Огляд на Solgar, Chelated Zinc, Хелатний Цинк 22 мг, 250 таблеток

Solgar, Chelated Zinc 22 mg

Огляд на Solgar, Chelated Zinc, Хелатний Цинк 22 мг, 250 таблеток

Solgar, Chelated Zinc 22 mg

Опис

Цинк є кофактором понад 300 ферментів в організмі. Сприяє здоров'ю шкіри. Цинк також підтримує ріст і розвиток клітин, а також утворення ДНК. Він проявляє антиоксидантну активність, може підтримувати здорову імунну систему та підтримувати здорову репродуктивну функцію чоловіка. Запатентована хелатна форма цинку в цій рецептурі сприяє оптимальному всмоктуванню.

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймайте по одній (1) таблетці щодня, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, дикалій фосфат, рослинна целлюлоза, кремнезем, рослинний стеарат магнію, рослинна стеаринова кислота.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дрожжів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте будь-які ліки або маєте будь-які захворювання, будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які харчові добавки. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Зберігати у недоступному для дітей. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення флакона відсутнє або пошкоджене.

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Цинк (як хелат амінокислоти амінокислоти гліцинату цинку †)22 мг200%
DV = Щоденна вартість † Патенти США № 6706904 та 6716814 за ліцензією Albion International, Inc.