Health Concerns, Nasal Caps 2 Xanthium and Cimicifuga Herbal Supplement, Трави, 90 капсул

Код: 35611
Фото товару Health Concerns, Nasal Caps 2 Xanthium and Cimicifuga Herbal S...
Фото складу Health Concerns, Nasal Caps 2 Xanthium and Cimicifuga Herbal S...
Фото використання Health Concerns, Nasal Caps 2 Xanthium and Cimicifuga Herbal S...
Основне фото товара Health Concerns, Nasal Caps 2 Xanthium and Cimicifuga Herbal S...
(5)
1641 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Можливо, ви сприймаєте можливість вільно дихати як належне, поки вам це не стане важко робити. Проблеми з носовими пазухами, спричинені застудою, алергією, грипом та інфекціями ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Health Concerns Трави 90 капсул

Health Concerns, Nasal Caps 2 Xanthium and Cimicifuga Herbal Supplement, Трави, 90 капсул

Опис

Можливо, ви сприймаєте можливість вільно дихати як належне, поки вам це не стане важко робити. Проблеми з носовими пазухами, спричинені застудою, алергією, грипом та інфекціями носових пазух, можуть закрити ваш ніс і змусити вас дихати замість цього ротом; вони також можуть викликати біль у вигляді головного і вушного болю. Закладеність пазух, яка виникає, коли густий слиз накопичується в пазухах, може заважати вашим відчуттям смаку та нюху; це також може викликати хропіння, блокуючи носові проходи.

Незалежно від того, чи є у вас тривалі проблеми з носовими пазухами, чи ваші проблеми тимчасові, але раптові, вам не потрібно миритися з закладеним носом. Традиційна китайська медицина (ТКМ)‚ стародавня форма лікування‚ може надати вам необхідне полегшення носа. TCM використовує натуральні трави та інші речовини для лікування різноманітних захворювань. Його мета — полегшити або виправити ці стани, гарантуючи, що потік енергії по всьому тілу не блокується.

Назальні вкладки 2 від Health Concerns містять суміш трав, які зазвичай використовуються в традиційній китайській медицині для лікування проблем з носом. Ця добавка розроблена, щоб допомогти осушити закладені пазухи, що може полегшити загальні симптоми, такі як головний біль у пазухах, хропіння та біль у вухах. Деякі вважають, що Nasal Tabs 2 допомагає відганяти вітри і стимулює кровообіг. Натуральні активні інгредієнти в кожній таблетці включають:

Одна пляшка Nasal Tabs 2 від Health Concerns містить 90 таблеток‚ яких достатньо для 10-денного запасу в рекомендованій дозі. Приймати по три таблетки тричі на день між прийомами їжі.

Health Concerns прагне надавати своїм клієнтам якісне лікування травами. Компанія використала терапію травами, яка тисячоліттями використовувалася в традиційній китайській медицині, у більш зручну таблетовану форму.

Офіційний сайт: https://www.healthconcerns.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порцій в упаковці: 30 Кількість на порцію: / %DV Запатентована трав’яна суміш 1‚950 мг / † Плоди ксантію, Корінь червоної півонії, Корінь лігустикума, Корінь дягелю, Кореневище циміціфуги, Корінь солодки, Квітка магнолії. † Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: рисові висівки та гіпромелоза (рослинна целюлоза) Піньїнь: Кан Ер Цзи, Чі Шао, Чуан Сюн, Бай Чжи, Шен Ма, Ган Цао, Сінь І Хуа. Зроблено в США

Дозування

Три капсули‚ 3 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Як і будь-яку дієтичну добавку, не приймайте без попередньої консультації з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми або перебуваєте під наглядом лікаря з будь-якої причини. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Трави (Herbal Supplements)