Огляд на Solgar, Resveratrol 250 mg, Ресвератрол 250 мг, 60 капсул

Solgar, Resveratrol 250 mg

Огляд на Solgar, Resveratrol 250 mg, Ресвератрол 250 мг, 60 капсул

Solgar, Resveratrol 250 mg

Опис

Ресвератрол – це природний поліфенол, що міститься у червоному вині, арахісі та деяких рослинах, включаючи траву Polygonum cuspidatum. Це невелика молекула, що класифікована як стильбен. Поліфенолі, такі як ресвератрол, мають антиоксидантні властивості, які допомагають боротися зі вільними радикалами, можуть сприяти окислювальному стресові і, у свою чергу, можуть сприяти передчасному старінню клітин. Кожен софтгель містить більше ресвератролу, ніж звичайна пляшка червоного вина.

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймайте по одній (1) м'якій таблетці щодня, бажано під час їжі, або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Соєва олія, желатин, рослинний гліцерин, соєвий лецитин, жовтий пчелиний віск, карамель (колір), кремнезем, діоксид титану (колір).

Містить сою.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів та підсолоджувачів.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте будь-які ліки або маєте якісь захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які харчові добавки. Припиніть застосування та зверніться до лікаря у разі виникнення будь-яких побічних реакцій. Не призначений для використання особами віком до 18 років. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє або пошкоджене.

Склад:
Розмір порції: 1 м'яка капсула
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Калорії10
Всього жиру0,5 г.1%
Загальна кількість вуглеводівм.%
транс-ресвератрол (від 500 мг [Polygonum cuspidatum] [корінь])250 мг*
Екстракт червоного вина (Vitis vinifera) (шкірка винограду)10 мг*
Відсоткові добові норми (DV) базуються на дієті з 2000 калорій * Щоденна вартість (DV) не встановлена