Огляд на Calmoseptine, Calmoseptine Ointment, Калмосептин Мазь, 113 г

Calmoseptine, Calmoseptine Ointment

Огляд на Calmoseptine, Calmoseptine Ointment, Калмосептин Мазь, 113 г

Calmoseptine, Calmoseptine Ointment
Calmoseptine мазь використовується для:

Профілактика та лікування незначних подразнень шкіри (наприклад, внаслідок скорочень, потертості, невеликі опіки, пітливість, свербіж, поранення дренажу).

Calmoseptine мазь це комбінація знеболювальне, антисептичним, протисвербіжним та шкірних protectant. Вона працює тимчасово полегшити біль та свербіж. Це також знижує вологи у постраждалому районі.

НЕ використовуйте Calmoseptine мазь, якщо:

Зверніться до постачальника лікаря або медичної допомоги прямо зараз, якщо будь-який з них належать до вас.

Перед використанням Calmoseptine мазь:

Деякі медичні умови можуть взаємодіяти з Calmoseptine мазь. Скажіть Вашим лікарем або фармацевтом, якщо у вас є будь-які медичні умови, особливо якщо виконано одну з наступних дій до вас:

Деякі ліки можуть взаємодіяти з Calmoseptine мазь. Однак не конкретні взаємодії з Calmoseptine мазь відомо в даний час.

Попросіть постачальника медичних послуг, якщо Calmoseptineмазь може взаємодіяти з іншими ліками, які ви приймаєте. Перевірте з вашим лікарем, перш ніж запустити, зупинити або змінити дозу будь-яких ліків.

Використовуйте Calmoseptine мазь, як одразу вашим лікарем. Перевірте, медицина для точного дозування інструкцій.

Попросіть постачальника медичних послуг будь-які питання, ви можете мати про те, як користуватися Calmoseptine мазь.

Інформація про техніку безпеки:Можливі побічні ефекти Calmoseptine мазь:

Всі ліки можуть викликати побічні ефекти, але багато людей, ні, або невеликі побічні ефекти. Загальні побічні ефекти не надходили з цим продуктом. Звернутися за медичною відразу при виникненні будь-якого з цих серйозних побічних ефектів:

Тяжкі алергічні реакції (висип; кущів; свербіж; важко дихати; герметичності в груди; набряк рота, обличчя, губ або язика).

Це не повний перелік всіх побічних ефектів, які можуть статися. Якщо у вас є питання щодо побічних ефектів, зв'яжіться з вашим лікарем. Дзвоніть своєму лікарю для медичної консультації щодо побічних ефектів. Побічні ефекти до відповідної установи, будь ласка, прочитайте Посібник зі звітності проблем FDA.

Зберігайте Calmoseptine мазь при кімнатній температурі між 59 і 86 градусів F (на 15 і 30 градусів C). Магазин геть від спеки, вологи та світла. Не слід зберігати у ванній кімнаті. Calmoseptine мазь зберігайте у недоступному для дітей та від домашніх тварин.

Загальна інформація:

Ця інформація є резюме тільки. Він не містить всю інформацію про Calmoseptine мазь. Якщо у вас є питання щодо медицини ви приймаєте або хочете більше інформації, перевірте з вашим лікарем, фармацевтом або інших медичних послуг.