Dr. Berg, Veggie Solution, Raspberry & Lemon, Суперфуд, 275 г

Код: 35858
Основне фото товара Dr. Berg, Veggie Solution, Raspberry & Lemon, Суперфуд, 275 г
(5)
2486 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.05.2024., без передоплати
Підтримайте здоров’я організму за допомогою овочевого розчину Dr. Berg з натуральним смаком малини та лимона. Одна смачна ложка на день дає вам заряд органічних овочів. Veggie Solution ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810110790476
Вага: 0.45 кг

Dr. Berg Суперфуд 275 г

Dr. Berg, Veggie Solution, Raspberry & Lemon, Суперфуд, 275 г

Підтримайте здоров’я організму за допомогою овочевого розчину Dr. Berg з натуральним смаком малини та лимона. Одна смачна ложка на день дає вам заряд органічних овочів. Veggie Solution пропонує вам зручний спосіб збільшити споживання поживних речовин і боротися з мозковим туманом, низьким рівнем енергії та передчасним старінням. У кожній ємності 110 порцій з овочами — просто додайте води!

Чому потрібно більше овочів у вашому раціоні

Більшості людей потрібно сім-десять чашок овочів щодня, щоб підтримувати здоровий рівень поживних речовин. На жаль, середній дорослий американець споживає лише 1,4 склянки овочів щодня, через що багато дорослих страждають від дефіциту поживних речовин і низького рівня енергії. Ось чому ми розробили Veggie Solution, потужний порошок сирого зеленого суперпродукту.

 

 

Форма: Порошок

Розмір порції: 1 мірна ложка, прибл. 2,5 г

Кількість порцій в упаковці: прибл. 110

Рекомендації щодо застосування: змішайте 1 мірну ложку (2,5 г) у 16 ​​унціях (450 мл) води. Використання шейкера може допомогти зробити однорідну суміш.

 


 ПОЖИВНІСТЬ ТА ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ВЕГІ РОЗЧИНУ, НАТУРАЛЬНИЙ СМАК МАЛИНИ І ЛИМОНУ 

 Кількість на порцію% від добової норми
   
Калорії7 
   
Загальний жир0 г0%
Насичених жирів0 г0%
Транс-жирів0 г0%
Загальний холестерин0 г0%
натрію0,7 мг0%
Загальна кількість вуглеводів0,5 г%
Харчові волокна0,2 г%
Загальний цукор0 г 
Включає 0 г доданого цукру 0%
білок1,2 г 
   
Вітамін D0 мкг0%
Кальцій6,2 мг%
Залізо1,06 мг6%
Калій27 мг%
Вітамін B122,4 мкг112%
   

 

Інгредієнти: органічний порошок спіруліни, органічний порошок листя морінги, натуральні ароматизатори малини та лимонаду, органічний ліофілізований порошок полуниці, органічний ліофілізований порошок чорниці, органічна стевія

 

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. Ваші щоденні норми можуть бути вищими або нижчими залежно від ваших потреб у калоріях.
Денна цінність не встановлена.

 

НАЙПРОСТІШИЙ СПОСІБ ВВОДИТИ ОВОЧІ У СВІЙ РІЄН

 

Овочевий розчин Dr. Berg Veggie містить багату на поживні речовини спіруліну та лист морінги, які містять більше поживних речовин, ніж капуста, шпинат і хлорела. Він насичений амінокислотами, вітамінами, мінералами, ферментами та потужними фітонутрієнтами. Ця овочева заміна на 100% підходить для веганів і не містить сої, глютену, штучних барвників і шкідливих добавок.

 

Veggie Solution — це неймовірний спосіб підтримувати здоровий рівень поживних речовин щодня. Порція щодня може допомогти вам задовольнити щоденну потребу в овочах і відновити енергію. Всього 40 ¢ за порцію, Veggie Solution коштує лише частку сирих овочів із супермаркету. 

 


Спіруліна
Спіруліна є формою синьо-зелених водоростей, багатих антиоксидантами та фітонутрієнтами. Він містить більше бета-каротину, ніж будь-який інший цільний продукт. Завдяки щільності поживних речовин, користі для здоров’я та виробленню кисню NASA провело широкі дослідження щодо використання спіруліни на космічних станціях. Спіруліна неймовірна для витривалості, відновлення, травлення та балансу поживних речовин. На відміну від більшості веганських продуктів, спіруліна багата незамінними амінокислотами, які є білковими будівельними блоками, які імітують тваринний білок, що робить його більш природним для використання вашим організмом.


Морінга
Листя морінги – це рослина, що походить з деяких частин Африки та Азії, її часто називають суперпродуктом «чудо-дерева», і вона є основним продуктом традиційної медицини. Морінга багата калієм, амінокислотами, кальцієм і вітамінами. 


Лист морінги містить...

ПЕРЕВАГИ

 

Veggie Solution з високою біодоступністю
складається з унікальних рослинних джерел поживних речовин, які забезпечують чудову біодоступність вітамінів, мінералів і фітонутрієнтів. 

 

Багата на амінокислоти
спіруліна є унікальним джерелом незамінних амінокислот. Він містить усі вісім незамінних амінокислот і містить більше бета-каротину, ніж будь-який інший цільний продукт. 

 

Сприяє здоров’ю кишечника та випорожненню
Поживні речовини та клітковина в овочевому розчині Dr. Berg підтримують здоровий кишечник і сприяють регулярному травленню.


Потужні властивості проти старіння
Вітаміни, мінерали та фітонутрієнти у Veggie Solution допомагають підтримувати ваше серце, зір, мозок, м’язи, кістки та суглоби з віком.

 

Сприяє нормальному рівню цукру в крові
. Хлорогенова кислота в морінгі та фікоціанін у спіруліні можуть допомогти природним чином підтримувати рівень цукру в крові та інсуліну після їжі.

 

Veggie Solution для швидкого та здорового схуднення
містить поживні речовини, які підтримують ваш метаболізм, забезпечують ситість між прийомами їжі та зменшують тягу.


Суперфуд зелені на ходу
Багато важливих поживних речовин містяться в шкірці, листі та стеблах овочів. На відміну від інших зелених порошків, Dr. Berg Veggie Solution містить цільні продукти, тому ви не втрачаєте важливі поживні речовини. 

 

100% кето-дружній
Цей зелений порошок має надзвичайно низький вміст вуглеводів. Це простий спосіб отримати всі необхідні овочі під час прийому здорового кето — і він ідеально підходить для уникнення симптомів кето-грипу. 

 

Легкий, смачний і доступний
розчин Veggie легко змішується з водою. Має вишуканий натуральний смак малини та лимона з легким відтінком солодкості стевії. За невелику частку вартості цільних сирих овочів Veggie Solution є дуже доступним способом отримати більше поживних речовин у своєму раціоні.

 

Екологічно чиста
Спіруліна є найбільш екологічно чистим джерелом білка, доступним на сьогодні. Він швидко росте, виробляє кисень і допомагає знизити вміст C02 в атмосфері.

 

НЕ ВАТРАЧАЙТЕ ЧАС НА НЕЯКІСНІ РОСЛИННІ ПОРОШКИ

Багато рослинних порошків багаті наповнювачами, штучними барвниками, хімічними добавками та дешевими овочами, які не містять поживних речовин. Насправді багато з них майже не містять білка або фітонутрієнтів. 


Овочевий розчин Dr. Berg містить спіруліну та лист морінги, які є потужними суперпродуктами, багатими на білок, вітаміни, мінерали та фітонутрієнти. Ви не знайдете простішого способу підтримати своє тіло поживними речовинами, корисними для веганів.


Dr. Berg Veggie Solution підходить саме вам, якщо...

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ ВЕГІ РОЗЧИН

Dr. Berg Veggie Solution простий у використанні. Змішайте одну мірну ложку в 16 унцій води двічі на день. Використовуйте шейкер-пляшку Dr. Berg для ще швидшого змішування та легкого живлення в дорозі. 

 

КОМУ НЕ СЛІД ВИКОРИСТОВУВАТИ ВЕГІ РОЗЧИН

Кожен може отримати користь від вживання овочів. Однак вагітним жінкам або жінкам, які годують грудьми, дітям віком до 18 років, а також особам із відомими захворюваннями слід проконсультуватися з лікарем перед використанням цієї або будь-якої харчової добавки.

 

ОСНОВНІ ОСНОВНІ ВЕГІ РІШЕННЯ:

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Суперфуд (Superfoods)
Garden of Life, Perfect Food, Суперфуд, 600 г
(4.9)
3982 грн.
Доставка
Paradise Herbs, ORAC-Energy Greens, Суперфуд, 120 капсул
(5)
1200 грн.
Доставка