Огляд на Life Extension, Astaxanthin with Phospholipids 4 mg, Фосфоліпіди, 30 капсул

Life Extension, Astaxanthin with Phospholipids 4 mg

Огляд на Life Extension, Astaxanthin with Phospholipids 4 mg, Фосфоліпіди, 30 капсул

Life Extension, Astaxanthin with Phospholipids 4 mg

Опис

Астаксантин — це універсальна поживна речовина, яка приносить користь для здоров’я. Доведено, що він знімає загальну втому очей і сприяє здоровій запальній реакції. Астаксантин допомагає оптимізувати здоров’я імунітету, пам’яті, серцево-судинної системи, метаболізму та мітохондрій. Це навіть може допомогти підтримувати здорову когнітивну функцію та стимулювати м’язову силу та витривалість.

Ця формула містить запатентовану суміш чотирьох фосфоліпідів, що збільшує засвоєння астаксантину в кілька разів.

Переваги астаксантина з фосфоліпідами 

Астаксантин — чудова поживна речовина, яка благотворно впливає на здоров’я всього організму. Науково доведено, що він покращує гостроту зору та допомагає змащувати очі, що є важливою проблемою для тих, хто проводить час, дивлячись на електронні екрани.

Імунна відповідь і багато іншого 

Також науково доведено, що астаксантин пригнічує запалення, сприяючи комфорту суглобів; стимулювати здорову імунну відповідь; а також для підтримки здорового пізнання та пам’яті. Астаксантин також підтримує оптимальне здоров'я серцево-судинної системи та обміну речовин.

Астаксантин також захищає мітохондрії, крихітні електростанції, які дають енергію всім нашим клітинам. Астаксантин навіть сприяє підвищенню як сили, так і витривалості для підтримки спортивних результатів.

Фосфоліпіди для покращеного засвоєння

Астаксантин є жиророзчинною поживною речовиною, тому вкрай важливо отримувати його у формі, яка добре засвоюється. Щоб оптимізувати засвоєння, ми змішали 4 мг астаксантину з запатентованою сумішшю 80 мг чотирьох фосфоліпідів. Ця формула сприяє максимальному засвоєнню каротиноїдів. Насолоджуйтеся всіма перевагами цього потужного антиоксиданту. Додайте астаксантин з фосфоліпідами, що добре засвоюється, до свого режиму вже сьогодні.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу один або два рази на день або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Олія соняшникова, желатин, гліцерин, вода очищена, оливкова олія першого віджиму.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
 Сума на порцію% добової норми
Власна сумішфосфоліпідів астаксантину, фосфоліпіди, астаксантин [з екстракту водоростей Haematococcus pluvialis (забезпечує 4 мг астаксантину)]84 мг 
Денна цінність не встановлена.