Progressive Labs, EFA Complex, Омега 3 6 9, 90 капсул

Код: 34847
Фото товару Progressive Labs, EFA Complex, Омега 3 6 9, 90 капсул
Фото складу Progressive Labs, EFA Complex, Омега 3 6 9, 90 капсул
Фото використання Progressive Labs, EFA Complex, Омега 3 6 9, 90 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, EFA Complex, Омега 3 6 9, 90 капсул
(5)
1856 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Добавки незамінних жирних кислот, такі як комплекс EFA від Progressive Labs, можуть бути необхідними деяким людям, якщо вони не отримують належної кількості цих невід’ємних поживних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Омега 3 6 9 90 капсул

Progressive Labs, EFA Complex, Омега 3 6 9, 90 капсул

Опис

Добавки незамінних жирних кислот, такі як комплекс EFA від Progressive Labs, можуть бути необхідними деяким людям, якщо вони не отримують належної кількості цих невід’ємних поживних речовин. Незамінні жирні кислоти називаються такими, тому що вони необхідні для здоров'я. Однак, як і вітаміни, наш організм не може синтезувати НЖК, а це означає, що ми повинні отримувати їх з їжею або з добавками незамінних жирних кислот.

EFA Complex містить кілька інгредієнтів, які містять різні незамінні жирні кислоти, такі як:

Олія вечірньої примули

Зустрічається переважно в деяких частинах Європи та Північної Америки. Олія примули вечірньої - це рослина, яка роками використовується в лікувальних цілях. Дослідження та припущення показують, що олія примули вечірньої може містити омега-6 жирну кислоту, гамма-ліноленову кислоту (GLA). Вважається, що ці омега-6 жирні кислоти, можливо, зменшують запалення та впливають на ріст клітин.

Олія огуречника

Олія огірочника, отримана з листя і квітів рослини, міститься в комплексі EFA, також містить GLA (гамма-ліноленову кислоту), як і олія примули вечірньої. Таким чином, він також може допомогти при симптомах запалення. Деякі також припускають, що квітка огірочника може проявляти антиоксидантні властивості.

Органічна лляна олія

EFA Complex містить лляну олію, оскільки цей інгредієнт містить не лише певні жирні кислоти Омега-6, такі як олія примули вечірньої та огуречника, але й жирні кислоти Омега-3. Наприклад, олія насіння льону містить АЛК (альфа-ліноленову кислоту), омега-3 жирну кислоту, яка, за деякими припущеннями, може допомогти підтримувати здоров’я серцево-судинної системи, можливо, сприяючи нормальному серцевому ритму, знижуючи ймовірність утворення тромбів, тощо.

EFA Complex від Progressive Labs також складається з концентрату морських ліпідів, який містить жирні кислоти певної риби.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http://www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Кількість на порцію: Калорії 8,6 Калорії з жиру 7,2 Загальний жир 0,8 г Насичені жири 0,1 г Поліненасичені жири 0,5 г Мононенасичені жири 0,2 г Вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферолу) 5 МО Олія примули вечірньої 200 мг Олія огуречника 200 мг Органічна лляна олія 200 мг Концентрат морських ліпідів 200 мг Інші інгредієнти: желатин, гліцерин, очищена вода Містить сардину, анчоус, скумбрію, кільку, лосось, рибу кульпеа

Дозування

Одна м'яка гелева капсула один або два рази на день або частіше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 6 9 (EFA Omega 3-6-9)