Natura Health Products, Night Gain, Підтримка мозку, 90 капсул

Код: 35320
Фото товару Natura Health Products, Night Gain, Підтримка мозку, 90 капсул
Фото складу Natura Health Products, Night Gain, Підтримка мозку, 90 капсул
Фото використання Natura Health Products, Night Gain, Підтримка мозку, 90 капсул
Основне фото товара Natura Health Products, Night Gain, Підтримка мозку, 90 капсул
(5)
2801 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Якщо ви шукаєте добавку, яка може сприяти загальному відчуттю бадьорості, ви можете спробувати Night Gain від Natura Health Products.First‚ Night Gain містить альфа-гліцерилфосфорилхолін (альфа-GPC), який ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Natura Health Products Підтримка мозку 90 капсул

Natura Health Products, Night Gain, Підтримка мозку, 90 капсул

Опис

Якщо ви шукаєте добавку, яка може сприяти загальному відчуттю бадьорості, ви можете спробувати Night Gain від Natura Health Products.

First‚ Night Gain містить альфа-гліцерилфосфорилхолін (альфа-GPC), який потенційно може підвищувати рівень ацетилхоліну у вашому мозку. Оскільки ацетилхолін є нейромедіатором, який відіграє ключову роль у підтримці здорової когнітивної функції, цей продукт може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з легкою втратою пам’яті.

Night Gain також містить L-аргінін і L-лізин‚ які є амінокислотами, які можуть сприяти загальному самопочуттю кількома способами. Зокрема, L-лізин може працювати для збереження міцності кісток, оскільки він бере участь у засвоєнні кальцію та утворенні колагену.

Крім того, такі трави, як mucuna pruriens і tribulus terrestris, можуть запропонувати додаткову підтримку для фізичного та психічного благополуччя.

Нарешті, Natura Health Products включила 40 міліграмів хризину в кожну порцію Night Gain. Зокрема, хризин, який є біофлавоноїдом, який міститься в пасифлорі та інших рослинах, може підтримувати гормональний баланс.

Прийміть чотири капсули Natura Health Products Night Gain перед сном. У стандартному розмірі порції пляшки з 90 капсул вистачить приблизно на три тижні.

Офіційний сайт: http://www.naturahealthproducts.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 капсули Порції в упаковці: 22 Кількість на порцію / % добової норми Вітамін B6 (у вигляді піридоксину альфа-кетоглутарату) 11,2 мг / 560% цинку (у вигляді хелату аргінату цинку ƚ) 3 мг / 20% хрому (у вигляді хелату нікотинату гліцинату хрому) ƚ ) 50 мкг 42% патентована суміш 1511 мг / * L-аргінін 800 мг / * Альфа-гліцерил фосфорил холін 150 мг / * L-лізин (у вигляді моногідрохлориду) 180 мг / * Екстракт довголистого джека 20:1 160 мг / * Екстракт Mucuna pruriens 40% L-Dopa 80 мг / * Екстракт Tribulus terrestris (20% протодіосцин) 60 мг / * Хризин 40 мг / * диіндоліметан (DIM) 40 мг / * Ванадій (у вигляді хелату нікотинат гліцинату ванадію ƚ) 1 мг / * *Відсоток на добу Значення не встановлено. Інші інгредієнти: рослинна капсула (HPMC, вода, діоксид титану, стеарат магнію. Містить сою без ГМО. Хелати амінокислот, що постачаються компанією Albion Advanced Nutrition. Хелати охоплені Albion International Inc. Патенти США 5‚516‚925 та 5‚614‚ 553.

Дозування

4 капсули, найкраще приймати ввечері перед сном.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з кваліфікованим лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Берегти від тепла, світла та вологи. Наші спеціальні матеріали сертифіковані аналізом на чистоту та ефективність, і цей продукт виробляється відповідно до поточної належної виробничої практики (cGMP).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)
Natura Health Products, Botanabol, Ботанабол, 100 капсул
(5)
3457 грн.
Доставка