Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 90 капсул

Код: 41330
Фото товару Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 90 капсул
Фото складу Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 90 капсул
Фото використання Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 90 капсул
Основне фото товара Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 90 капсул
(5)
3326 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Розкрийте всі переваги здорового харчування завдяки добре функціонуючій системі травлення. Такі фактори, як генетика, стрес і оброблена їжа, можуть вплинути на травлення, але є вихід. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Transformation Enzymes Ферменти 90 капсул

Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 90 капсул

Опис

Розкрийте всі переваги здорового харчування завдяки добре функціонуючій системі травлення. Такі фактори, як генетика, стрес і оброблена їжа, можуть вплинути на травлення, але є вихід. Покращте свій раціон і спосіб життя, додавши до свого розпорядку травні ферменти. Ця передова формула містить різноманітний набір високоактивних ферментів, призначених для розщеплення їжі, яку ви їсте щодня. Завдяки цим поживним речовинам, які легко засвоюються вашим організмом, ви відчуєте більше енергії, зростання та відновлення. Зробіть наступний крок до повного здоров’я та життєвої сили.

Розкрийте силу ферментів для оптимального травлення та здоров’я

Попрощайтеся з харчовою чутливістю та токсинами з цими передовими протеолітичними ферментами. Ці ферменти спеціально розроблені для підтримки перетравлення білків, знижуючи ризик непереносимості та вільних радикалів.

Зміцніть здоров’я підшлункової залози, печінки та жовчного міхура за допомогою наших ліполітичних ферментів. Ці неймовірні ферменти сприяють повному перетравленню жирів і ліпідів, гарантуючи, що ваше тіло отримує необхідні поживні речовини.

Відчуйте полегшення від випадкових розладів шлунка та газів за допомогою цих полісахаролітичних ферментів. Ці електростанції травлення сприяють розщепленню вуглеводів, зменшуючи харчову непереносимість і покращуючи загальний стан травлення.

Представляємо Transformation's Professional Protocol Digest - найкращу ферментну добавку. Ця передова формула забезпечує оптимальну доступність і засвоєння поживних речовин, покращує здоров’я клітин і зміцнює вашу імунну систему. Привітайтеся з покращеним травленням і життєвою силою за допомогою Digest.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 капсула Порцій в упаковці: 90

Кількість речовини у порції /

Протеазна суміш (протеаза та пептидаза) (55‚131 HUT + 11 SAPU) 122 мг / Ліпаза (7‚518 FIP) 67 мг / Полісахаролітична суміш циму 270 мг Амілаза 20‚000 DU / Альфа-галактозидаза 438 Gal U / Фітаза 42 FTU / Глюкоамілаза 25 AGU / Мацераза 400 CU / Пектиназа 14 Ендо-PGU / Бета-глюканаза 25 BGU / Лактаза 610 ALU / Целюлаза 295 CU / Діастаза 168 DP / Інвертаза 56 SU / Геміцелюлаза 28 HCU /

Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: целюлоза, вода, цитрат кальцію.

Абсолютно без наповнювачів.

Дозування

Одна (1) капсула з кожним прийомом їжі або перекусом, щонайменше 8 унцій. рідини або за вказівкою лікаря. Вміст капсули можна вийняти та прийняти ложкою відразу після змішування з невеликою кількістю теплої води.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Transformation Enzymes, Protease IFC, Ферменти, 120 капсул
(5)
3746 грн
Доставлення
Transformation Enzymes, Probiotic, Пробіотики, 120 капсул
(5)
3536 грн
Доставлення