Progressive Labs, GSC Glandular Stress Complex, Підтримка стресу, 90 капсул

Код: 34770
Основне фото товара Progressive Labs, GSC Glandular Stress Complex, Підтримка стре...
(5)
1331 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Наш організм має дуже специфічну реакцію на стрес, незалежно від того, з яким стресором ви стикаєтеся. Справа в тому, що стрес позбавляє нас поживних речовин, які ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 351821004440
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Підтримка стресу 90 капсул

Progressive Labs, GSC Glandular Stress Complex, Підтримка стресу, 90 капсул

Опис

Наш організм має дуже специфічну реакцію на стрес, незалежно від того, з яким стресором ви стикаєтеся. Справа в тому, що стрес позбавляє нас поживних речовин, які нам потрібні, і часто може призвести до того, що ми почуваємося виснаженими та/або неспроможними впоратися з подальшим стресом. Пам’ятаючи про це, компанія Progressive Labs створила GSC (Комплекс стресу залоз)‚ дієтичну добавку, що складається з концентрації сирої свинячої надниркової залози, концентрації сирої бичачої печінки, концентрації сирого бичачого тимусу‚ та багато іншого.

Сирий концентрат наднирників свиней

Наднирники одними з перших реагують на стрес людини. Частиною їх реакції на стрес є вироблення гормонів кортизолу, адреналіну (адреналіну) і норадреналіну (відповідального за концентрацію). Кортизол регулює виробництво глюкози в печінці, надаючи клітинам енергію, яка їм потрібна на даний момент. Кортизол також може пригнічувати імунну систему людини. Тому люди, які страждають від хронічного стресу, сприйнятливі до інфекції. Якщо включити сирий концентрат надниркових залоз свиней, можливо, GSC Progressive Labs допомагає наднирковій залозі під час цього стресового процесу.

Сирий концентрат бичачої печінки

Працюючи з концентратом надниркових залоз, цілком можливо, що концентрат печінки може не тільки сприяти функціонуванню печінки, але й сприяти реакції на стрес, допомагаючи використовувати глюкозу, що зберігається в печінці, для отримання енергії.

Сирий концентрат бичачого тимуса

Цілком можливо, що сирий бичачий тимус допомагає нашій імунній системі боротися з певними інфекціями. Це важливо, оскільки, як було сказано раніше, кортизол пригнічує нашу імунну функцію.

GSC Progressive Labs також містить вітамін B12 і сирий концентрат свинячого шлунка, який, можливо, має на меті збільшити засвоєння поживних речовин, а також стимулювати енергію. GSC намагається сприяти здоровому функціонуванню залоз, які беруть участь у реакції організму на стрес, а також намагається пом’якшити негативні побічні ефекти стресу (тривалого чи іншого).

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http://www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / Сирий концентрат бичачого тимуса 60 мг / * Сирий концентрат свинячогонаднирника 15 мг / * Сирий концентрат бичачої печінки 15 мг / * Сирий концентрат свинячої селезінки 15 мг / * Сирий концентрат свинячого шлунка 15 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: Рисове борошно, рослинний стеарат магнію, желатин. (Не містить цукру, дріжджів, кукурудзи, сої, пшениці, штучних барвників або консервантів). Гарантовано не містить хімічних пестицидів і синтетичних гормонів. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому NSF GMP.

Дозування

Приймайте одну капсулу щодня або більше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці.Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня.Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)