Solgar, Fermented Koji Iron, Залізо, 60 капсул

Код: 23384
Основне фото товара Solgar, Fermented Koji Iron, Залізо, 60 капсул
(5)
Унікальний, патент Ultimine. Легко вбирається. Ніжний для вашого живота. Сертифікований без глютену. Без ГМО, сертифікований NSF. Халяль. Без глютену, пшениці та молочних продуктів. Підходить для веганів. Кошерне парве. Харчова добавка. Ферментація харчових продуктів - стародавня ще...
Вага: 0.23 кг

Solgar Залізо 60 капсул

Solgar, Fermented Koji Iron, Залізо, 60 капсул

Опис

Ферментація харчових продуктів - стародавня історіяSolgar Food Fermented Koji Iron містить 27 мг заліза, яке міститься в коджі завдяки природному процесу бродіння.Тісно пов’язаний з японською культурою понад 2000 років, Кодзі давно використовується у виробництві оцту, соєвого соусу та місо. Кодзі, японський термін для «культивованого зерна», походить від закваски, вирощеної на рисі. У міру дозрівання і ферментації Кодзі в суміш додається залізо, яке природним чином зберігається в клітинах культури Кодзі. Пізніше його збирають, щоб забезпечити м’яке, збагачене джерело заліза.Виходячи з побоювань щодо потенційної швидкої швидкості надходження заліза, що може призвести до окислювального стресу, бажаним є джерело заліза з повільним вивільненням, але легко біодоступним.♦ Клінічно показано, що це залізо з повільним вивільненням має повільну та постійну швидкість всмоктування в крові порівняно з найбільш часто використовуваним додатковим джерелом елементарного заліза.Кожен живий організм потребує залізо для ряду основних функцій. Цей мікроелемент сприяє нормальному виробленню еритроцитів, відіграє ключову роль у використанні енергії та синтезі нейромедіаторів і є важливим компонентом гемоглобіну, білка, який переносить кисень, необхідний для живлення клітин. Дуже важливо отримати правильну кількість заліза. Постійне недостатнє споживання заліза, якщо його не контролювати, може призвести до залізодефіцитної анемії. Насправді, нещодавні рекомендації щодо дієти США визначають залізо як поживну речовину, яка викликає занепокоєння у жінок дітородного віку.Solgar Food Fermented Koji Iron відрізняється... забезпечує Ultimane, унікальну форму заліза з повільним вивільненням, яка очікує на патент. Ферментоване залізо Кодзі виготовляється за допомогою природного процесу, коли залізо вводиться в матеріал Кодзі, а залізо фактично поглинається та зберігається культурою Кодзі. Завдяки такій харчовій ферментації Solgar Koji забезпечує повільніше вивільнення форми заліза, яке щадить шлунок.♦Як видно в одному неопублікованому дослідженні (n = 16)

Використання

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте одну (1) овочеву капсулу щодня, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, органічна рисова лушпиння, органічна суміш рисових екстрактів.Без: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів і барвників.
Склад:
Розмір порції: 1 овочева капсула
 Сума на порцію% добової норми
Залізо (із Ферментованого сульфату заліза Кодзі, Ultimane)27 мг 150%
DV = добова норма
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Залізо (Iron)
Now, Iron 18 mg, Залізо 18 мг, 120 капсул
(5)
466 грн.
Доставка