Allergy Research Group, Zinc Picolinate 25 mg, Пиколинат цинку 25 мг, 60 капсул

Код: 19477
Основне фото товара Allergy Research Group, Zinc Picolinate 25 mg, Пиколинат цинку...
(4.9)
780 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Цинк — це мінерал, який присутній у всіх ваших клітинах, і він потрібен вашому організму для виробництва генетичного матеріалу, відомого як ДНК. Цинк також допомагає ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.09 кг

Allergy Research Group Пиколинат цинку 25 мг 60 капсул

Allergy Research Group, Zinc Picolinate 25 mg, Пиколинат цинку 25 мг, 60 капсул

Опис

Цинк — це мінерал, який присутній у всіх ваших клітинах, і він потрібен вашому організму для виробництва генетичного матеріалу, відомого як ДНК. Цинк також допомагає вашій імунній системі виявляти та знищувати шкідливі бактерії та віруси, а також сприяє загоєнню ран. Якщо ви чекаєте дитину, потреба в споживанні цинку збільшується, щоб підтримувати здоровий ріст і розвиток вашої ненародженої дитини.

Загальні харчові джерела цинку включають м’ясо, морепродукти, молочні продукти, цільнозерновий хліб і цільнозернові каші. Ваше тіло краще засвоює цинк з тваринного походження, ніж з рослинного. У більшості випадків у вас є можливість отримати всю необхідну кількість цинку через свій щоденний раціон. Однак, якщо ви не дотримуєтеся поживної дієти або уникаєте продуктів тваринного походження через те, що ви вегетаріанець або веган, ви можете мати низький рівень цинку.

Оскільки цинк впливає на багато процесів в організмі, його дефіцит не пов’язаний з одним чітким симптомом. Загальні симптоми дефіциту цинку включають погіршення нюху та смаку, повільне загоєння ран, огрубіння шкіри, випадання волосся, деформовані нігті, низьке лібідо у чоловіків та млявість. Якщо ваш рівень цинку занадто низький, у вас можуть виникнути серйозні проблеми з вашою імунною системою. При дефіциті цинку також можливі сильна діарея, втрата нічного зору та сильне випадання волосся.

Важко виміряти рівень цинку за допомогою стандартних лабораторних тестів, тому що цинк розподіляється по всьому тілу. Ваш лікар може взяти зразок крові для вимірювання рівня цинку, хоча результати цього тесту не завжди надійні.

Таку добавку, як капсули піколінату цинку від Allergy Research Group, можна використовувати для лікування низького рівня цинку або підозри на дефіцит цинку. Ця добавка забезпечує форму мінералу, яка легко засвоюється.

Кожна пляшка піколінату цинку від Allergy Research Group містить 60 вегетаріанських капсул, яких достатньо для двох місяців у рекомендованій дозі.

Allergy Research Group надає високоякісні гіпоалергенні добавки вже понад 30 років. Його унікальні добавки включають останні наукові відкриття, що робить продукти Allergy Research Group вибором багатьох лікарів та інших медичних працівників для підтримки харчування та здоров’я своїх пацієнтів.

Офіційний сайт: https://www.allergyresearchgroup.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 капсула Порцій в упаковці 60 Кількість на порцію: цинк (у вигляді піколінату цинку) 25 мг Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза, целюлоза, діоксид кремнію, стеарат магнію. Ця поживна речовина має найвищу якість і чистоту, не містить усіх поширених алергенів (антигенів) і не містить консервантів, розріджувачів або штучних добавок.

Дозування

Рекомендоване застосування: як дієтична добавка, 1 капсула в день під час їжі або за вказівкою лікаря

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці‚ щільно закритим.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Піколінат Цинку (Zinc Picolinate)
Allergy Research Group, Tricycline, Тріціклін, 90 капсул
(4.9)
3185 грн.
Доставка
Allergy Research Group, DIM, Дііндолілметан, 120 капсул
(5)
3438 грн.
Доставка
Добавки для підтримки Імунитету
Цинк Піколінат 25 мг