Mucos Pharma, Wobenzym Plus, Вобэнзим, 120 таблеток

Код 32655
Основне фото товара Mucos Pharma, Wobenzym Plus, Вобэнзим, 120 таблеток
(5)
Очікується надходження в продаж протягом місяця
Уточнити можливість доставки
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua
Douglas Labs тепер з гордістю пропонує свою найновішу добавку для підтримки ферментів, відому як Wobenzym Plus. Ця нова формула була ретельно досліджена і може забезпечити підтримку ще...
Міжнародний код товару: 310539039618
Вага: 0.45 кг

Mucos Pharma Вобэнзим 120 таблеток

Mucos Pharma, Wobenzym Plus, Вобэнзим, 120 таблеток

Опис

Douglas Labs тепер з гордістю пропонує свою найновішу добавку для підтримки ферментів, відому як Wobenzym Plus. Ця нова формула була ретельно досліджена і може забезпечити підтримку для здоров’я імунної системи, підтримки суглобів, тощо.

Одним із найбільш привабливих удосконалень є менший розмір порції 4 таблетки на день, розроблений для вашої зручності. Wobenzym Plus забезпечує ретельно розроблену суміш рослинних ферментів, таких як трипсин, бромелайн і рутин. Комбінація цих ферментів може потенційно покращити зони рухливості, гнучкості та здоров’я суглобів. Це тому, що ферменти працюють як каталізатори в різних метаболічних процесах, необхідних для підтримки цих систем здоров’я.

Крім того, ці таблетки вкриті кишковорозчинною оболонкою, що забезпечує найбільш оптимальне всмоктування в тонкому кишечнику. Це гарантує, що ваше тіло отримає найбільшу користь від цієї спеціальної формули ферментів.

Зробіть наступний крок у забезпеченні свого організму корисними рівнями ферментів. Замовте Вобензим Плюс від Douglas Labs сьогодні!

Інгредієнти

Розмір порції: 2 таблетки
Порції в упаковці: 60Кількість на порцію /Бромелайн (зі стебла ананаса (Ananas comosus var comosus)) 270 мг (1350 одиниць FIP*) / *
Трипсин (зі свинини (Sus scrofa) або бичачого (Bos taurus) ) підшлункова залоза) 144 мг (4320 FIP*-одиниць) / *
Тригідрат рутозиду (рутин) (з бутонів квітки Styphnolobium japonicum) 300 мг / Денна норма не встановлена.
З сухого очищеного водного екстракту.
*FIP — вимірювання активності ферменту за методикою Міжнародної фармацевтичної федерації.Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, фосфат кальцію, гідроксипропілцелюлоза, рослинний стеарат, кишковорозчинна оболонка (альгінат натрію, тригліцериди середнього ланцюга, етилцелюлоза, стеаринова кислота, олеїнова кислота, очищена вода) очищена вода.

Дозування

Дорослі: приймати по 2 таблетки двічі на день щонайменше за 45 хвилин до їжі, запиваючи водою.

Запобіжні заходи

Застереження та попередження: якщо у вас є ураження шлунково-кишкового тракту/виразки, порушення кровотечі, або ви приймаєте антикоагулянти/розріджувачі крові, протизапальні чи антибіотичні препарати, або збираєтеся зробити операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Не використовуйте, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Якщо ви відчуваєте нудоту, блювання або реакцію гіперчутливості/алергічну реакцію під час прийому Вобензиму, припиніть використання та проконсультуйтеся зі своїм лікарем.Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.
Не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вобэнзим (Wobenzym)