Future Biotics, Detox Daily Liver Support, Підтримка Печінки, 60 капсул

Код: 6907
Фото товару Future Biotics, Detox Daily Liver Support, Підтримка Печінки, ...
Фото складу Future Biotics, Detox Daily Liver Support, Підтримка Печінки, ...
Фото використання Future Biotics, Detox Daily Liver Support, Підтримка Печінки, ...
Основне фото товара Future Biotics, Detox Daily Liver Support, Підтримка Печінки, ...
(5)
640 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 02.05.2024, без передоплати
Здоров’я Природа. Життя. Клінічно підтверджені поживні речовини для здорової роботи печінки. Дієтична добавка. 30-денний курс. План дій щодо підтримки печінкиПечінка виконує понад 500 ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 049479025107
Вага: 0.1 кг

Future Biotics Підтримка Печінки 60 капсул

Future Biotics, Detox Daily Liver Support, Підтримка Печінки, 60 капсул

Опис

План дій щодо підтримки печінки

Печінка виконує понад 500 життєво важливих функцій в організмі. Вона не тільки допомагає виводити токсини та грає роль фільтра, але й важлива для травлення, вироблення енергії та крові. Сучасний раціон з оброблених харчових продуктів, вплив забруднювачів навколишнього середовища, надмірне споживання алкоголю та ліків, надлишкова маса тіла та захворювання печінки —все це становить значну загрозу для здоров’я печінки. Існує ряд стратегій, які можуть допомогти в захисті, підтримці й поліпшенні функції печінки.

Дієтичний продукт

Фізична активність

Додаткові методи лікування

Що можна і що не можна робити

Відстежуйте свій прогрес

Здорова робота печінки сприяє травленню та виведенню речовин з організму, зменшує неприємний запах з рота та запах тіла, підвищує рівень енергії, покращує стан шкіри, прибираючи вугрі та екзему, і навіть може зменшити симптоми ПМС.

Detox — черпаючи натхнення в природі. Цей на 100 % вегетаріанський продукт містить ароматичну рослинну есенцію, а також природні рослинні кофактори з кореня куркуми.

Клінічні дослідження показали, що інгредієнти Futurebiotics Detox, включаючи екстракт розторопші, екстракт пікрорізи курроа, листя артишоку та екстракт куркуми, допомагають підтримувати здорову роботу печінки, захищаючи печінку, імітуючи та регенеруючи клітини печінки та забезпечуючи антиоксидантну підтримку.

Екстракт розторопші, стандартизований до 80 % силімарину, використовується століттями для покращення травлення і для усунення проблем печінки. Силімарин — це група флавоноїдів лігнану, унікальних для розторопші плямистої (Silybum marianum). Силімарин — потужний антиоксидант, який, як показали дослідження, захищає печінку від вільних радикалів, допомагає нормальній роботі печінки, включаючи відновлення та регенерацію клітин печінки, і є гепатопротектором, який може захистити печінку від згубної дії токсинів.

Аюрведичний ботанічний продукт, екстракт пікроріза курроа стандартизований до 4 % куткінів. Його вивчали на здатність стимулювати нормальну роботу печінки, включаючи ріст пошкоджених клітин печінки, захищаючи здорові клітини від пошкодження та діючи як протизапальний і антиоксидантний засіб.

Futurebiotics Detox включає запатентовану гепатопротекторну сполуку, яка містить додаткові рослинні препарати та природні кофактори цілих рослин, включаючи листя артишоку, екстракт куркуми, корінь кульбаби та листя люцерни, які всі історично використовувались для підтримки здорової роботи печінки.

Futurebiotics Detox посилює ефективність за допомогою Futurebiotics BioAccelerators. Клінічно тестований BioPerine (екстракт чорного перцю) підвищує біодоступність поживних речовин, в той час як наша запатентована натуральна сполука екстракту імбиру, Трикату, надпотужних Digezyme і LactoSpore покращує травлення і засвоєння.

Силібін є основним флаваноном у силімарині, активній складовій групі, стандартизованій у розторопші. Було доведено, що силібін сприяє синтезу білка та регенерації клітин у печінці.

Використання

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте по 2 капсули щодня, бажано під час їди.

Склад

Модифікована целюлоза (вегетаріанська капсула), мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, рослинний стеарат, діоксид кремнію, ефірна олія м’яти перцевої.

Не містить доданих дріжджів, цукру, солі, крохмалю, пшениця, глютену, соя, молочних продуктів, штучних барвників і консервантів.

Поживна цінність
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 30
Кількість в 1 порції % від добової норми
Екстракт насіння розторопші (стандартизований до 80 % силімарину [280 мг]) 350 мг
Екстракт пікроріза курроа (Picrorhiza kurroa)
(стандартизований до 4 % куткінів [8 мг])
200 мг
Запатентована гепатозахисна сполука:
Комплекс куркумінів C3 (стандартизований до 95 % куркуміноїдів з екстракту кореня куркуми), корінь куркуми, корінь кульбаби, листя люцерни, листя артишоку.
300 мг
Futurebiotics BioAccelerators
(BioPerine, екстракт кореня імбиру, Trikatu, Digezyme, LactoSpore)
23 мг
† Добову норму не визначено
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка печінки (Liver Support)