Dr. Mercola, Gluten Enzymes, Ферменти, 30 капсул

Код: 36274
Фото товару Dr. Mercola, Gluten Enzymes, Ферменти, 30 капсул
Фото складу Dr. Mercola, Gluten Enzymes, Ферменти, 30 капсул
Фото використання Dr. Mercola, Gluten Enzymes, Ферменти, 30 капсул
Основне фото товара Dr. Mercola, Gluten Enzymes, Ферменти, 30 капсул
(5)
963 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Глютен, комбінація кількох різних білків, надзвичайно важко засвоюється. Найбільше він присутній у пшениці, але також міститься в ячмені, житі та прихований у багатьох готових продуктах. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Dr. Mercola Ферменти 30 капсул

Dr. Mercola, Gluten Enzymes, Ферменти, 30 капсул

Опис

Глютен, комбінація кількох різних білків, надзвичайно важко засвоюється. Найбільше він присутній у пшениці, але також міститься в ячмені, житі та прихований у багатьох готових продуктах. Якщо ви зараз уникаєте глютену, ви знаєте, як важко їсти поза домом. Лише подивившись на їжу, ви не зможете сказати, чи містить вона пшеницю, глютен або загусники, зв’язувальні та підсилювачі смаку, що містять глютен. Глютенові ензими допомагають позбутися від здогадів під час обіду поза домом і можуть допомогти вам насолодитися їжею, коли ви не можете бути впевнені, що вона без глютену. Швидке перетравлення глютену має вирішальне значення для гарної переносимості глютену, тому ферменти глютену були науково розроблені, щоб допомогти швидкому та повному перетравленню глютену, щоб полегшити випадкове здуття живота, гази та кишковий дискомфорт.

Офіційний сайт: https://shop.mercola.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Амілаза 10‚000 DU / * Оптимальний рН Протеази Протеаза 7,0 / 35‚000 HUT / * Протеаза 3,0 / 150 SAPU / * Пептидаза 100 DPPIV / * Аденозинтрифосфат (АТФ) 250 мільйонів LCU / * *Денна вартість не встановлена. Інші інгредієнти: органічна рисова лушпиння, капсула (гідроксипроілметилцелюлоза), тригліцериди середнього ланцюга.

Дозування

Дорослі, як дієтичну добавку, приймають одну (1) капсулу щодня перед їжею, що містить глютен. Для досягнення найкращих результатів приймайте разом із ферментами повного спектру Dr. Mercola.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена. Якщо ви годуєте грудьми, вагітні, приймаєте ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)