Dr. Berg, Gallbladder Formula, Жовчні солі, 90 капсул

Код 35861
Основне фото товара Dr. Berg, Gallbladder Formula, Жовчні солі, 90 капсул
(5)
2696 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.04.2024., без передоплати
Здоровий жовчний міхур зберігає концентровану жовч, необхідну для розщеплення та перетравлення жирів і жиророзчинних вітамінів. Жовчний міхур може швидко стати млявим, що призводить до низького відтоку ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810110790308
Вага: 0.45 кг

Dr. Berg Жовчні солі 90 капсул

Dr. Berg, Gallbladder Formula, Жовчні солі, 90 капсул

Здоровий жовчний міхур зберігає концентровану жовч, необхідну для розщеплення та перетравлення жирів і жиророзчинних вітамінів. Жовчний міхур може швидко стати млявим, що призводить до низького відтоку жовчі та труднощів з розщепленням жирів. Це може призвести до того, що після жирної їжі ви почуватиметеся втомленими та роздутими.

Доктор Берг Gallbladder Formula Extra Strength — це формула подвійної дії, яка забезпечує висококонцентровані травні ферменти та високоякісні очищені жовчні солі. Формула жовчного міхура створена з урахуванням вашого травлення. Кожна порція містить ретельно збалансований комплекс ферментів, жовчних солей і травних трав.

Що всередині

Форма: Капсули

Розмір порції: 2 капсули

Порцій в упаковці: 45

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули на день під час їжі.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану дозу. Вагітним і годуючим матерям, дітям віком до 18 років та особам із відомими захворюваннями слід проконсультуватися з лікарем перед використанням цієї або будь-якої харчової добавки.

Додаткові факти для Gallbladder Formula Extra Strength 

Додаткові фактиКількість на порцію% від добової нормиDr. Berg, Gallbladder Formula, Жовчні солі, 90 капсул
Холін (як холіну бітартрат)40 мг7%
Екстракт бичачої жовчі200 мг*
Кон'югована жовч100 мг*
Кам'яний корінь100 мг*
Слизька кора в'яза40 мг*
Запатентована суміш травних ферментів560 мг 
Бетаїну гідрохлорид *
Панкреатин *
Пепсин *

*Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: рослинна капсула, діоксид кремнію, стеарат магнію. 

ЗДОРОВЕ ТРАВЛЕННЯ – ОСНОВА ДОБРОБУТУ

Збалансоване харчування має важливе значення для здоров’я та благополуччя. Однак здатність перетравлювати та засвоювати поживні речовини не менш важлива. Травлення життєво важливе для здорового організму, а брак відповідних травних ферментів може спричинити відчуття тяжкості та роздуття.

Травлення – це складний процес, який вимагає здорової кислотності шлунка, травних ферментів, таких як панкреатин і пепсин, і жовчних солей для розщеплення та засвоєння харчових жирів, білків і вуглеводів.

Крім того, організм потребує вітамінів і мінералів. У той час як деякі поживні речовини легко засвоюються, жиророзчинні поживні речовини, включаючи вітаміни A, D, K і E, потребують харчових жирів і жовчних солей, щоб потрапити в організм.

На жаль, такі чинники, як вік, стрес, нездорові харчові звички та певні ліки, можуть суттєво вплинути на травлення, через що після їжі ви почуваєтеся збитими та ризикуєте нестачею поживних речовин.

Багато травних добавок містять низькоякісні інгредієнти, які не мають ефективності. Ось чому Dr. Berg Gallbladder Formula Extra Strength містить унікальний комплекс високоефективних травних ферментів, очищених жовчних солей і травних трав, що поставляються в капсулах, які легко проковтнути.

ЧОМУ ВИБРАТИ DR. ФОРМУЛА ЖОВЧНОГО МІХУРА BERG ЕКСТРА СИЛЬНІСТЬ?

США СЕРТИФІКОВАНЕ GMP ВИРОБНИЦТВО

Усі продукти Dr. Berg створюються на найсучасніших виробничих потужностях у США з висококваліфікованим персоналом, який виробляє першокласні продукти для здоров’я та здоров’я. Будучи сертифікованими відповідно до законів і правил США (сертифікат GMP), ці об’єкти є безкомпромісними, коли йдеться про чистоту та контроль якості. 

ВИСОКОЯКІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Нам прикро, але якщо ви шукаєте дешеві, низькоякісні продукти, ви не в тому місці. Ми шукаємо повсюдно — як у країні, так і за кордоном — щоб забезпечити високоякісні інгредієнти, за які ваше тіло буде вам вдячне. Лікування вашого тіла інгредієнтами преміум-класу коштує високої вартості. Якщо для вас важливі якість, задоволення та результати, ви в потрібному місці!

ДЕСЯТИЛІТЯ ДОСВІДУ

Доктор Берг, також відомий як Доктор знань, провів більшу частину свого життя, досліджуючи та пропонуючи природні рішення повсякденних проблем зі здоров’ям. Ці обширні дослідження та тисячі годин роботи з пацієнтами відрізняють нас від інших брендів і дозволили нам розробити запатентовані суміші, яких більше ніде немає.

МИ СТОЇМО ЗА НАШИМИ ПРОДУКТАМИ

Ми прагнемо до якості та задоволеності клієнтів. Ось чому ми пропонуємо 30-денну гарантію повернення грошей на всі добавки Dr. Berg. Якщо з будь-якої причини ви не задоволені результатами, отриманими протягом перших 30 днів, ми з радістю повернемо вам повну суму! Просто подайте запит на відшкодування протягом 30 днів після покупки. 

НЕ ВИТРАЧАЙТЕ ЧАС ТА ГРОШІ НА НЕЯКІСНІ ДОБАВКИ

Доктор Берг Gallbladder Formula Extra Strength є неймовірним джерелом високоякісних травних ферментів, очищених жовчних солей і сильнодіючих трав. Це ідеальне доповнення до вашого здорового кето та плану періодичного голодування. Наш десятиліття досвіду, унікальні формули та високі виробничі стандарти гарантують, що ви завжди отримуєте продукцію найкращої якості.

Доктор Берг Gallbladder Formula Extra Strength може підійти вам, якщо...

Як використовувати Dr. Berg Gallbladder Formula Extra Strength

Використовувати формулу жовчного міхура доктора Берга легко! Приймайте дві капсули на день під час їжі.

Кому не слід використовувати препарат Dr. Berg Gallbladder Formula Extra Strength

Діти, вагітні або матері, які годують грудьми, а також ті, хто має проблеми зі здоров’ям, повинні проконсультуватися зі своїм лікарем перед використанням Dr. Berg Gallbladder Formula Extra Strength або будь-яких інших дієтичних добавок.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
1 тиждень, 1 день
Аня
Ушли газы и тяжесть, на мне работает
4 місяця, 2 тижні
voldemark7
Дякую за роботу! Швидко та без додаткової комісії!
6 місяців
Елена
Чудова добавка, після їжі мені стало набагато легше
Підтримка жовчного міхура (Gallbladder Support)
Alt: Liver & Gallbladder, Підтримка жовчного міхура, 100 капсул
(5)
859 грн.
Доставка
Alt: Dr. Mercola, Gallbladder Enzymes, Підтримка жовчного міхура, 3...
(5)
958 грн.
Доставка
Alt: Designs for Health, LV-GB Complex, Підтримка жовчного міхура, ...
(5)
1830 грн.
Доставка
Alt: Emerald, Bladder Health with Urox Blend, Підтримка жовчного мі...
(5)
2018 грн.
Доставка