{ b.html('Сохранено'); } } else { b.html('Ошибка'); msg.text(data.msg, 0); } } }); } $(".bsave").on('click', function (e) { e.preventDefault(); save($(this),null); }); tinymce.init({ forced_root_block: '', force_br_newlines: true, force_p_newlines: false, selector: "#edecuk", height: "480", plugins: "advlist anchor autolink code image link lists media paste preview print table textcolor wordcount" });
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мака (Maca)
Pure Encapsulations, Maca-3, Мака, 120 капсул
(5)
4639 грн.
Доставка
GNC, Men's Maca Man, Мака, 60 капсул
(5)
1382 грн.
Доставка
Sunfood, Raw Organic Black Maca Powder, Мака, 113 г
(4.6)
613 грн.
Доставка