Country Life, Maxi-Hair & Scalp Rescue, Шкіра нігті волосся, 30 Vegan капсул

Код: 36535
Фото товару Country Life, Maxi-Hair & Scalp Rescue, Шкіра нігті волосс...
Фото складу Country Life, Maxi-Hair & Scalp Rescue, Шкіра нігті волосс...
Фото використання Country Life, Maxi-Hair & Scalp Rescue, Шкіра нігті волосс...
Основне фото товара Country Life, Maxi-Hair & Scalp Rescue, Шкіра нігті волосс...
(5)
2512 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Волосяна цибулина, сама основа волосяного фолікула, розташована під шкірою голови, є невід’ємною частиною загального здоров’я волосся та циклів росту, і саме там починається випадання волосся. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Шкіра нігті волосся 30 Vegan капсул

Country Life, Maxi-Hair & Scalp Rescue, Шкіра нігті волосся, 30 Vegan капсул

Опис

Волосяна цибулина, сама основа волосяного фолікула, розташована під шкірою голови, є невід’ємною частиною загального здоров’я волосся та циклів росту, і саме там починається випадання волосся. Maxi-Hair & Scalp Rescue від Country Life включає клінічно вивчений комплекс керанатної олії, який допомагає зменшити вікове випадання волосся, живлячи ваше волосся та шкіру голови, а також допомагає закріпити волосяну цибулину за допомогою складної формули, яка сприяє росту на клітинному рівні.† Це Запатентована суміш підтримує утворення колагену та волосяних фолікулів, щоб вони залишалися здоровими та прикріпленими до шкіри голови. Maxi-Hair & Scalp також живить кореневий фолікул і допомагає зволожити шкіру голови, щоб покращити блиск волосся.† †Клінічне дослідження за участю здорових жінок із щоденним прийомом 300 мг комплексу олії Keranat протягом 12 тижнів, що вказує на зниження телогену щільність. Індивідуальні результати можуть відрізнятися.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / % добової норми Масляний комплекс Keranat (екстракт насіння проса, олія насіння соняшнику, екстракт насіння (зерна) пшениці, екстракт листя розмарину) 300 мг / * забезпечення: міліацин 3 мг / * * Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: модифікований крохмаль тапіоки, гліцерин, очищена вода, колір аннато. △Містить пшеницю. Пшеницю було оброблено, щоб ця їжа відповідала вимогам FDA щодо безглютенових продуктів. Безглютеновий / Веганський / Упаковка, що переробляється / Виробництво підтримує енергію вітру / Без дріжджів і сої / Без молока і солі / Без консервантів / Без штучних ароматизаторів і підсолоджувачів / Без стеарату магнію

Дозування

Дорослі приймають одну (1) м’яку капсулу на день. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати при температурі 59°-86°F. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить пшеницю. Не для використання вагітними або годуючими жінками. Не використовуйте при алергії на пшеницю. Якщо ви приймаєте ліки, маєте захворювання або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Шкіра нігті волосся (Hair Skin & Nails)
Country Life, Quercetin + D3, Кверцетин + D3, 90 капсул
(5)
1336 грн.
У наявності