Dr. Berg, Whole Food Multivitamin with Minerals Keto Energy, Мультивітаміни, 60 капсул

Код 38000
Основне фото товара Dr. Berg, Whole Food Multivitamin with Minerals Keto Energy, М...
(5)
2276 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.04.2024., без передоплати
Знайдіть відновлену енергію та бадьорість за допомогою полівітамінів Dr. Berg Whole Food з мінералами. Ця унікальна формула, раніше відома як Keto Energy, тепер містить наш потужний ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810110790612
Вага: 0.45 кг

Dr. Berg Мультивітаміни 60 капсул

Dr. Berg, Whole Food Multivitamin with Minerals Keto Energy, Мультивітаміни, 60 капсул

Знайдіть відновлену енергію та бадьорість за допомогою полівітамінів Dr. Berg Whole Food з мінералами. Ця унікальна формула, раніше відома як Keto Energy, тепер містить наш потужний мікромінеральний комплекс. Кожна порція містить першокласну суміш цільних харчових фруктів і овочів, наш запатентований комплекс мікроелементів і порошок циклу Кребса для максимальної користі. Кожна пляшка містить 30 порцій.

Dr. Berg Whole Food Multivitamin with Minerals містить нашу ексклюзивну суміш фруктів і овочів, яка містить природні вітаміни, мінерали та антиоксиданти. Він також наповнений порошком циклу Кребса та нашим унікальним запатентованим мікромінеральним комплексом для максимальної користі.  

Це та сама потужна формула, раніше відома як Keto Energy, але тепер із додаванням нашого мікромінерального комплексу. Ми придбали кожен інгредієнт у провідних постачальників галузі по всьому світу, щоб створити високоефективне та зручне джерело живлення — куди б ви не пішли! Мультивітамін Dr. Berg Whole Food з мінералами містить 19 природних поживних речовин:  

 

На жаль, багато полівітамінних добавок містять низькоякісні поживні речовини, які ваш організм не може ефективно засвоїти, і кофеїн, щоб штучно підвищити енергію. 

Мультивітаміни Dr. Berg Whole Food with Minerals містять ексклюзивну цільну харчову суміш, яка містить природні вітаміни, мінерали та антиоксиданти у формі 11 неймовірних суперпродуктів — шпинату, брокколі, моркви, буряка, помідорів, грибів шиітаке, яблук, журавлини. , апельсин, чорниця та полуниця.  

Кожна порція наповнена вражаючою кількістю всіх восьми основних вітамінів групи B і нашого комплексного мікромінерального комплексу, який допоможе вам почуватися бадьорим і молодим. 

Форма: Капсули

Розмір порції: 2 капсули

Порцій в упаковці: 30

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули на день, вранці, незалежно від їжі. Одну капсулу також можна приймати перед тренуванням, незалежно від їжі.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану дозу. Вагітним і годуючим матерям, дітям віком до 18 років, а також особам із відомими захворюваннями слід проконсультуватися з лікарем перед використанням цієї або будь-якої харчової добавки.


Доповніть Факти

Додаткові фактиКількість на порцію% від добової норми
Вітамін А (100% як бета-каротин)125 мкг RAE14%
Вітамін С30 мг33%
Вітамін D5 мкг25%
Вітамін Е10 мг67%
Вітамін К40 мкг33%
Тіамін0,7 мг58%
Рибофлавін0,8 мг62%
ніацин10 мг63%
Вітамін B61 мг59%
Фолієва кислота200 мкг50%
Вітамін B122,4 мкг100%
біотин150 мкг500%
Пантотенова кислота5 мг100%
магній57 мг14%
Порошок циклу магнію Кребса250 мг*
Порошок циклу калію Кребса250 мг*
Альфа-ліпоєва кислота200 мг*
Бенфотіамін100 мг*
Мінеральний комплекс50 мг*
   

* Денна цінність не встановлена.

Інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, порошок циклу магнію Кребса, порошок циклу Кребса калію, овочева капсула, суміш фруктів та овочів (шпинат (лист), брокколі (квітка та стебло), морква (корінь), буряк (уся рослина), помідор (плід) , гриб шиітаке, яблуко (фрукти), журавлина (фрукти), апельсин (фрукти), чорниця (фрукти), полуниця (фрукти)), альфа-ліпоєва кислота, бенфотіамін, комплекс мікроелементів, стеарат магнію, метилкобаламін.

СТАТИ ДЕФІЦИТОМ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН ЛЕГШЕ, НІЖ ВИ ДУМАЄТЕ  

Сучасна харчова обробка вилучає значну кількість поживних речовин, через що стає все важче отримати всі наші потреби у вітамінах і мінералах лише з їжі.  

Більше того, такі фактори, як стрес, алкоголь і надмірна вага, можуть швидко виснажити ваші запаси поживних речовин, створюючи для вас ризик дефіциту поживних речовин. 

Оскільки багато людей намагаються задовольнити щоденні потреби в поживних речовинах, не дивно, чому вони почуваються виснаженими й їм важко підтримувати стабільний рівень енергії протягом дня.  

 

ДОКТОР. BERG WHOLE FOOD MULTIVITAMIN WITH MINERALS Дбає про ВАШЕ ЗДОРОВ'Я  

Ми розробили полівітаміни Dr. Berg Whole Food з мінералами на основі останніх метаболічних досліджень, щоб забезпечити вас надійним і зручним джерелом живлення. 

Ця ексклюзивна суміш має потужний ефект, коли йдеться про висококонцентровані поживні речовини. Кожна добова доза містить чотири жиророзчинні вітаміни A, D, E і K, а також вітамін B1 (тіамін), вітамін B2 (рибофлавін), вітамін B3 (ніацин), вітамін B5 (пантотенова кислота), вітамін B6 ( піридоксин), вітамін B7 (біотин), вітамін B9 (фолат) і вітамін B12 (метилкобаламін). 

На відміну від інших продуктів, у яких використовуються синтетичні інгредієнти, наша передова формула містить суміш фруктів і овочів преміум-класу, яка забезпечує щоденну дозу високоефективних поживних речовин. 

Багато вітамінів і фітохімічних речовин чутливі до тепла і швидко розкладаються. Ось чому ми використовуємо мінімальну оброблену суміш суперпродуктів, щоб зберегти важливі поживні речовини. 

Whole Food Multivitamin and Minerals також включає наш комплексний мікромінеральний комплекс і передовий порошок циклу Кребса, щоб розкрити повний потенціал вашого тіла.

 

ЧОМУ ВИБРАТИ DR. МУЛЬТИВІТАМІНИ BERG WHOLE FOOD З МІНЕРАЛАМИ? 

США СЕРТИФІКОВАНЕ GMP ВИРОБНИЦТВО

Усі продукти Dr. Berg створюються на найсучасніших виробничих потужностях у США з висококваліфікованим персоналом, який виробляє першокласні продукти для здоров’я та здоров’я. Будучи сертифікованими відповідно до законів і правил США (сертифікат GMP), ці об’єкти є безкомпромісними, коли йдеться про чистоту та контроль якості.  

  

ВИСОКОЯКІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ 

Нам прикро, але якщо ви шукаєте дешеві, низькоякісні продукти, ви не в тому місці. Ми шукаємо повсюдно — як у країні, так і за кордоном — щоб забезпечити високоякісні інгредієнти, за які ваше тіло буде вам вдячне. Лікування вашого тіла інгредієнтами преміум-класу коштує високої вартості. Якщо для вас важливі якість, задоволення та результати, ви в потрібному місці!  

  

ДЕСЯТИЛІТЯ ДОСВІДУ  

Доктор Берг, також відомий як Доктор знань, провів більшу частину свого життя, досліджуючи та пропонуючи природні рішення повсякденних проблем зі здоров’ям. Ці обширні дослідження та тисячі годин роботи з пацієнтами відрізняють нас від інших брендів і дозволили нам розробити запатентовані суміші, яких більше ніде немає.  

  

МИ СТОЇМО ЗА НАШИМИ ПРОДУКТАМИ  

Ми прагнемо до якості та задоволеності клієнтів. Ось чому ми пропонуємо 30-денну гарантію повернення грошей на всі добавки Dr. Berg. Якщо з будь-якої причини ви не задоволені результатами, отриманими протягом перших 30 днів, ми з радістю повернемо вам повну суму! Просто подайте запит на відшкодування протягом 30 днів після покупки.  

  

  

НЕ ВИТРАЧАЙТЕ СВІЙ ЧАС ТА ГРОШІ НА НЕЯКІСНІ ПОЛІВІТАМІННІ ДОБАВКИ   

Мультивітамін Dr. Berg Whole Food з мінералами — це неймовірне джерело високоякісних вітамінів, мінералів, антиоксидантів і суперпродуктів. Наш десятиліття досвіду, унікальні формули та високі виробничі стандарти гарантують, що ви завжди отримуєте продукцію найкращої якості. 

ДОКТОР. BERG WHOLE FOOD MULTIVITAMIN WITH MINERALS МОЖЕ ПІДПАДАТИ ВАМ, ЯКЩО...  

 

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ DR. МУЛЬТИВІТАМІНИ BERG WHOLE FOOD З МІНЕРАЛАМИ?   

Користуватися мультивітамінами Dr. Berg Whole Food з мінералами легко! Приймати по 2 капсули на день, вранці, незалежно від їжі. Одну капсулу також можна приймати перед тренуванням, незалежно від їжі. 


КОМУ НЕ СЛІД ВИКОРИСТОВУВАТИ DR. МУЛЬТИВІТАМІНИ BERG WHOLE FOOD З МІНЕРАЛАМИ? 

Діти, вагітні або матері, які годують грудьми, а також ті, у кого є проблеми зі здоров’ям, повинні проконсультуватися зі своїм лікарем перед використанням полівітамінів Dr. Berg Whole Food з мінералами або будь-яких інших дієтичних добавок. 


ДОКТОР. МУЛЬТИВІТАМІНИ BERG WHOLE FOOD З МІНЕРАЛАМИ  

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
1 тиждень, 4 дні
Наталия
Раніше вони називалися кето енерджи, оновлені вже доповнені якість така ж сама
Мультивітаміни (Multivitamins)
Alt: Naturelo, Bariatric Multivitamin, Баріатричні мультивітаміни, ...
(5)
1321 грн.
Доставка
Alt: Klaire Labs | SFI, Vitaspectrum Capsule Formula, Вітаспектрум,...
(5)
2713 грн.
Доставка
Alt: Klaire Labs | SFI, VitaSpectrum Citrus Powder, Вітаспектрум, 1...
(5)
2223 грн.
Доставка
Alt: Pure Essence, LifeEssence Whole Food Based Multivitamins, Муль...
(5)
2513 грн.
Доставка