Dr. Mercola, Silica Collagen Builder, Кремній, 60 капсул

Код: 36283
Фото товару Dr. Mercola, Silica Collagen Builder, Кремній, 60 капсул
Фото складу Dr. Mercola, Silica Collagen Builder, Кремній, 60 капсул
Фото використання Dr. Mercola, Silica Collagen Builder, Кремній, 60 капсул
Основне фото товара Dr. Mercola, Silica Collagen Builder, Кремній, 60 капсул
(5)
1488 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Багато людей приймають колаген, одну з найпопулярніших добавок сьогодення, для підтримки оптимальної сполучної тканини для здоров’я волосся, шкіри, нігтів, кісток і суглобів. Проте‚ без кремнезему‚ ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Dr. Mercola Кремній 60 капсул

Dr. Mercola, Silica Collagen Builder, Кремній, 60 капсул

Опис

Багато людей приймають колаген, одну з найпопулярніших добавок сьогодення, для підтримки оптимальної сполучної тканини для здоров’я волосся, шкіри, нігтів, кісток і суглобів. Проте‚ без кремнезему‚ важливого мікроелемента‚ ваше тіло не може почати виробляти колаген, необхідний для отримання цих переваг. Хоча колаген є основним структурним компонентом або будівельним блоком сполучної тканини у вашому тілі, рослинний кремнезем є Ключова поживна речовина, необхідна для омолодження виробництва колагену природним шляхом. За своєю природою діоксид кремнію погано використовується вашим організмом, а добавки з кремнезему сильно відрізняються за рівнем поглинання. Найпопулярнішими додатковими джерелами кремнезему є хвощ польовий і бамбук, але обидва ці джерела мають рівень поглинання близько 3% або менше. Кремнезем Collagen Builder розроблено для стимулювання виробництва колагену та покращення засвоєння поживних речовин. Ця запатентована формула: на рослинній основі, виготовлена ​​з камеді акації – натуральної клітковини з рослини африканської акації, яка не містить ГМО. Містить монометилсилантріол (MMST) від Living Silica‚ джерело високої біодоступності, що забезпечує швидкість поглинання 64%. Доставляє органічний кремнезем у невеликій мономерній формі для максимального та ефективного поглинання. Допоможіть відновити свій молодий вигляд, відчуйте себе сильнішими та забезпечте своїм кісткам, суглобам, шкірі, волоссю та нігтям необхідний захист за допомогою Silica Collagen Builder‚ і замовте свій запас сьогодні.*

Офіційний сайт: https://shop.mercola.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію/% добової норми Діоксид кремнію [з живого кремнезему монометилсилантріолу (MMST)] 10 мг/* *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: камедь акації, капсула (гідроксипропілметилцелюлоза), рисове борошно.

Дозування

Рекомендації щодо застосування: дорослим, як харчову добавку, приймати по одній (1) капсулі двічі на день. Щоб допомогти відновити колаген.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ. НЕ КОРИСТУЙТЕСЯ, ЯКЩО ПЛОЩАДКА БЕЗПЕКИ ЗЛАМАНА. Якщо ви годуєте грудьми, вагітні, приймаєте ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кремній (Silica)