Amy Myers MD, Histazyme DAO, Гістазим ДАО фермент, 60 капсул

Код: 22653
Основне фото товара Amy Myers MD, Histazyme DAO, Гістазим ДАО фермент, 60 капсул
(5)
4025 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.05.2024., без передоплати
Підтримка непереносимості гістаміну ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810014390178
Вага: 0.09 кг

Amy Myers MD Гістазим ДАО фермент 60 капсул

Amy Myers MD, Histazyme DAO, Гістазим ДАО фермент, 60 капсул

Непереносимість гістаміну (HI) зустрічається частіше, ніж ви вважаєте.Я не можу сказати вам, як часто я розмовляю з пацієнтами та виявляю, що джерелом багатьох проблем зі здоров'ям є непереносимість гістаміну.Після того, як лабораторні дослідження виключають аутоімунітет та інші серйозніші проблеми, я часто виявляю, що таємниче джерело невропатії, головного болю, проблем з носовими пазухами та багато іншого у мого пацієнта зводиться до того, що іноді важко виявити проблему.

Їжа, яку ви їсте, може посилити ваші симптоми. Якщо ви виявите, що певні продукти викликають головний біль, запаморочення, почервоніння обличчя, невропатію, проблеми з носовими пазухами та багато іншого, то причиною може бути непереносимість гістаміну.Їжа та напої, такі як червоне вино, авокадо, зелений і чорний чай, більшість цитрусових і не дуже свіже м'ясо, наприклад, витримані стейки, гамбургери, подрібнені кілька днів тому, або риба, яка не була нещодавно спіймана, можуть бути або з високим вмістом гістаміну чи вивільнення гістаміну, тобто. вони також звільняють гістамін від інших білків. Вони також можуть блокувати активність DAO, ферменту, який відповідає за розщеплення гістаміну в кишечнику.

Якщо вам сказали, що у вас непереносимість харчового гістаміну, або ви самі виявили цей факт, дотримання дієти з низьким вмістом гістаміну може допомогти вам впоратися з неприємними симптомами. у друзів, під час подорожей чи у відпустці.Прийом гістазиму за 15 хвилин до їжі може допомогти розщепити проковтнутий гістамін, тим самим усуваючи накопичення гістаміну та імунну відповідь, а також пов'язані з ним неприємні симптоми.

Попередження: проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, особливо якщо ви вагітні або годуєте груддю.Зберігайте у недоступному для дітей місці. Уникайте алергії на свинину або будь-який інший інгредієнт.Цей продукт містить кукурудзу.Гістазим НЕ ЕФЕКТИВНИЙ при симптомах харчової алергії, пов'язаної з імунітетом, такий як арахіс, молюски і т. д., або при непереносимості глютену через чутливість або целіакію. Зберігайте в недоступному для дітей місці.Зберігати далеко від джерел тепла та вологи.

НЕ МІСТИТЬ: пшеницю, глютен, дріжджі, сою, молочні продукти, рибу, молюски, арахіс, деревні горіхи, яйця, інгредієнти, отримані з генетично модифікованих організмів (ГМО), штучні барвники, штучні підсолоджувачі або штучні консерванти.

Histazyme - чудовий вибір для тих, хто:

Рекомендоване використання: приймати одну-дві капсули не більше ніж за 15 хвилин до вживання продуктів, багатих на гістамін. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

У комплекті: 60 капсул

Попередження: проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, особливо якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Уникайте алергії на свинину або будь-який інший інгредієнт. Цей продукт містить кукурудзу. як арахіс, молюски і т. д., або при непереносимості глютена через чутливість або целіакію. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігати далеко від джерел тепла і вологи.


FAQ

Чи допоможе гістазим розщепити гістамін у моєму кровотоку та нервовій системі?

Фермент гістазиму, діаміноксидаза (DAO), не всмоктується в кишечнику і тому не діє системно.Я розробив гістазим, щоб розщеплювати тільки гістамін харчового походження.Це означає, що ви можете приймати його перед їжею, щоб допомогти розщепити гістамін у кишечнику, але він не буде впливати на перетравлення гістаміну системно або по всьому тілу.

Звідки береться фермент DAO у Histazyme?

Фермент DAO в моїй формулі Histazyme надходить з Європи і є екстрактом свинячих залоз. Це означає, що якщо у вас алергія на свинину або ви уникаєте свинини з духовних або інших причин, вам також слід уникати гістазиму. кукурудзи.

Чи може гістазим допомогти з імунною відповіддю IgE або IgG, пов'язаною з харчовою алергією, як антигістамінні препарати?

Фермент гістазиму, DAO, не всмоктується і не має системної активності. З цієї причини Histazyme не лікує і не бореться з харчовою алергією, пов'язаною з антитілами або IgE. т. д., або при непереносимості глютену через чутливість або целіакію.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
ДАО фермент (DAO Diamine Oxidase)
Діаміноксидаза DAO
ДАО фермент для Гістаміну
ДАО Блокатор Гистаміну