Solgar, U-Cubes Calcium With D3 Gummies, Кальцій для дітей, 120 цукерок

Код: 12341
Основне фото товара Solgar, U-Cubes Calcium With D3 Gummies, Кальцій для дітей, 12...
(4.9)
Весело їсти. Без ГМО. Підтримує здоров'я кісток. Виготовлено з натуральних барвників та ароматизаторів. Без клейковини, пшениці та молочних продуктів. Харчова добавка. Solgar виробляє харчові добавки протягом поколінь - понад 70 років. ще...
Вага: 0.49 кг

Solgar Кальцій для дітей 120 цукерок

Solgar, U-Cubes Calcium With D3 Gummies, Кальцій для дітей, 120 цукерок

Опис

Solgar виробляє харчові добавки протягом поколінь - понад 70 років. І так само, як і всі наші добавки, U-Cubes кальцій з D3 Gummies отримує користь від великої науки та знань, що стоять за нашою назвою.

Ці корисні жувальні таблетки можна приймати окремо або в комбінації з полівітамінними гумми Solgar U-Cubes . Кожна порція кальцію U-Cubes з D3 забезпечує рекомендовану педіатром дозування вітаміну D3¹ [15 мкг] [600 МО] на 4 цукерки, що пропонує 75% ДВ для дітей від 4 років і старше [7,5 мкг] [300 МО] на 2 гумочки, що пропонує 50% ДВ для дітей 2 та 3 років. Вітамін D3 сприяє засвоєнню кальцію для зміцнення кісток і зубів. Він також підтримує здоров'я імунної системи.

U-Cubes кальцій з D3 Gummies виготовляється способом Солгар. Це означає, що вони виготовляються невеликими партіями, щоб забезпечити найвищу якість. Вони також не містять ГМО, а також ретельно перевіряються на безпеку та ефективність. Результат? Смачна гумка, на яку ви можете бути впевнені, чудово підійде вашим дітям.

¹Американська академія педіатрії рекомендує дітям та підліткам отримувати 15 мкг [600 МО] вітаміну D на день. Ці цукерки забезпечують [15 мкг] [600 МО] на 4 цукерки для дітей від 4 років і [7,5 мкг] [300 МО] на 2 гумки для дітей від 2 до 3 років.

Рекомендоване використання

Діти віком 2 і 3 роки: жуйте дві (2) гумки щодня або за вказівкою лікаря. Дорослі та діти віком від 4 років: щодня жуйте чотири (4) гумки або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Органічний глюкозний сироп, органічний буряковий цукор, пектин, мальтодекстрин, лимонна кислота, концентрат кольору фруктових та овочевих соків (морква та чорна смородина), натуральні ароматизатори.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, дріжджів та виготовлено з натуральних ароматизаторів.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте будь -які ліки або маєте якісь захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь -які харчові добавки. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь -які побічні реакції. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє або пошкоджене.

Зберігати в недоступному для дітей.

Склад:
Розмір порції: 2 цукерки для дітей 2-3 років 4 цукерки для дітей від 4 років і старше
Обслуговування в контейнері: 60; 30
Сума на порцію2 цукерки%ДВ для дітей 2 та 3 років4 цукерки%DV для дорослих та дітей від 4 років і старше
Калорії15 30 
Загальний вуглевод3 роки2%7 років3%*
Всього цукрів3 роки 6 років 
Включає додані цукри3 роки12%6 років12%*
Вітамін D (як холекальциферол D3)7,5 мкг (300 МО)50%15 мкг (600 МО)75%
Кальцій (у вигляді трикальційфосфату)250 мг36%500 мг38%
Відсоткові добові норми (DV) базуються на дієті на 1000 калорій. * Відсоток добових норм (ДВ) базується на дієті з 2000 калорій. Щоденна вартість (DV) не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій та вітамін D3 (Calcium & Vitamin D3)
Біодобавки для дітей