Огляд на Dr. Berg, Natural Vitamin B1 Allithiamine, Вітамін B1 Алітіамін, 60 капсул

Dr. Berg, Natural Vitamin B1

Огляд на Dr. Berg, Natural Vitamin B1 Allithiamine, Вітамін B1 Алітіамін, 60 капсул

Dr. Berg, Natural Vitamin B1
Збільште виробництво енергії та настрій за допомогою натурального вітаміну B1 Dr. Berg. Ця формула складається з аллітіаміну з високою біодоступністю, унікальної жиророзчинної форми вітаміну B1, яка міститься в овочах родини цибулі. Незалежно від того, чи є у вас дефіцит B1 або вам потрібен заряд розумової та фізичної енергії, природний вітамін B1 є ідеальним засобом для роботи. Кожен флакон містить 60 капсул.

Вітамін B1 необхідний для здорового організму. Це сприяє виробленню енергії, нормальному рівню цукру в крові, здоровій серцево-судинній системі, концентрації та піднесеному настрою. Їжа та напої, що містять таніни та сульфіти, включаючи чай, каву, червоне вино та сухофрукти, можуть блокувати засвоєння вітаміну B1. У свою чергу, це може призвести до дефіциту вітаміну B1. 

Синтетичні добавки вітаміну B1 важко засвоювати та використовувати організмом. Це робить поповнення вітаміну B1 серйозною проблемою для тих, хто використовує дешеві, низькоякісні добавки. Ось чому ми створили повністю натуральне джерело вітаміну B1, яке справді діє. 

ПРЕДСТАВЛЯЄМО: НАТУРАЛЬНИЙ ВІТАМІН В1

Формула натурального вітаміну B1 Dr. Berg складається з аллітіаміну з високою біодоступністю, унікальної жиророзчинної форми вітаміну B1, отриманої з овочів сімейства цибулевих. Аллітіамін перевершує тіамін, оскільки його можна легко транспортувати через клітинні мембрани, що забезпечує швидше та краще поглинання та користь.

 

Кожна пляшка містить 60-денний запас зручних для веганів капсул вітаміну B1, які легко проковтнути. Наші продукти не містять наповнювачів, непотрібних добавок або шкідливих хімікатів. Незалежно від того, чи є у вас дефіцит B1 або ви хочете підвищити розумову та фізичну енергію, природний вітамін B1 стане ідеальною добавкою для вас.

 

Форма: Капсули

Розмір порції: 1 капсула

Порцій в упаковці: 60

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі на день.

ДОДАТКОВІ ФАКТИ ДЛЯ НАТУРАЛЬНОГО ВІТАМІНУ В1

 Кількість на порцію% від добової норми
   
Алітіамін50 мг 
   

 

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.

Добова норма (DV) не встановлена.

 

Інші інгредієнти: рослинна капсула, мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинне джерело)

Посилює виробництво енергії

Вам потрібен вітамін B1 для виробництва АТФ, основної молекули, що переносить енергію в організмі. Висока біодоступність аллітіаміну в природному вітаміні B1 дає вам неймовірний заряд енергії. 

 

Регулює рівень цукру в крові 

Вітамін B1 підтримує нормальний рівень цукру в крові шляхом прискорення метаболізму глюкози. Природний вітамін B1 ідеально підходить для тих, хто потребує додаткової регуляції цукру в крові. 

Підтримує оптимальну роботу серця

Вітамін В1 є ключовим для виробництва ацетилхоліну, нейромедіатора, який допомагає організму передавати повідомлення між нервами та м’язами. Без цього спілкування серце не може працювати належним чином.

Регулює артеріальний тиск

Вітамін B1 допомагає регулювати рівень артеріального тиску. Це потенційно може підвищити рівень артеріального тиску у тих, у кого низький кров’яний тиск через дефіцит вітаміну B1. 

Захищає нерви

Вітамін B1 допомагає у розвитку мієлінової оболонки, оболонки, яка огортає нерви, захищаючи їх від пошкоджень і смерті.

 

Покращує пам'ять і концентрацію

Вітамін B1 важливий для зменшення запам'ятовування мозку, підвищення концентрації та підтримки пам'яті. Аллітіамін у натуральному вітаміні B1 Dr. Berg легше проходить через гематоенцефалічний бар’єр, щоб допомогти вам швидко досягти оптимального рівня.

Стабілізує настрій і може знизити ризик депресії

Низький рівень вітаміну В1 пов’язують із поганим настроєм і підвищеним ризиком депресії та тривоги. Аллітіамін підтримує нормальний рівень вітаміну В1.

 

Підтримує здоровий зір

Низький рівень вітаміну B1 пов'язаний з розвитком катаракти та діабетичної ретинопатії. Аллітіамін — чудовий спосіб допомогти зберегти здоров’я очей і зору. 

Сприяє нормальному травленню

Вітамін В1 регулює вироблення соляної кислоти в шлунку, що має вирішальне значення для підтримки здорової функції травлення.

Не витрачайте час на неякісні добавки вітаміну B1

На відміну від низькоякісних добавок з дешевим, синтетичним вітаміном B1, наша формула містить тільки найкращі інгредієнти. Натуральний вітамін B1, виготовлений на основі алітіаміну, забезпечує краще засвоювання та біодоступність порівняно з тіаміном. Якщо ви шукаєте добавку з вітаміном B1 найвищого рівня, не шукайте далі.