Herb Pharm, Oregano Spirits, Олія орегано, 30 мл

Код: 35549
Фото товару Herb Pharm, Oregano Spirits, Олія орегано, 30 мл
Фото складу Herb Pharm, Oregano Spirits, Олія орегано, 30 мл
Фото використання Herb Pharm, Oregano Spirits, Олія орегано, 30 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Oregano Spirits, Олія орегано, 30 мл
(5)
1068 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.05.2024., без передоплати
Якщо ви шукаєте природний спосіб підтримати імунну функцію, спиртні напої з орегано Herb Pharm можуть підійти саме вам. Ця рідка трав’яна суміш складається з листя, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Олія орегано 30 мл

Herb Pharm, Oregano Spirits, Олія орегано, 30 мл

Опис

Якщо ви шукаєте природний спосіб підтримати імунну функцію, спиртні напої з орегано Herb Pharm можуть підійти саме вам. Ця рідка трав’яна суміш складається з листя, квітів і ефірної олії з рослини орегано. Орегано (також відомий як origanum vulgare) — це більше, ніж просто приправа; насправді він містить фітонутрієнти, такі як тимол і карвакол, які можуть мати антимікробні, противірусні та протигрибкові властивості. Як наслідок, орегано може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з інфекціями верхніх дихальних шляхів, такими як грип або застуда, наприклад, закладеність носа.

Крім того, дух орегано може захистити ваші клітини від пошкодження вільними радикалами. Це тому, що орегано містить розмаринову кислоту, яка може служити антиоксидантом. У той же час розмаринова кислота також є антигістамінним засобом, що означає, що ця добавка може працювати для полегшення певних симптомів, пов’язаних з алергією.

Нарешті, листя орегано є особливо хорошим джерелом таких поживних речовин, як вітамін K, марганець і залізо. Зокрема, залізо може допомогти вашій імунній системі боротися з певними інфекціями.

Кожна пляшка Oregano Spirits від Herb Pharm містить одну рідку унцію розчину.

Офіційний сайт: http://www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,7 мл Порції в упаковці: Приблизно 42 Кількість на порцію / Запатентована суміш екстрактів: 615 мг (E) / † Орегано (Origanum vulgare), листя та квіти (O)‚ ефірна олія (O) (W) †Денна норма (DV) ) не встановлено. (O) Сертифікований органічний продукт. (W) Екологічно розроблений. (E) Рівень екстракції 172 мг трави та 13 мг ефірної олії на 0,7 мл. Інші інгредієнти: сертифікований органічний тростинний спирт (69-79%) і дистильована вода. Без ГМО / без глютену.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Додайте 1 повне стискання груші-крапельниці до 4 унцій. води‚ 2-4 рази на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зверніться за консультацією до фахівця перед прийомом під час вагітності або годування груддю. Не приймайте краплі в нерозведеному вигляді. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати подалі від тепла та світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Олія орегано (Oregano Oil)
Gaia Herbs, Oregano Leaf, Олія орегано, 30 мл
(5)
1002 грн.
Доставка