Anabolic Laboratories, T.R.I.-B-Plex, Контроль ваги, 120 таблеток

Код: 35804
Фото товару Anabolic Laboratories, T.R.I.-B-Plex, Контроль ваги, 120 таблеток
Фото складу Anabolic Laboratories, T.R.I.-B-Plex, Контроль ваги, 120 таблеток
Фото використання Anabolic Laboratories, T.R.I.-B-Plex, Контроль ваги, 120 таблеток
Основне фото товара Anabolic Laboratories, T.R.I.-B-Plex, Контроль ваги, 120 таблеток
(5)
2933 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.05.2024., без передоплати
Вітаміни B-комплексу є життєво важливими компонентами здорового харчування. Як і інші вітаміни та мінерали, вони необхідні для того, щоб допомогти вам функціонувати та забезпечити вам ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Anabolic Laboratories Контроль ваги 120 таблеток

Anabolic Laboratories, T.R.I.-B-Plex, Контроль ваги, 120 таблеток

Опис

Вітаміни B-комплексу є життєво важливими компонентами здорового харчування. Як і інші вітаміни та мінерали, вони необхідні для того, щоб допомогти вам функціонувати та забезпечити вам багато інших переваг. Вітаміни групи В необхідні для метаболізму клітин. Крім того, ваше тіло використовує вітамін B12 для утворення еритроцитів, а також для підтримки неврологічного функціонування та синтезу ДНК. Вітамін B6 також важливий, оскільки він бере участь у понад 100 хімічних реакціях в організмі.

У більшості випадків більша частина споживання вітаміну B надходить із продуктів із високим вмістом білка, таких як горіхи, м’ясо та квасоля. Незалежно від того, чи є ви прихильником цих продуктів чи вегетаріанцем, ваше споживання цих вітамінів може бути недостатнім. Крім того, вагітність і деякі захворювання можуть сприяти недостатньому засвоєнню. Залежно від вітаміну дефіцит може призвести до серйозних ускладнень, таких як втрата пам’яті, сплутаність свідомості та зміни настрою.

Хоча ви можете приймати добавки кожного вітаміну B-комплексу, ви будете приймати багато таблеток. TRI-B-Plex від Anabolic Laboratories містить усі основні вітаміни групи В. Кожна капсула містить такі поживні речовини, як:

Anabolic Laboratories пишається тим, що виробляє всі свої добавки на найсучасніших підприємствах у Сполучених Штатах, гарантуючи, що сировина Anabolic Laboratories проходить найсуворіший процес тестування. Її продукція зосереджена на ідеалі «інкапсуляції цілісної їжі», яка прагне забезпечити поживні переваги здорового харчування в зручній формі.

Офіційний сайт: https://www.anaboliclabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 таблетки. Порції в упаковці: 60 кількостей на порцію / тіамін (вітамін B-1) (у вигляді тіаміну мононітрату, тіаміну гідрохлориду, тіамінкокарбоксилази хлориду) 100 мг / 8‚333% рибофлавіну (вітамін B2 (рибофлавін, рибофлавін-5-фосфат) ) 50 мг / 3846% ніацин (як гексанікотінсте, 120 мг / 750% вітаміну В6 (як піридоксин Сідрохлорид-піридоксал 5'phosphate „піридоксин альфа-кетогларат) 100 мг / 5–882% фолатів (з Quatrefovi метилтетрагідрофолат, сіль глюкозаміну) 400 мкг DFE (240 мкг 5-MTHF) / 100% вітамін B12 (як кобаламін, метилкобаламін) 200 мкг / 8‚333% біотин 400 мкг / 1‚333% пантотенова кислота (як пантотенат кальцію) 1 00 мг / 2‚000 % холіну (з бітартрату) 80 мг / 15 % кальцію (з фосфату кальцію) 70 мг / 5 % інозиту (з інозиту гексаніконтинату) 30 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: модифікована целюлоза, кремнезем, целюлоза, стеаринова кислота, стеарат магнію. гліцерин.

Дозування

Приймайте дві таблетки щодня.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Контроль ваги (Appetite Control)
Anabolic Laboratories, Mega D 1000 IU, Вітамін D3, 100 капсул
(5)
818 грн.
Доставка