Barlean's, Ideal Omega3 Orange Flavor, Омега 3, 30 капсул

Код: 35369
Фото товару Barlean's, Ideal Omega3 Orange Flavor, Омега 3, 30 капсул
Фото складу Barlean's, Ideal Omega3 Orange Flavor, Омега 3, 30 капсул
Фото використання Barlean's, Ideal Omega3 Orange Flavor, Омега 3, 30 капсул
Основне фото товара Barlean's, Ideal Omega3 Orange Flavor, Омега 3, 30 капсул
(5)
1541 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Ідеальні м’які капсули Omega3 від Barlean's Organic Oils містять незамінні омега-3 жирні кислоти, які можуть підтримувати когнітивне здоров’я, здоровий спосіб життя серця, баланс настрою та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Barlean's Омега 3 30 капсул

Barlean's, Ideal Omega3 Orange Flavor, Омега 3, 30 капсул

Опис

Ідеальні м’які капсули Omega3 від Barlean's Organic Oils містять незамінні омега-3 жирні кислоти, які можуть підтримувати когнітивне здоров’я, здоровий спосіб життя серця, баланс настрою та потенційно покращити гостроту зору.

Ця добавка від Barlean's Organic Oils може допомогти задовольнити потребу організму в омега-3 жирних кислотах, що може допомогти покращити загальний стан здоров’я.

Дослідники виявили, що омега-3 жирні кислоти містять ейкозапентаєнову (EPA) і докозагексаєнову кислоти (DHA) відповідно, які можуть покращити функцію органів і суглобів. EPA також потенційно може уповільнити швидкість згортання, що може допомогти підтримати та підтримувати ефективність кровообігу. DHA може покращити кровообіг, потенційно зменшуючи густоту крові та, можливо, підтримуючи рівень тригліцеридів у крові.

Ця добавка була ультраочищена та молекулярно дистильована суперконцентрована та містить 1‚030 мг Омега-3 в одній м’якій капсулі з риб’ячого желатину. Спробуйте ідеальні м’які капсули Omega3 від Barlean’s Organic Oils, щоб потенційно покращити здоров’я, розум і настрій.

Офіційний сайт: http://www.barleans.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на порцію / % добової норми Калорії 10 Калорій з жиру 10 Загальний жир 1 г / 2* Насичені жири 0 г / 0* Транс-жири 0 г / Поліненасичені жири 1 г / Мононенасичені жири 0 г / Холестерин 0 мг / 0 Вітамін Е 1 МО / 3 Омега-3 Поліненасичені жири: Ейкозапентаєнова кислота (EPA) 750 мг / Докозагексаєнова кислота (DHA) 250 мг / Докозапентаєнова кислота (DPA) 30 мг / Інші Омега-3 жирні кислоти 30 мг / Інгредієнти: Риба Олія (минтая та хека)‚ м’які капсули (риб’ячий желатин‚ гліцерин‚ очищена вода)‚ натуральний ароматизатор‚ натуральний змішаний токоферол. *Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. Денна цінність не встановлена.

Дозування

1 м'яка таблетка щодня під час їжі.

Запобіжні заходи

Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 (Omega-3)