Country Life, DHEA Complex for Women, Дегідроепіандростерон, 60 капсул

Код: 36613
Фото товару Country Life, DHEA Complex for Women, Дегідроепіандростерон, 6...
Фото складу Country Life, DHEA Complex for Women, Дегідроепіандростерон, 6...
Фото використання Country Life, DHEA Complex for Women, Дегідроепіандростерон, 6...
Основне фото товара Country Life, DHEA Complex for Women, Дегідроепіандростерон, 6...
(5)
1399 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.05.2024., без передоплати
Вегетаріанські капсули DHEA Complex для жінок від Country Life можуть покращити імунне здоров’я, забезпечити енергією та допомогти наростити м’язову силу. Дегідроепіандростерон (ДГЕА) - це гормон, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Дегідроепіандростерон 60 капсул

Country Life, DHEA Complex for Women, Дегідроепіандростерон, 60 капсул

Опис

Вегетаріанські капсули DHEA Complex для жінок від Country Life можуть покращити імунне здоров’я, забезпечити енергією та допомогти наростити м’язову силу. Дегідроепіандростерон (ДГЕА) - це гормон, який виробляється в надниркових залозах і головному мозку.

Відомо, що ДГЕА потенційно допомагає відновити тестостерон або естроген, коли їх виробництво зменшується з віком. Виробництво DHEA є найвищим у середині 20-х років і повільно зменшується з віком. Саме тоді така добавка, як та, що міститься в Country Life, може виявитися корисною.

Добавка може стимулювати роботу надниркових залоз, зміцнювати імунну систему, уповільнювати природні зміни, що відбуваються з віком, покращувати настрій і пам’ять, а також зміцнювати м’язову силу.

Вітамін Е є вітаміном-антиоксидантом, який також може підтримувати здоров'я шкіри, тоді як B-6 може підтримувати настрій і сон. Екстракт цнотливого дерева, доданий до формули, може допомогти регулювати менструальний цикл і полегшити симптоми передменструального синдрому.

Корінь киголиста, присутній у DHEA Complex for Women Vegetarian Capsules від Country Life, також потенційно може підтримувати здорову менструацію, полегшувати симптоми передменструального синдрому, підтримувати здоров’я кісток та допомагати полегшити наслідки легкої тривоги.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаКількість на порцію % від добової норми Вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферилової кислоти сукцинат) 25 МО 83 % Вітамін B-6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду) 10 мг 500 % екстракту цнотливого дерева (Vitex agnus castus) (ягоди) (від 125 мг екстракту 4:1) 500 мг * Екстракт блакитного кохоша (корінь) (з 25 мг екстракту 4:1) 100 мг * ДГЕА (дегідроепіандростерон) 25 мг Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, целюлоза (капсула) оболонка)‚ діоксид кремнію‚ стеарат магнію. Сертифікований веган. Сертифікований вміст без глютену. Не містить: дріжджів, пшениці, глютену, молока, солі, цукру, консервантів або штучних барвників.

Дозування

Дорослі приймають одну (1) капсулу щодня. Не перевищуйте рекомендовану дозу. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Не для використання особами віком до 18 років. Не використовуйте, якщо ви вагітні або годуєте грудьми, або якщо ви жінка дітородного віку. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту, якщо ви перебуваєте під медичним наглядом, є жінкою, віком до 40 років, маєте або ризикуєте для здоров’я чи захворювання в тому числі рак передміхурової залози в сімейному анамнезі, збільшення передміхурової залози, захворювання серця, низький «хороший» холестерин (ЛПВЩ), приймають будь-які інші дієтичні добавки, ліки, що відпускаються за рецептом або без рецепта, або планують операцію. Цей продукт може протидіяти ефективності протизаплідних таблеток. Можливі побічні ефекти включають пітливість, агресивність, дратівливість і підвищення рівня естрогену. Якщо виникають будь-які побічні реакції, включаючи прискорене серцебиття, запаморочення, затуманення зору або інші подібні симптоми, припиніть прийом продукту та негайно зверніться до лікаря. Перевищення рекомендованих порцій може спричинити серйозні негативні наслідки для здоров’я. DHEA є попередником гормону, який виробляється головним чином наднирковою залозою. Не приймайте, якщо ущільнення порушено. Зберігати при температурі 59-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дегідроепіандростерон (DHEA)
MRM Nutrition, DHEA 50 mg, ДГЕА 50 мг, 90 капсул
(4.6)
693 грн.
Доставка
Life Extension, DHEA 25 mg, ДГЕА 25 мг, 100 капсул
(4.9)
603 грн.
Доставка