Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol, Спрей, 59 мл

Код 6151
Основне фото товара Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol, Спрей, 59 мл
(5)
718 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.04.2024., без передоплати
З 1999 р. Найкраще вдосконалення колоїдного срібла. Щоденна + імунна підтримка. #1 Продаж срібла в США. Харчова добавка. Виготовлено на заводі, сертифікованому GMP. Без ГМО - сертифікований NSF. Веганська. Не містить глютену. Чому срібло ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 684088232340
Вага: 0.23 кг

Sovereign Silver Спрей 59 мл

Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol, Спрей, 59 мл

Опис

Чому срібло для підтримки імунітету?

Срібло використовується більше 2400 років для захисту здоров'я людини. Це природний елемент, який можна знайти в цільних зернах, їстівних і лікарських грибах, молоці ссавців, джерельній воді, морській воді та водопровідній воді.

З часів Гіппократа захисні властивості срібла для здоров’я були добре відомі і широко вивчені. Срібло використовували для захисту чистоти та безпеки питної води у стародавніх цивілізаціях.

Збентежений? 10, 50, 250 чи 500 PPM?

Деякі продукти колоїдного срібла з більшою концентрацією (ppm) стверджують, що одна чайна ложка дорівнює декільком чайним ложкам нашого продукту з 10 ppm. Навпаки, наукова рецензована література показала, що срібло корисно лише тоді, коли воно позитивно заряджене (біоактивне). Біоактивний гідрозоль срібла з більш ніж 98% біоактивністю в 8 разів потужніший, ніж колоїдне срібло 250 проміле. Вищі ppm також = ризик токсичності. Просто немає причин використовувати продукт з більшою часткою проміле. Запущений у 1999 році, біологічно активний срібний гідрозоль Sovereign Silver-це остаточне удосконалення колоїдного срібла і з гордістю є продавцем колоїдного срібла №1 у США з 2005 року. "Наша технологія робить найменші коли -небудь побачені частинки з майже ідеальною дисперсією ... і абсолютно безпечною концентрацією, яка перевершує продукти з набагато більшою часткою проміле". - Стівен Л. Квінто, засновник

Чому біоактивний гідрозоль срібла?

Безпечний - Наші крихітні розміри частинок забезпечують більшу площу поверхні та більшу ефективність, що робить наш продукт на 10 частин на мільйон більш ефективним, ніж конкуруючі марки, що містять до 500 частин на мільйон. Навіть якщо його приймати 7 разів на день протягом 70 років, суверенне срібло все ще опускається нижче денної пероральної оральної дози EPA (RfD) для срібла. † Чисте - суверенне срібло містить лише два інгредієнти: 99,999% чистого срібла та очищену воду фармацевтичного рівня. Він не містить доданих солей або білків, які роблять інші продукти зі срібла менш ефективними. Крім того, він упакований у скляні пляшки, що не вилуговуються, ніколи не пластикові. Ефективний - Якщо срібло не заряджене позитивно, воно не є біоактивним. Чим менший розмір частинок, тим біоактивніше срібло і тим легше організму засвоювати та виводити. Суверенне срібло має безпрецедентний розмір частинок всього 0,8 нанометрів, в результаті чого формула містить більше 98% біоактивних іонів срібла та нанокластерів срібла, що робить його експоненціально потужнішим за інші марки. Більшість інших марок містять лише 10% позитивно зарядженого срібла. † Відповідно до EPA (CASRN 7440-22-4), щоденна пероральна контрольна доза орального срібла (RfD), застосована до 10 ppm, можна безпечно вживати 178 850 порцій протягом 70 років.

Рекомендоване використання

Дорослі: 10 обприскувань. †

Діти від 4 років: 5 розпилень. †

Безпечний для прийому всередину.

Рекомендації:

Технічне обслуговування: 1 раз на день.

Зміцнення імунітету: 3 рази на день.

Довготривала імунна підтримка: 5 разів на день.

Короткочасна імунна підтримка: 7 разів на день.

† Відповідно до EPA (CASRN 7440-22-4), щоденна пероральна контрольна доза орального срібла (RfD), застосована до 10 ppm, можна безпечно вживати 178 850 порцій протягом 70 років.

Інші інгредієнти

Очищена вода фармацевтичного класу (USP-NF).

Склад:
Розмір порції: 10 розпилень (1 мл)
Порцій в контейнері: 59
 Дорослі (10 обприскувань)Діти від 4 років і старше (5 розпилень)
 Сума на порцію Сума на порцію 
Срібло10 мкг*5 мкг*
*Щоденна вартість (DV) не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колоїдне срібло (Colloidal Silver)
Alt: Kids Bio-Active Silver Hydrosol Daily Immune Support Spray Age...
(5)
739 грн.
Доставка
Alt: Natural Path Silver Wings, Colloidal Silver, Колоїдне срібло 2...
(5)
779 грн.
Доставка
Alt: Natural Path Silver Wings, Colloidal Silver 250 ppm, Колоїдне ...
(5)
1436 грн.
Доставка
Alt: Sovereign Silver, Bio-Active Silver Hydrosol 10 ppm, Колоїдне ...
(5)
739 грн.
Доставка
Добавки для підвищення імунітету