Life Extension, Resveratrol Elite, Ресвератрол, 30 капсул

Код: 9460
Основне фото товара Life Extension, Resveratrol Elite, Ресвератрол, 30 капсул
(5)
624 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 07.05.2024, без передоплати
Resveratrol Elite не містить глютену. Без ГМО сертифікації LE. До 10 разів більша біодоступність. Харчова добавка. Антивікова добавка ресвератрол підтримує здоров’я серця та мозку, одночасно захищаючи ваше тіло від ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870221067
Вага: 0.06 кг

Life Extension Ресвератрол 30 капсул

Life Extension, Resveratrol Elite, Ресвератрол, 30 капсул

Опис

Антивікова добавка ресвератрол підтримує здоров’я серця та мозку, одночасно захищаючи ваше тіло від окисного стресу. Але ресвератрол має низьку біодоступність. Ресвератрол Еліт спеціально розроблений, щоб бути в 10 разів більш біодоступним, тому ви можете краще використовувати цю поживну речовину для довголіття.

Що таке Resveratrol Elite?

Транс-ресвератрол — форма, присутня у винограді та японському спориші — чудовий спосіб захистити вашу серцево-судинну, неврологічну та метаболічну системи від щоденного старіння. Але дуже мало ресвератролу в традиційній добавці ресвератролу є біодоступним. Виправлення: ми покрили транс-ресвератрол спеціальним гідрогелевим покриттям, яке робить його в 10 разів більш біодоступним, максимізуючи потенційні переваги для здоров’я цієї суперзірки довголіття.

Ресвератрол сприяє довголіттю, захищаючи кожну клітину вашого тіла, включаючи ваше серце та мозок… тепер із 10-кратною вищою біодоступністю.

Resveratrol Elite Переваги

Ресвератрол — добре відома добавка для довголіття та запобігання старінню. Наша оптимізована формула Resveratrol Elite містить транс-ресвератрол, форму, пов’язану з корисними біологічними ефектами. Ресвератрол також сприяє здоровій чутливості до інсуліну, підтримує здорову запальну відповідь і, як було показано, сприяє здоровій функції ендотелію для здорової серцево-судинної системи.

Більш біодоступний ресвератрол

Ми поєднали ресвератрол з волокнами галактоманнану з насіння пажитника. Це робить наші формули Resveratrol Elite до 10 разів більш біодоступними. Це означає, що транс-ресвератрол у наших добавках досягає вищих рівнів у вашому кровотоці та циркулює довше, ніж традиційний, неформульований ресвератрол.

Ресвератрол і здоров'я серця

Одним із способів, за допомогою якого ресвератрол сприяє здоров’ю серця, є допомога в захисті організму від окислювального стресу на клітинному рівні. Інший спосіб полягає в сприянні здоровій функції ендотелію — важливому компоненті довгого здорового життя.

Ресвератрол і здоров'я мозку

У той же час ресвератрол продемонстрував здатність допомагати мозку та когнітивним функціям: у рандомізованому контрольованому дослідженні він стимулював здорову неврологічну та метаболічну функцію, а також мозковий кровообіг. Це додаткові способи, за допомогою яких ресвератрол може сприяти ще більш важливим аспектам здорового довголіття.

Використання

Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу щодня або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Гуміарабік, рослинна целюлоза (капсула), соняшниковий лецитин, L-лейцин, соняшникова олія, діоксид кремнію, мікрокристалічна целюлоза.

Склад:
Розмір порції: 1 овочева капсула
Сума на порцію% добової норми
Запатентована суміш Resveratrol Elite: містить 18% транс-ресвератролу (30 мг) [з японського споришу (корінь)], 35% галактоманнанів (58 мг) [з пажитника (насіння)]167 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ресвератрол (Resveratrol)
Ресвератрол в капсулах
Ресвератрол 100 мг