MRM Nutrition, Egg White Protein Vanilla Flavor, Яєчний Протеїн, 340 г

Код: 36203
Фото товару MRM Nutrition, Egg White Protein Vanilla Flavor, Яєчний Протеї...
Фото складу MRM Nutrition, Egg White Protein Vanilla Flavor, Яєчний Протеї...
Фото використання MRM Nutrition, Egg White Protein Vanilla Flavor, Яєчний Протеї...
Основне фото товара MRM Nutrition, Egg White Protein Vanilla Flavor, Яєчний Протеї...
(5)
2486 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Протеїн яєчного білка MRM має найвищу біологічну цінність завдяки незамінним амінокислотам і сірковмісним протеїнам, які зустрічаються в природі – усі вони можуть бути використані організмом ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

MRM Nutrition Яєчний Протеїн 340 г

MRM Nutrition, Egg White Protein Vanilla Flavor, Яєчний Протеїн, 340 г

Опис

Протеїн яєчного білка MRM має найвищу біологічну цінність завдяки незамінним амінокислотам і сірковмісним протеїнам, які зустрічаються в природі – усі вони можуть бути використані організмом для підтримки здорових м’язів. На додаток до надзвичайно високого вмісту білка, яєчний білок не містить холестерину, жирів та вуглеводів. Це допоможе вам задовольнити щоденну потребу в білку, не турбуючись про небажані додавання макроелементів. Протеїн яєчного білка ідеально підходить для всіх вікових груп і для активного способу життя. Він пропонує джерело білка, який на 100% одержується з яєчного білку‚ і виробляється за допомогою високоякісного процесу екстракції, що забезпечує легке змішування та перетравлення‚ водночас забезпечуючи основу незамінних амінокислот. Він легко змішується з будь-якою рідиною та має кращий смак, ніж звичайні протеїни яєчного білка. Одним з унікальних способів використання протеїну яєчного білка є те, що він не містить лактози. Непереносимість лактози є однією з найпоширеніших проблем, з якою стикаються люди, і залежно від рівня вашої чутливості ви можете або не можете терпіти порошок сироваткового протеїну.

Офіційний сайт: https://mrmnutrition.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (33 грами) Порції в упаковці: 10 Кількість на порцію / *Калорії 120 Загальний жир 0,5 г / 1%* Насичені жири 0 г / 0%* Транс-жири 0 г / † Холестерин 0 мг / 0%* Натрій 400 мг / 18 % Загальних вуглеводів 5 г / 2%* Харчові волокна 0 г / 0%* Загальний вміст цукру 0 г / † Включає 0 г доданих цукрів 0%* Білок 23 г / † Вітамін D 0 мкг / 0% Ніацин 6,2 мг / 39% Кальцій 62 мг / 5% Залізо 0 мг / 0% калію 380 мг / 8%*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. †Денна норма не встановлена. Інгредієнти: швидкорозчинний яєчний білок, натуральний ароматизатор ванілі, соняшниковий лецитин, екстракт листя стевії, ксантанова камедь, екстракт плодів ченця та суміш ферментів, що повністю переварюють (протеаза 6,0, протеаза 4,5, пептидаза та бромелайн). Містить яйце. .Цей продукт виробляється на підприємстві, де переробляються інші продукти, що містять молоко. Не містить доданого молока, сої, арахісу, горіхів, риби, молюсків, пшениці, глютену або інгредієнтів дріжджів. Без глютену / Кето.

Дозування

Додайте 1 мірну ложку на день до 12 унцій води або вашого улюбленого напою та добре струсіть або перемішайте.

Запобіжні заходи

Застереження щодо алергенів: містить яйце. Цей продукт виробляється на підприємстві, де переробляються інші продукти, що містять молоко.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Яєчний Протеїн (Egg Protein)
MRM Nutrition, Resveratrol, Ресвератрол, 60 капсул
(5)
572 грн.
У наявності