Protocol for Life Balance, Stevia Liquid Extract, Стевія, 59 мл

Код: 34207
Фото товару Protocol for Life Balance, Stevia Liquid Extract, Стевія, 59 мл
Фото складу Protocol for Life Balance, Stevia Liquid Extract, Стевія, 59 мл
Фото використання Protocol for Life Balance, Stevia Liquid Extract, Стевія, 59 мл
Основне фото товара Protocol for Life Balance, Stevia Liquid Extract, Стевія, 59 мл
(5)
806 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Цукор - це сполука, необхідна вашому організму в невеликих кількостях. Це вуглевод, який забезпечує паливо, необхідне для функціонування вашого мозку, а також дає енергію життєво ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Стевія 59 мл

Protocol for Life Balance, Stevia Liquid Extract, Стевія, 59 мл

Опис

Цукор - це сполука, необхідна вашому організму в невеликих кількостях. Це вуглевод, який забезпечує паливо, необхідне для функціонування вашого мозку, а також дає енергію життєво важливим органам. Цукор природним чином міститься в рослинах завдяки фотосинтезу. На харчових етикетках можна знайти багато цукрів, зокрема:

Сахароза, фруктоза та глюкоза походять з меду, а лактоза – з молока та молочних продуктів. Найгірший вид цукру – це той, який має маркування «кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози», що означає, що продукт містить велику кількість цукру; занадто багато цього цукру може мати негативний вплив на ваше здоров'я. Кращий цукор – це той, що міститься у фруктах, через вітаміни та мінерали, які містять ці фрукти.

Цукор має солодкий смак і надає об’ємність і текстуру багатьом продуктам, таким як випічка та джеми, і є природним консервантом. Однак є багато причин, чому ви можете зменшити споживання цукру. Стевія є натуральним, безкалорійним замінником.

Рідкий екстракт стевії від Protocol for Life Balance виготовляється з рослини стевії, трави, що зустрічається в природі, яка містить глікозиди, некалорійні молекули, які можуть допомогти регулювати роботу підшлункової залози.

Єдиним активним інгредієнтом цього рідкого підсолоджувача є екстракт стевії. Цей надзвичайно солодкий продукт може допомогти вам підтримувати належне споживання калорій, підтримати ефективне засвоєння глюкози та полегшити розлади травлення. Це також може допомогти вам уникнути незначного дискомфорту від застуди та пригнічувати ріст певних бактерій. Додайте від однієї до чотирьох крапель надзвичайно солодкого рідкого екстракту стевії в обраний десерт! Кожна пляшка містить дві унції.

Protocol For Life Balance пропонує лише найякісніші добавки, що дозволяє ефективно підтримувати міцне здоров’я. Ця компанія прагне спростити життя лікарів і пацієнтів.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 краплі (0,13 мл) Порції в упаковці: 454 Кількість на порцію / Калорії 0 Загальний жир 0 г / 0% Натрій 0 мг / 0% Загальний вміст вуглеводів 0 г / 0% Загальний вміст цукру 0 г Включає 0 г Доданий цукор 0% Білок 0 г Не значне джерело насичених жирів, транс-жирів, холестерину, харчових волокон, вітаміну D, кальцію, заліза та калію. Інгредієнти: деіонізована вода, органічний екстракт листя стевії, 11% спирту. Не виготовлено з дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Без ГМО / Веганський / Вегетаріанський.

Дозування

Використовуйте для природного підсолодження ваших улюблених напоїв і їжі. Використовуйте від 1 до 4 крапель щодня за бажанням. Підсолодити за смаком. Може виникнути осад. Добре струсіть перед використанням.

Запобіжні заходи

Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Стевія (Stevia)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2004 грн
Доставлення