Health Concerns, Clear Air, Підтримка органів дихання, 90 капсул

Код: 35619
Фото товару Health Concerns, Clear Air, Підтримка органів дихання, 90 капсул
Фото складу Health Concerns, Clear Air, Підтримка органів дихання, 90 капсул
Фото використання Health Concerns, Clear Air, Підтримка органів дихання, 90 капсул
Основне фото товара Health Concerns, Clear Air, Підтримка органів дихання, 90 капсул
(5)
1746 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Забруднене повітря, куріння, віруси та генетичні захворювання можуть спричинити у вас проблеми з диханням. Кашель, хрипи та мокрота можуть виникати через бронхіт, астму, кашель та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Health Concerns Підтримка органів дихання 90 капсул

Health Concerns, Clear Air, Підтримка органів дихання, 90 капсул

Опис

Забруднене повітря, куріння, віруси та генетичні захворювання можуть спричинити у вас проблеми з диханням. Кашель, хрипи та мокрота можуть виникати через бронхіт, астму, кашель та інші подразнення легенів. Традиційна китайська медицина вважає, що проблеми з диханням пов’язані з проблемами вашої Ци, життєвої сили, що циркулює у вашому тілі. Відповідно до давніх практик, Ци ваших легенів має циркулювати вниз; коли він циркулює вгору, можуть розвинутися проблеми з диханням. Стрес, неправильне харчування та вплив токсинів можуть спричинити проблеми з вашою Ци.

Clean Air від Health Concerns — це китайська трав’яна добавка, призначена для того, щоб спонукати вашу Ци циркулювати вниз, щоб підтримувати здоров’я дихальної системи, очищати легені, зменшувати виділення мокротиння та полегшувати кашель. Ви можете приймати цю натуральну добавку, щоб полегшити кашель, хрипи та мокротиння. Ця добавка також може бути корисною в поєднанні із західними ліками або іншими добавками. Деякі з активних рослинних інгредієнтів у таблетках Clean Air включають:

Цієї пляшки з 90 таблетками Clean Air від Health Concerns вистачить на 10-15 днів, якщо ви приймаєте її в рекомендованій дозі три таблетки два-три рази на день між прийомами їжі. Попросіть свого лікаря про правильне дозування для вашого стану.

Health Concerns прагне надавати своїм клієнтам якісне лікування травами. Компанія використала терапію травами, яка тисячоліттями використовувалася в традиційній китайській медицині, у більш зручну таблетовану форму.

Офіційний сайт: https://www.healthconcerns.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порція в контейнері: 30 Кількість на порцію / %DV Власна трав’яна суміш 1‚950 мг / † Екстракт кореня та кореневища синанхума, екстракт кореня алтея, екстракт кісточок абрикоса, екстракт плодів гіркого апельсина, екстракт кореня трихозантесу, екстракт цибулини часнику‚ Екстракт кореня платікодону, листя йерби Санта, екстракт кореня імбиру, екстракт кореня шлемника, екстракт ягід лимонника, екстракт кореня солодки, екстракт кореневища пінелії.†Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпромелоза (рослинна целюлоза)‚ рисові висівки. Зроблено в США

Дозування

Три капсули‚ 3 рази на день між прийомами їжі‚ або за рекомендацією вашого лікаря.

Запобіжні заходи

Як і будь-яку іншу дієтичну добавку, не приймайте без попередньої консультації з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми або перебуваєте під наглядом лікаря з будь-якої причини. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка органів дихання (Respiratory Health)