Thorne, Undecyn, Ундецин Бетаїн Берберин, 120 капсул

Код 22403
Основне фото товара Thorne, Undecyn, Ундецин Бетаїн Берберин, 120 капсул
(5)
Очікується надходження в продаж протягом місяця
Уточнити можливість доставки
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua
Дієтична добавка. Підтримка шлунково-кишкового тракту. Жіноче здоров’я. Без глютену. Підтримує нормальний баланс мікробів у шлунково-кишковому тракті та сприяє здоров'ю вагінальної мікрофлори.Ундецин поєднує в собі властивості ундециленової кислоти, що покращують ще...
Міжнародний код товару: 693749742029
Вага: 0.09 кг

Thorne Ундецин Бетаїн Берберин 120 капсул

Thorne, Undecyn, Ундецин Бетаїн Берберин, 120 капсул

Опис

Підтримує нормальний баланс мікробів у шлунково-кишковому тракті та сприяє здоров'ю вагінальної мікрофлори.

Ундецин поєднує в собі властивості ундециленової кислоти, що покращують кишкову флору, з гідрохлоридом бетаїну, а також широким спектром дії берберину, щоб допомогти створити нормальний баланс мікробів у ШКТ і вагінальних мікробів.

Багато лікарів вважають екологію кишечника — підтримку нормального балансу мікроорганізмів, які зазвичай живуть у травному тракті — і роботу кишечника ключем до загального здоров'я, включаючи нормальну роботу імунної системи. Зокрема, для жіночого здоров'я взаємозв'язок між здоров'ям кишкової флори та вагінальною флорою визнається дедалі більшою кількістю фахівців. Ундецин від Thorne поєднує в собі властивості унікальної форми ундециленової кислоти, що покращують флору, яка більш ефективна, ніж каприлова кислота, з гідрохлоридом бетаїну. Ця формула дозволяє Ундецину зберігати повну ефективність у шлунково-кишковому тракті. Берберін, який допомагає підтримувати нормальний баланс корисних бактерій у кишечнику, також входить до складу добавки Ундецин.

Дисбаланс флори в шлунково-кишковому тракті може бути викликаний різними причинами, у тому числі неправильним харчуванням, недостатньою активністю травних ферментів, прийомом пероральних контрацептивів, а також вживанням різних рецептурних та безрецептурних препаратів.

Жирні кислоти вже багато років широко використовуються для підтримки нормального балансу мікроорганізмів, які зазвичай мешкають у шлунково-кишковому тракті. Фактично, за останні 50 років жирні кислоти продемонстрували свою ефективність у підтримці нормальної мікрофлори кишечника в низці досліджень. Жирні кислоти, пов'язані з мікроелементами, як-от кальцій, наприклад, ундециленат кальцію з Ундецину, більш чутливі до кислотно-лужного балансу в шлунково-кишковому тракті. Таким чином, гідрохлорид бетаїну включений у формулу добавки «Ундецин» з метою забезпечення кислого середовища в тонкому кишечнику для досягнення оптимальної ефективності.

Берберин, добре відомий здатністю підтримувати нормальний баланс корисних бактерій у кишечнику, міститься в багатьох рослинах, включаючи індійський барбарис (Berberis aristata), жовтокорінь (Hydrastis canadensis), коптис китайський або золоту нитку (Coptis chinensis), магонію падуболисту (Berberis aquifolium) та барбарис (Berberis vulgaris).

Використання

Приймайте по 3 капсули два рази на день або згідно з рекомендаціями лікаря.

Склад

Гідроксипропілметилцелюлоза з високою і низькою в’язкістю, лаурат кальцію, цитрат магнію (time-sorb†), капсула з гіпромелози (одержана з целюлози), лейцин, діоксид кремнію.

† Ундециленат кальцій у поєднанні з Time-Sorb, матрицею для поступового вивільнення. Берберин гідрохлорид із концентрату барбарису 85 %.

Поживна цінність
Розмір порції: три капсули
Порцій в упаковці: 40
Три капсули містять:Кількість в 1 порції% від добової норми
Кальцій40 мг3 %
Бетаїну гідрохлорид450 мг*
Ундециленат кальцію†450 мг*
Берберину гідрохлорид (з екстракту кореня індійського барбарису [Berberis aristata])150 мг*
* Добову норму не визначено.
† Ундециленат кальцію поєднано із Time-Sorb, матрицею для поступового вивільнення. Берберин гідрохлорид із концентрату барбарису 85 %.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ундециленовая кислота (Undecylenic Acid)
Alt: Thorne, Formula SF722 Undecylenic Acid, Ундециленовая кислота,...
(4.9)
2258 грн.
Доставка