Genex Formulas, Fisetin 100 mg, Фізетин 100 мг, 60 капсул

Код 29235
Основне фото товара Genex Formulas, Fisetin 100 mg, Фізетин 100 мг, 60 капсул
(5)
2153 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.04.2024., без передоплати
Фізетин сприяє здоров'ю мозку ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 860006827656
Вага: 0.14 кг

Genex Formulas Фізетин 100 мг 60 капсул

Genex Formulas, Fisetin 100 mg, Фізетин 100 мг, 60 капсул

Фісетін - є біофлавоноідним антиоксидантом, що містить натуральний флавонол. Який міститься в полуниці, але в незначній кількості в інших фруктах і овочах, порівняно з іншими флавоноїдами. Тому Фісетін від Genex є потенційним ноотропом і надійним джерелом цього потужного антиоксиданту.

Фісетін містить натуральний флавонол, який робить позитивний вплив на клітини мозку і покращує когнітивні функції. Допомагає підтримувати рівень глутатіону і функцію мітохондрій при наявності окисного стресу. Фісетін здатний долати гематоенцефалічний бар'єр, який допомагає підтримувати функцію нейронів.

Фізетин є одним з найбільш глибоко досліджених флавоноїдів.1 Технічно фізетин — це молекула флавонолу, подібна до тих, що містяться в темному шоколаді та какао. Фізетин міститься в невеликих кількостях, зокрема, у фруктах та овочах. 

Безумовно, найбільший вміст має полуниця, за нею йдуть яблука. Кількість фізетину приблизно в п’ять разів перевищує рівень, який міститься в яблуках, і, як правило, більш ніж у тридцять разів більше, ніж у манго, ківі, винограді, помідорах, цибулі, огірках і різних горіхах. 

Однак кількість цього фізетину в цих продуктах недостатня для забезпечення кількості фізетину, що міститься в харчових добавках. Орієнтовна добова норма споживання фізетину в Японії становить 0,4 мг на добу. Добова рекомендована доза фізетину як харчової добавки становить 100 мг на добу. 

Користь фізетину для здоров'я

У поєднанні з іншими джерелами флавоноїдів, такими як кверцетин, ресвератрол та екстракт виноградних кісточок, фізетин надає безліч корисних ефектів. У центрі уваги цієї статті буде унікальний вплив фізетину на здоров’я мозку, пізнання та пам’ять. 

Фізетин сприяє здоров'ю мозку шляхом:

Велика частина досліджень фізетину щодо здоров’я мозку була проведена в престижному Інституті біологічних досліджень Солка в Сан-Дієго і зосереджена на фізетині як «ноотропному» та «нейротрофному факторі». Термін ноотроп - це речовина, яка може покращувати пам'ять і роботу мозку. Кілька інших природних сполук, які надають цей ефект, включають екстракт левової гриви, PQQ з CoQ10, ресвератрол і куркумін. 

Фізетин відрізняє його дія як нейротрофічний фактор. Ці види сполук підтримують виживання, диференціювання та функціональне підтримання клітин мозку. Іншими словами, фізетин дещо відрізняється тим, що крім того, що допомагає клітинам мозку краще функціонувати; Будучи нейротрофіком, фізетин відіграє роль у покращенні того, що відомо як «пластичність мозку».

Пластичність мозку відноситься до здатності мозку реагувати на розробку нових або відновлених мозкових схем. Пластичність мозку важлива для правильної роботи таких функцій мозку, як навчання та пам’ять. Таким чином, діючи як нейротрофик для покращення пластичності мозку, фізетин здатний фактично призвести до формування покращених мозкових схем і сигнальних шляхів, пов’язаних з функцією довготривалої пам’яті.

З усіх флавоноїдів, випробуваних на повному спектрі тваринних моделей щодо вікових змін мозку, було показано, що ефективні лише фізетин і пов’язаний з ним незначний флавонол.2

Як діє Fisetin?

Фізетин може перетинати гематоенцефалічний бар’єр і працювати за допомогою дуже складного набору механізмів, щоб викликати його дію як ноотропний і нейротрофічний агент. І знову ж таки, дії фізетину дещо відрізняються від інших сполук, але він має багато дій з іншими флавоноїдами. Наприклад, фізетин поділяє деякі властивості проти старіння з ресвератролом. Це також ефективний сенолітичний засіб, що означає, що він допомагає тілу та мозку позбутися старих клітин, щоб створити ефект «обрізання», дозволяючи здоровим клітинам процвітати або замінювати старі клітини. У цій якості фізетин має приблизно вдвічі більший ефект, ніж кверцетин. 

Як і інші флавоноїди, фізетин також збільшує вироблення глутатіону, ключового антиоксиданту та детоксикуючого агента в наших клітинах. Підвищення рівня глутатіону в мозку дає всілякі переваги, оскільки мозок краще захищається від пошкоджень і має вищі рівні клітинної енергії.2

Однією з важливих дій фізетину є активація так званого шляху ERK.3 ERK означає «кінази, що регулюються позаклітинним сигналом». Позаклітинний означає поза клітиною, а кінази відносяться до класу ферментів. ERK - це коли щось поза клітиною сигналізує всередині клітини про активацію ферментів кінази. 

Фізетин допомагає клітинам мозку почати виробляти білки, які мають вирішальне значення для структури та функціонування клітин мозку, особливо в комунікаційних з’єднаннях, відомих як синапси між клітинами. Він також зменшує різні маркери запалення в синаптичних зв’язках.

Активуючи шлях ERK, фізетин може покращити структуру та функцію клітин мозку. Це означає покращення пізнання та пам’яті. Цей ефект неодноразово демонструвався в доклінічних дослідженнях.2,3

Яка рекомендація щодо дозування фізетину?

Існують лише два дослідження на людях із застосуванням фізетину, і в обох використовувалася добова доза 100 мг.5,6. Ця доза була розрахована на основі значної кількості даних на тваринах, що показують ефективність та безпеку, що дозволяє розраховувати дозу для людей на основі харчових продуктів і ліків США. Рекомендації адміністрування. 

ПРИМІТКА: Novusetin – це високоякісний екстракт фізетину, отриманий з японського воскового дерева Хазенокі (Rhus succedanea). 

Посилання:


Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Фізетин (Fisetin)
Alt: Renue, Fisetin Lipo Gel, Ліпосомальний Фізетин, 150 мл
(5)
3763 грн.
У наявності
Alt: Revgenetics, Fisetin, Фізетин, 60 капсул
(5)
3518 грн.
У наявності
Alt: Renue, Lipo Fisetin, Ліпосомальний фізетин, 90 капсул
(5)
3589 грн.
У наявності
Alt: Doctor's Best, Fisetin with Novusetin, Фізетин 100 мг, 30 капсул
(5)
1150 грн.
Доставка