Mucos Pharma, Wobenzym Plus, Вобэнзим, 240 таблеток

Код: 32670
Основне фото товара Mucos Pharma, Wobenzym Plus, Вобэнзим, 240 таблеток
(5)
Більшість людей зазвичай не замислюються про включення здорових ферментів у свій раціон. Правда полягає в тому, що ці сполуки забезпечують значну підтримку здоров’я, починаючи від підтримки ще...
Вага: 0.45 кг

Mucos Pharma Вобэнзим 240 таблеток

Mucos Pharma, Wobenzym Plus, Вобэнзим, 240 таблеток

Опис

Більшість людей зазвичай не замислюються про включення здорових ферментів у свій раціон. Правда полягає в тому, що ці сполуки забезпечують значну підтримку здоров’я, починаючи від підтримки суглобів і закінчуючи травленням. Таблетки Wobenzym Plus від Douglas Labs забезпечують комплексну підтримку ферментів, які добре засвоюються.

Таблетки Wobenzym Plus від Douglas Labs складаються з високоякісної суміші корисних рослинних ферментів. Вони також зменшили щоденну порцію до 4 таблеток на день для вашої зручності. Ці таблетки містять бромелайн, трипсин і рутин, комбінацію ферментів, які можуть покращити рухливість і гнучкість суглобів.

Ці ферменти працюють як каталізатори, які підтримують життєво важливі метаболічні процеси, необхідні для підтримки суглобів. Ось чому таблетки Wobenzym Plus від Douglas Labs можуть допомогти з такими проблемами, як незначний біль і болючість.

Таблетки Wobenzym Plus від Douglas Labs також вкриті кишковорозчинною оболонкою, що означає, що вони можуть ефективно всмоктуватися в тонкому кишечнику, а не в шлунку. Тож ви знаєте, що отримаєте максимальну користь від своєї добавки.

Продовжуйте рухатися з Вобензимом! Замовляйте в PureFormulas і скористайтеся нашою опцією безкоштовної доставки.

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 таблеткиПорції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Бромелайн (зі стебла ананаса (Ananas comosus var comosus)). . . . . . 270 мг (1350 FIP*-одиниць) / *Трипсин (з підшлункової залози свині (Sus scrofa) або бика (Bos taurus)). . . . . . 144 мг (4320 FIP*-одиниць) / *Тригідрат рутозиду (рутин) (з бутонів квітки Styphnolobium japonicum). . . . 300 мг / добова норма не встановлена.З сухого очищеного водного екстракту.*FIP — це вимірювання активності ферменту відповідно до методів Міжнародної фармацевтичної федерації. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, фосфат кальцію, гідроксипропілцелюлоза, рослинний стеарат, кишковорозчинна оболонка (альгінат натрію, тригліцериди середнього ланцюга, етилцелюлоза, стеаринова кислота, олеїнова кислота ‚ очищена вода) очищена вода.

Дозування

Дорослим приймати по 2 таблетки двічі на день принаймні за 45 хвилин до їжі, запиваючи водою.

Запобіжні заходи

Якщо у вас є ураження шлунково-кишкового тракту/виразки, порушення кровотечі, або ви приймаєте антикоагулянти/розріджувачі крові, протизапальні чи антибіотики, або збираєтеся зробити операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Не використовуйте, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Якщо ви відчуваєте нудоту, блювання або реакцію гіперчутливості/алергічну реакцію під час прийому Wobenzym, припиніть використання та проконсультуйтеся зі своїм лікарем. Зберігайте в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вобэнзим (Wobenzym)